Gegrilde groente uit de oven (courgette, champignon, ui, tuinerwten, peultjes en sugersnaps) met knoflookolie. Varkenshaas met brie uit de oven en aardappelkroketjes. Heerlijke maaltijd waar geen pan aan te pas komt
@Madeliefje06 Ik neem altijd twee soorten vlees (vaak van de aanbieding, alles kan zolang het niet gepaneerd is). Daar maak ik porties van en die bak ik even snel aan in de sudderpan. Als het vlees bruin is voeg ik een halve liter water toe met een bouillonblokje, rozemarijn, salie, laurier en een klein blikje tomatenpuree. Dan gaan er twee uitgelekte blikken witte bonen in en dat laat ik lekker even pruttelen tot de saus wat indikt. Je kunt het eten zodra het vlees gaar is maar dan is de saus wat dunner. Vandaag heb ik er gehaktballetjes en runderworstjes in. De worstjes heb ik even in tweeën gesneden. Ik maak het trouwens altijd voor twee dagen.