Wie ervaring met IUI in Woerden?

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door Suzanne68, 31 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Suzanne68

  Suzanne68 Niet meer actief

  Vandaag in Woerden geweest om een afspraak te maken een poliep in mijn bm te verwijderen,die mogelijk de oorzaak is van het niet meer zwanger worden enonze 4 mken.Dat gaat 26 april gebeuren.
  Nu boden ze ons gelijk erna IUI aan.Nu loop ik nog in het Geertgen en daar ben ik erg tevreden mee,maar dit is praktisch gezien toch veel fijner.Plus dat ik sowieso erg goede ervaringen heb met andere dingen in Woerden.(op een botte gyn na,die nu ook die poliep gaat verwijderen).Nu slaat de weegschaal wel een beetje om al naar Woerden.Vooral omdat ze echt heel stellig gelijk zeiden,dat er nu toch wel snel iets moest gaan gebeuren kwa behandeling.Terwijl ik bij het Geertgen eerst nog de OFO-onderzoeken moet afmaken.En de gyn die ik nu had vond ik toch wel erg prettig.
  Wie heeft er ervaringen met IUI in Woerden?
   
 2. Suzanne68

  Suzanne68 Niet meer actief

  Helemaal niemand?
   
 3. Doortje28

  Doortje28 Actief lid

  15 okt 2010
  202
  0
  0
  Friesland
  Sorry, na mijn hele leven daar gewoond te hebben kan ik je toch niet helpen. Wel weet ik welke gyn je bedoeld, die staat algemeen bekend om zijn botte gedrag.

  Ik zou zeggen; doe wat je gevoel zegt! Succes met je keuze!
   
 4. Lovie

  Lovie Actief lid

  21 feb 2010
  132
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo Suzanne,

  Ik loop ook in het ZH in Woerden en heb daar vorige week maandag mijn eerste iui gehad.
  Wij komen daar sinds juli 2010 en zijn eerst begonnen met onderzoeken, toen 2mnd Clomid, HSG, 4 mnd Clomid en nu spuit ik voor de iui Gonal-f en Ovitrelle.

  Ik heb dus als vaste gyn die ene botte meneer maar ik moet zeggen als je eraan gewend bent is hij wel ok. Het fijne daar vind ik dat ze je niet laten aanmodderen maar meteen op actie overgaan!
  Nadeeltje is dat alles voor mijn gevoel altijd gehaast gaat omdat ze het zo druk hebben maar ik ben er erg tevreden tot nu toe.

  Succes met je beslissing en als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

  Groetjes Lovie.
   

Deel Deze Pagina