Wat te doen?

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door Jille, 4 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jille

  Jille Bekend lid

  26 aug 2007
  669
  0
  0
  Beste dames,

  Begin mei starten wij met onze 2e icsi poging voor een brusje voor onze zoon. In september 2010 hebben we 1 poging gedaan, maar deze is mislukt en geen cryo's. Ivm verhuizing en stress de volgende poging uitgesteld tot begin mei.

  Nu heb ik in de afgelopen 5 weken al 3x een acute keelontsteking gehad waarvoor 2x antibiotica gekregen en nu diclofenac omdat ze geen antibiotica op zo'n korte termijn voorschrijven. Ben uitgeput omdat het zo snel op elkaar komt. Vandaag bij HA geweest en verwijzing voor KNO arts gekregen. Hier kan ik echter pas 28 april naar toe, maar we starten met ICSI 1 of 2 mei. Nu dus een dilemma (wat ik ook heb voorgelegd aan zkh en HA): ik wil me helemaal goed voelen wanneer we starten met ICSI (anders kan ik de poging meteen door de plee spoelen). Dus ik wil graag eerder naar de KNO arts omdat ik wil weten of mijn amandelen eruit moeten of dat ze iets anders kunnen voorschrijven om de keelontstekingen te laten stoppen zodat mijn weerstand weer omhoog kan. Hiervoor moet ik vanmiddag naar de HA bellen want alleen die kan zorgen dat ik eerder terecht kan in het zkh.

  Wat nu te doen? Ik weet niet meer wat nu een goede stap is? Ik wil de ICSI eigenlijk niet nog langer uitstellen (er zit namelijk al 8 maanden tussen de vorige poging en dan gaat ons zkh de zomerstop in en kan ik pas in september weer terecht, maar ik wil me ook goed voelen voordat ik de poging instap!

  Bah bah.....ben het ziek zijn spuugzat!

  Jille
   
 2. Jille

  Jille Bekend lid

  26 aug 2007
  669
  0
  0
  Net een telefoontje gekregen van de KNO poli. Er is vrijdag iemand uitgevallen en dus dacht de assistente aan mij en mag ik vrijdag al komen ipv 28 april. Heel fijn dus....nu afwachten.
   

Deel Deze Pagina