Nou je het zegt… inderdaad Mijn oudste dochter kreeg haar diploma op een onmogelijke tijd, en dit kon ik prima al vroeg in de middag klaarmaken. En zo konden we allemaal eten wanneer het mogelijk was. Super makkelijk dus
Ravioli van vergeten groenten met saus van Italiaans gekruid rundergehakt en groentemix (Hello fresh)
Ik maak een salade met rucola, avocado, mozzarella, komkommer, tomaat, pijnboompitten en bak daar een schnitzeltje bij, en wat frietjes.
Bofkipburger op Italiaanse bol met tomaat en pesto, roergebakken (is dat een woord?) baby spinazie en witlof salade.
Quesedilla Bruine bonen prutje om alles te plakken, salami, paprika, ui, courgette, met om te dippen guacamole en (lactosevrije) creme fraiche.
Rijst, boontjes en ik sta mijn best te doen op een heerlijke zelfgemaakte kipsaté, komen de kinderen beneden: " o eten we geen zakjes saté (met een teleurgesteld gezicht) We eten dus nooit zakjes saté omdat ik dat helemaal niet lekker vind, maar de kinderen af en toe dus wel
Heel herkenbaar Ik probeer dat soort zakjes/pakjes dingen daarom altijd te vermijden en het in te plannen als ik zelf niet mee-eet. Kinderen blij, ik nog blijer , oh en man eigenlijk ook blij, want die kan beter koken uit zakjes en pakjes
Ja jôh, maar ik heb me er bij neergelegd. Altijd als ik een weekend weg ga, weet ik dat jongste dochter gaat zeuren om lasagne (van Knorr). Terwijl mijn lasagne echt from scratch wordt gemaakt, incl bechamel en soms zelfs ook de pasta. Maar die vinden ze toch minder lekker… Ik vergeef het ze wel, maar dat is wel de reden dat ik maar 1x per jaar (of minder) mijn ziel en zaligheid in die lasagne leg