weinig slapen / sprongetje?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door missX, 4 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. missX

  missX Fanatiek lid

  2 mrt 2006
  1.226
  0
  0
  Sinds een paar dagen wil Indy haast niet meer slapen op de dag...ze is tussendoor ook heel erg aanhankelijk en kan ik haar bijna niet alleen laten liggen om te spelen e.d. Normaal heeft ze dit helemaal niet!
  Smiddags krijg ik haar ook bijna niet in bed..ze moet dan onwijs huilen (laatst 3 kwartier geprobeerd en haar toen er maar uit gehaald)! soms is ze wel gewoon moe dat zie ik aan haar. Het enige wat ze dan wel leuk vind is bij mij in de draagzak dan gaat ze meteen glimlachen.
  Zou dit met een sprongetje te maken hebben, of misschien omdat ze steeds meer vaste voeding krijgt? Als ik haar utssendoor een broodkorst geef is ze meteen zoet en knabbelt ze daar lekker op...
  Of zou het gewoon zijn dat ze steeds meer aan minder slaap toe is?

  Hebben meer dames dit gehad met kindjes rond deze leeftijd?
   
 2. Hoi!

  Op dit moment hebben we daar ook last van bij Esmée. Ik herken je verhaal dus precies. We laten haar nu maar zelf aangeven wanneer ze een fles wil. Fruit vindt ze daarentegen héérlijk! Groente dan weer helemaal niet.
  Ze slaapt overdag inderdaad minder en ze is moeilijk te vermaken. Ze vindt het wel leuk om rond gesjouwd te worden en buiten te wandelen.
  Zelf vermoed ik dat het inderdaad het 6 maanden sprongetje is.
   
 3. sophie2

  sophie2 Lid

  26 aug 2007
  67
  0
  0
  huisvrouw
  Velserbroek
  Hey,

  Het lijkt idd op een sprongetje. Dit heeft Sophie ook gehad. En na een week of 2 was het over. Het is even doorbijten, maar het gaat over.
  Sophie is nu dan 13 maanden, en zit nu ook volop in een sprongetje. Ze is nu 2.5 weken bezig, ik hoop dat het snel overgaat. Maar dat zal wel.

  Groetjes Sonja
   
 4. illuminate

  illuminate Actief lid

  20 apr 2007
  416
  0
  0
  Hier ook een sprongetje (+ verkouden en hoesten ). Hij had ook nog een wendag bij het KDV, en dat ging iets minder goed, dan andere wendagen. Hij huilde bij zijn leidster. Ik kwam hem ophalen, en ik zag 'm huilen in zijn wipstoeltje. Thuis wilde hij meteen slapen in zijn bedje. Ik moest toen huilen, omdat ik bang was dat het KDV hem niet zou begrijpen.

  Anyway, hij is nu iets moeilijker zowel met slapen als alleen spelen. Hij gaat ook later naar bed. Normaal viel hij al om zeven uur in slaap. Nu pas om negen uur!
   

Deel Deze Pagina