Wie heeft ervaring met waterbevalling?

Discussie in 'De bevalling' gestart door oolltjuh, 15 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. oolltjuh

  oolltjuh Lid

  8 aug 2007
  38
  0
  0
  Heey heey.

  Ik wil het liefst thuis bevallen maar nou heb ik gehoord dat een waterbevalling zo relax en ontspannend kan zijn en zo'n bad kan je ook nog thuis huren!
  Wie heeft hier ervaring mee en hoe gaat dat dan allemaal in zijn werk?
  ik zou graag het liefste willen dat mijn man achter mij zit!

  ben benieuwd, alvast bedankt,

  Groetjes ooltjuh
   
 2. Niet meer actief

  Geen ervaring mee, wel ff een waarschuwing:
  Check eerst bij je verloskundige of zij dit wel doet.
  Er zijn er veel (onder wie de mijne destijds) die zoiets liever niet doen.
  Dus eerst ff checken voordat je je al helemaal blij maakt meid, want dan kom je van een koude kermis thuis (net als mijzelf toen...) :(
   
 3. Rootje79

  Rootje79 Fanatiek lid

  Ik heb er nog geen ervaring mee. Wel is gisteren ons bad bezorgd en we zijn er helemaal klaar voor. Een kennis van me is ook in bad bevallen en dat vond ze erg relaxed inderdaad. Voor meer informatie kun je kijken op www.oerbron.nl Hier komt ook ons bad vandaan. Wij hebben trouwens het grote opblaasbare koopbad genomen (levertijd ongeveer 2 werkdagen). Kost uiteindelijk (helemaal compleet) ietsje meer dat het huurbad, maar kun je nog vaker gebruiken na de bevalling of bij een eventuele volgende bevalling.
  Het is inderdaad wel verstandig even met je verloskundige te overleggen. Bij onze praktijk wordt het vaker gedaan en hebben alle verloskundigen speciale cursussen gevolgd voor onderwaterbevallingen.
  Succes met het nemen van de beslissing!
   
 4. oolltjuh

  oolltjuh Lid

  8 aug 2007
  38
  0
  0
  heey heey,

  in ieder geval bedankt.


  greets ooltjuh!
   
 5. Claartje79

  Claartje79 Fanatiek lid

  17 aug 2006
  4.862
  1
  0
  huismuts
  Groningen
  ik ga ook een badbeavlling doen. heb iedere vk in de stad gebeld of ze dat deden en er was er maar 1 die hier positief tegenover stond. ik ga een koopbad bestellen (ongeveer 100 euro). hier hou je ook nog iets aan over en het is veel goedkoper dan een huurbad (kwam voor ons op 225 euro). het onderdelen pakket halen we zelf en bestellen we niet mee, dat kan namelijk véél goedkoper.
   
 6. Kimos

  Kimos Actief lid

  13 aug 2007
  475
  0
  0
  Groningen
  Ik wilde idd ook graag een badbevalling doen,maar helaas mijn VK wil niet! Ik heb alle VK's in de buurt gebeld en er is er niet 1 die mee wil werken. Dus voor mij zit het er ook niet in. Mag wel een tijd in mijn eigen bubbelbad zitten ,maar het laatste stukje moet toch op bed.
   

Deel Deze Pagina