Ik wil vanavond aardappel twisters maken voor het eten. Maar nu weet ik even niet meer met welke aardappelen ik dat moet doen. Vastkokende toch? Ik wilde ze daarna in de airfyer doen. Of zijn ze lekkerder uit de oven?
Ik heb ze ooit in de oven gemaakt en toen werden ze erg droog. Ik heb geen idee welke aardappel ik toen gebruikt heb
Ik zou kiezen voor een vastkokende aardappel anders valt het volgens mij te snel uit elkaar. Heb een tijd geleden geprobeerd met een Twister mesje maar dat werkte voor geen meter. Ben benieuwd hoe jij dat doet. Afhankelijk van de hoeveelheid zou ik kiezen of je voor de oven of airfryer gaat. Is het niet zo'n grote hoeveelheid zou ik gaan voor de airfryer
Ik heb ook zo'n twistermesje. Beetje prutsen maar het is wel gelukt er een spiraal van te maken. Daarna klein beetje olie opgedaan en wat zout. Toen 25 minuten op 180 graden in de oven. Maar niet gaar!
https://www.spar.be/recepten/potato-tornado Ik heb deze ooit gemaakt. Ze waren niet zo mooi als op de foto, maar wel lekker en gaar! Dus eerst een minuut in de microgolf en dan met jouw mesje de spiraal maken misschien?
Mijn schoonzus had een rijdende kar met alleen van die twister aardappelen op stok. Voor braderieen en festivals. Daar gingen ze in de frituurpan. En als tip het is echt heel lekker met cayun kruiden ipv zout.
Ik heb afgelopen najaar op een outdoor fair zo'n twister gekocht. Hartstikke lekker! Daarom voor thuis een mesje gekocht. Maar dan is het toch anders. Daar deden ze het ook in een frituurpan, maar deze hebben we niet. Daarom dus de airfryer of de oven. Vanavond de aardappel kort voorgekookt maar toen ging de schil loszitten. Toch een spiraal gesneden en in de oven gedaan. Mwah, ik was nog niet echt blij met het resultaat.
Ik heb zo.n twistersnijder, kan meer mee gesneden worden, bij bol.com ooit s gekocht. Aardappel is net wat je lekker vind. M'n man had ze toen hier in de airfrayer gedaan, met wat olie erop. Waren heerlijk! Hoe is t bij jou gelukt?
Ik heb ze eerst kort gekookt en daarna 30 minuten op 180 graden in de oven gedaan. Klein beetje olie erover gedruppeld en een snufje zout.