we hebben het er weer over gehad

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door nikkijane, 28 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. nikkijane

  nikkijane Fanatiek lid

  27 jul 2007
  2.410
  0
  0
  friesland
  Hallo allemaal,
  Mijn vriend en ik hebben gister weer gesproken over het laten staan van de pil. We willen de pil waarschijnlijk laten staan in september, als we terug komen van vakantie. Natuurlijk is het allemaal heel erg spannend, en ook onzeker. want je weet gewoon helemaal niet wat je moet verwachten. Mijn vriend heeft ook zeker wel twijfels, en ik ook, want ja, wat moet je verwachten? Hoe zal het zijn? Dat weet je niet. en vooral het onbekende maakt het zo spannend. Gisteravond in bed nog weer even gekletst. Het lijkt hem hartstikke leuk, maar toen we er over spraken was hij opeens wel helemaal warm, en bijna nat van het zweet. dat vond ik wel schattig om te zien. Zeker omdat ik nu wel doorheb dat hij er nu serieus over aan het nadenken is, terwijl hij 2 jaar terug riep dat hij nooit kinderen wilde.
  daarnaast ook een ecard van hem gekregen met een baby erop, waarbij stond: "zullen we zo een maken?" En ik wil dit echt wel met jou".

  Toen liep ik de rest van de dag lachend door het huis... heerlijk.
  Nu weere even gesproken en we hebben afgesproken dat we hem na de vakantie laten staan, en mocht het dan toch voor één van de twee niet goed voelen, dat we dan gewoon weer verder gan met het wel slikken van de pil. want dit is toch iets wat je samen moet doen!
  Dus we wachten af!

  beetje een lang verhaal geworden, maar meost het toch gewoon even kwijt!

  liefs Nikki
   
 2. Chantalleke

  Chantalleke Bekend lid

  6 feb 2007
  606
  0
  0
  doktersassistente
  Apeldoorn
  Heel goed, dat jullie het er zo over hebben. En lief, zo'n kaartje..
  Vinnik tenminste :rolleyes:
  Succes ! Enne, fijne vakantie !
  Liefs van Chantal
   
 3. nikkijane

  nikkijane Fanatiek lid

  27 jul 2007
  2.410
  0
  0
  friesland
  dank je wel voor je reactie. vond zo'n kaartje ook heel lief. Hij wilde eerst een doosje lego voor me kopen en inpakken en die dan aan me geven als hint zeg maar... was ook wel lief geweest, maar iets te voorbarig haha...
  Nog 4 daagjes en dan op vakantie... heerlijk... en dan 30 augustus misschien de pil laten staan... whii... spannend!
   

Deel Deze Pagina