Wat vliegt de tijd voorbij...

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door chantal1984, 21 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. chantal1984

  chantal1984 Niet meer actief

  Hoi Meiden,

  Jeetje wat vliegt de tijd voor bij zeg, die kleine van ons is nu 4.5 maand oud en hij kan al zoveel het is echt niet meer normaal... Ik vind dat alles veelste snel gaat.... ik kan me nog zo goed herinneren hoe de bevalling was en de eerste week thuis en als ik dan nu kijk dan is het echt al een hele vent is echt niet normaal meer... Wel heel leuk hoor maar het gaat te snel :D ... Ik geniet er echt van als ik zie hoe vrolijk ventje het is en hoe hij geniet als hij op zijn buikje ligt enzo..

  Die klein van ons kan zijn hoofd al stevig vast houden, hij heeft al het dag en nacht ritme ( slaapt al sinds 8 weken s'nachts door ) , hij kan al staan, hij kan zich al op zijn buik draaien ( en is nu aan het oefenen om weer terug te kunnen draaien ;) ) hij heeft al hele verhalen tegen zijn knuffels..

  wat kan die kleine van jullie al of kon die al rond deze leeftijd ?

  Liefs Chantal
   
 2. Beccaatje

  Beccaatje Fanatiek lid

  29 mrt 2007
  2.958
  0
  0
  ik heb speciaal voor jou even nagezocht. Met 4,5 maand draaide ze van rug naar buik.
  Doorslapen vanaf 6 weken al.
   
 3. Calimero

  Calimero Fanatiek lid

  31 aug 2006
  1.901
  0
  0
  het gaat ook veel te snel!
  ik kan me zelfs de bevalling nog herinnneren als de dag van gisteren en haar eerste week thuis enz
  als je dan fotos vergelijkt met toen en nu *zucht*
   
 4. Judith75

  Judith75 VIP lid

  9 okt 2006
  5.623
  0
  0
  Mama
  Bergen op Zoom
  Ik vind het deze keer ook erg snel gaan :( Misschien omdat dit de laatste keer is en ik het liefst nog even blijf hangen in de baby-periode ;)
   
 5. runner

  runner VIP lid

  12 jan 2006
  5.387
  0
  0
  katwijk ZH
  het gaat idd echt super snel.
  ze zeggen wel vaker dat je nu moet genieten want het is zo voorbij.
  maar nu we er zelf midden in zitten geloofik het pas. hihi.
  mis dat hele kleine af en toe echt wel!
   
 6. Chantal87

  Chantal87 Fanatiek lid

  2 apr 2006
  3.727
  0
  0
  echt niet normaal hoe snel het gaat.
   
 7. mandy1

  mandy1 VIP lid

  31 jan 2007
  6.881
  1
  0
  restaurantmedewerkster
  baarn
  hety gaat inderdaad heel snel noa is morgen alweer 5 maanden! gelukkig slaapt zij ook heerlijk door zo'n 11 uurtjes op een nacht. noa begint nu ook steeds heel hard te schreeuwen en te gillen wel grappig al zou de buurvrouw daar vast anders over denken! en ze pakt iedere keer haar beentje en teentjes vast ook heel grappig en sinds deze week draait ze niet alleen van rug naar zij maar ook naar haar buik best eng eigenlijk. o ja ze heeft vorige wek haar tandje gekregen ook erg leuk! inderdaad het gaat erg snel! daarom zegt iedereen het ook altijd geniet ervan want het gaat heel snel.
   
 8. niek

  niek Fanatiek lid

  31 aug 2005
  2.611
  0
  0
  zaanstad
  Deborah is over twee weekjes een jaar en dit jaar is echt vorbij gevlogen! moet wel zeggen dat het steeds leuker wordt, hihi
   
 9. Monique76

  Monique76 Niet meer actief

  Hoi,

  Ik kan hier alleen maar mee akkoord gaan, in de vakantie zat ik ja vorig jaar zat je lekker in mijn buik en hebben we een 3D echo laten maken in deze periode.
  Zo ben je in blijde verwachting en over 2,5 maand wordt mijn lieve meid alweer één jaar.

  Het wordt ook leuker maar toen ze nog zo klein was en lekker bij mij in de armen bleef liggen na een flesje die tijd is voorbij en soms missen we dat toch wel. Ze is van een rustig meisje een hele ondernemende meid geworden, die toch wel weet wat ze wil.

  Maar wie weet komt er misschien ooit een tweede zodat we het nog een keertje mogen meemaken

  Groetjes Monique76
   
 10. Gul

  Gul Actief lid

  27 sep 2006
  380
  0
  0
  IT'er
  Ja, ik maak het voor de 2'de keer mee. Helaas konden we de eerste keer niet zoveel van genieten door de ziekenhuisbezoekjes en mijn bekkenpijn (wat ik helaas wel weer heb).
  Nu gaat het idd heel erg snel, vooral omdat we idd ook weten dat hij laatste is. Zit nu al te denken, het is pas 4 maanden terug en je bent al zo gegroeid... :)
  Mijn beide ventjes konden hun hoofd meteen al optillen. Hij zit al een hele tijd te brabelen en te schaterlachen. Echt heel erg leuk.
  Alleen Chantal ik heb toen mijn jongste 1 maand was te horen gekregen van de arts : "let op je mag hem niet laten staan, totdat hij zelf aan de box omhoog trekt"
  Kinderen schijnen een reflex te hebben (die ze later weer vergeten of zo) om te lopen. Dus wanneer je 1 dag oude baby op een kast(ondersteunend) laat staan probeert hij te lopen. Had de zkh arts bij mijn oudste laten zien (leuk om te zien hoor). En wij hebben hem ook wel laten staan (mijn oudste). Maar ze schijnen hun eigen gewicht nog niet te kunnen dragen of zo... En dat staan is dus eigenlijk ook een reflex.
   

Deel Deze Pagina