Ik heb 1.5 kilo beenham gekocht. Hier wil ik as zaterdag avond broodje warme beenham van maken. Nu vertelde ze mij erbij dat ik deze een dag van te voren al moet aanbakken in de oven en dan laten rusten tot zaterdag. Morgen dus aanbakken in de braadpan en daarna nog in de oven, dan in de koelkast laten rusten. Vrijdag of zaterdag aansnijden? En dan zaterdag avond nog even verwarmen in de pan? Of hoe zouden jullie dit doen? Op een hard broodje of zacht bolletje? Honing mosterdsaus erbij, of nog iets anders?
Ik zeg: honing-mosterdsaus en hard broodje, maar niets anders erop. Eventueel wel een groene salade ernaast.
Hmmmmmm heerlijk, betreft broodjes ligt er denk ik ook aan de leeftijd wie er komt. Sommige van een bepaalde leeftijd hebben in dat soort gevallen liever een zacht broodje. (Mijn voorkeur is hard broodje) Betreft saus inderdaad een honing mosterd saus.
Ik zou als je het zaterdag wil hebben de dag er voor braden en pas op de dag zelf snijden anders droogt het uit. Met een beetje bouillon de plakjes beenham weer opwarmen.
Oh, dat is zo lekker!! Eten wij ook af en toe. Lekker met een hard broodje. En wat groene salade erbij. Idd met honing mosterdsaus. Ik bereid hem ook altijd in de oven. Eerst aanbraden en dan met braadpan en al in de oven. Maar ik doe het nooit een dag van tevoren. Om hem goed door te verwarmen moet hij denk ik nog best een aardige poos verwarmd worden... Je kan hem natuurlijk wel voor het verwarmen aansnijden, dan is hij wel snel opgewarmd.
Hoe bedoel je met bouillon opwarmen? In een pan laten koken/verwarmen Ik zal harde en zachte broodjes halen, heeft iedereen de keuze. En heb ook nog pulled chicken, dus komt goed denk ik Honing mosterdsaus nog regelen dus! Lekker!
Sommige mensen vinden pindasaus erop ook lekker. Nu heb ik liever honing/mosterd saus, maar om het even mee te geven. Qua bolletjes harde en zachte halen. En mag ik je adres, kom ik ook
Geen idee eet het niet, zou het wel opwarmen en receptje zoeken wat nou het lekkerst is. Zie veel tentjes opbakken in de pan. Beetje knoflook erbij sausie en op een hard broodje
Inderdaad een bouillon maken (water/ bouillonblokje) en dan even de plakjes er in, zo zit het vol smaak. Pindasaus is ook zeker een goeie tip! @masami Zo hebben ze wat te kiezen en ook eenvoudig te maken. (Kan ook van tevoren)
Oké, morgen aanbraden en de oven in, zaterdag snijden en dan in een pan bouillon verwarmen. Met honing mosterd saus, sate saus en mayo ernaast. Ik had voor de kindjes broodje knakworst bedacht, tot mn oudste zoon van 7 net thuis komt. Die ziet de beenham liggen en t water loopt al in zn mond geloof ik...
Krijg je dan geen hele natte plakken beenham als je ze in de bouillon legt? Of heel lang op heel veel keukenpapier uitlekken?
Nou inderdaad en het krokante korste uit de oven ben je ook kwijt. Ik zou het koud snijden en dan opwarmen in een goede koekepan/hapjespan die niet aanbrand.
Koolsalade erop is ook echt lekker. En/of aangevallen ui. En idd de honigmosterd. Al is cocktail ook niet verkeerd. Broodjes kan beide, waarbij ik vind dat zachte bolletjes vaak te klev worden.
Ja dat ook.. Ik zou m zelf gaar mkn/aanbraden vandaag en dan morgen op lage temp in zijn geheel in oven opwarmen (afgedekt) en dan pas snijden, tegen uitdrogen