Wie heeft ook negatieve samenlevingstest ?

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door Kinderwens2005, 21 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kinderwens2005

  28 feb 2011
  21
  0
  0
  NULL
  NULL
  Zowel bij mijn man als bij mij werkt alles, alleen samen gaat het niet op een natuurlijke manier. We hebben al 2x negatieve samenlevingstest gehad. Dus ik vermoed dat er bij mij iets niet helemaal werkt/klopt, dus ik val in een grijs gebied en mijn arts kan het niet verklaren. Ze dachten het met IUI en IVF te kunnen verhelpen maar helaas......... 5,5 jaar verder en alle behandelingen ondergaan en nog steeds geen wens in vervulling.

  Wie heeft hier nog meer ervaringen mee?
   
 2. Kinderwens2005

  28 feb 2011
  21
  0
  0
  NULL
  NULL
  toevoeging: wie is er (ondanks negatieve samenlevingstest) toch op een normale manier zwanger geworden?

  Ik ben namelijk uit de mmm gestapt!
   
 3. 8bree

  8bree Actief lid

  23 dec 2010
  266
  0
  0
  Groningen
  Hoi kinderwens.... we hebben ook 3 negatieve samenlevingstest gehad. We zijn nu bezig met IUI behandelingen, maar verder zijn we allebei gezond. Ik heb veel gelezen, niet alleen medische dingen maar gewoon over stress/depressie/lichaamelijk reacties... en heb verder geen echte conclusie gehaald daarvan. Mijn moeder ging naar een medium voor ons en vroeg wanneer het gaat gebeuren, en ze zei over 2 jaar :( pfff... weet niet als ik dat geloof, maar ze zei je dochter en haar man zijn allebei gezond maar de baby is er nog niet klaar voor. Fuck that toch!? haha Dus, ik probeer dat echt uit mijn hoofd te zetten, maar soms denk ik ja we zijn WEL allebei gezond en het lukt nog steeds niet, wat als ze gelijk hadden, nog twee jaar van dit hel waar we nu in zitten? GVD! Dus, zoals ik al zei, ik heb geen antwoord of advies want ik weet het ook zelfs niet.... ik wacht er gewoon op en ga door met behandelingen. Soms is het gewoon niet in onze handen zeg maar. Maar sowieso je bent niet het enige......

  Bree
   
 4. Kinderwens2005

  28 feb 2011
  21
  0
  0
  NULL
  NULL
  negatieve samenlevingstesten zijn erg zuur ! Wat moet je nou met zo`n uitslag??? zo wazig en ze weten er zelf ook zo weinig af. Je leest zoveel diverse verhalen hierover, tja dan maar aan het lot overlaten.

  Succes met je IUI, wij zijn inmiddels (na 5,5 jaar) uit mmm gestapt. Hopelijk wordt het jou bespaard !! Good luck.
   

Deel Deze Pagina