Wie maakt er gebruik van een budgetcoach?

Discussie in 'De lounge' gestart door Lief of Stoer, 7 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lief of Stoer

  Lief of Stoer Fanatiek lid

  25 apr 2011
  4.976
  1.743
  113
  't Gezellige Brabant
  Zijn er hier dames die gebruik maken van een budgetcoach?

  Ik ben heel nieuwsgierig naar je verwachtingen die je vooraf had en of deze ook waar gemaakt zijn. Wat had je niet verwacht en wat mis je? Wat wil je er verder nog over kwijt?

  Ik ben aan een cursus begonnen via een maatschappelijke organisatie om als budgetcoach aan de slag te gaan (vrijwillig) en hoor graag ervaringen uit de praktijk. Mag evt. ook via PB!
   
 2. Josjes

  Josjes Actief lid

  6 nov 2008
  244
  0
  16
  Brabant
  Jammer nog geen reacties, ben wel benieuwd hoe het gaat met de cursus en welke volg je?
   
 3. Lief of Stoer

  Lief of Stoer Fanatiek lid

  25 apr 2011
  4.976
  1.743
  113
  't Gezellige Brabant
  Wat leuk dat je dat vraagt! De cursus is inmiddels afgelopen (was 3 dagen) en a.s. maandag heb ik een evaluatiegesprek en horen we van elkaar (maatschappelijk werk en ik) of we er mee door willen of niet. Het was heel interessant. Er hebben wat mensen uit de praktijk gesproken en we hebben veel informatie gehad over voornl. hoe om te gaan met bepaalde situaties en alle verschillende mensen.

  Heb je er zelf affiniteit mee?
   
 4. djara

  djara Fanatiek lid

  12 apr 2005
  2.675
  0
  36
  begeleidster
  makkum (fr)
  wij hebben een budgetcoach. Bagger met een hoofdletter B. Tis dat we nog even moeten totdat er dingen lopen, (qua schuldregelingen) Dan ga ik klagen en wil ik een andere. kijk, om niet te veel uit te wijden.... Ik kan prima budgetteren, maar door een fout in het verleden, komen wij niet uit en begint alles te drukken. Daarom hulp gevraagd vanwege de schulden. (om alles weer op 0 te kunnen krijgen ) Maar ben er wel achter dat ik beter kan solliciteren naar haar baan. pfff....wat een dramamens zeg.... Ik had op een gegeven moment haar huilend aan de telefoon! Ze doet haar werk niet zoals ze het moet doen, betaald rekeningen niet en te laat, komt bel afspraken niet na en loopt tegen mij haar woede over collega;s te uiten. Als ik dan zeg dat ik daar niks mee nodig heb, dat ze dat moet uitvechten bij haar collega en als haar werkdruk te hoog is, dat ze dat bij haar baas moet aangeven en dat ik ben gekomen voor hulp en niet om door haar verder de afgrond in geduwd te worden, is mevrouw hier niet van gediend. Ja, kijk.. dan ben ik er ook klaar mee.

  Eerlijk is eerlijk.Ik zit er boven op nu. Juist omdat ik hulp wil, wil ik de touwtjes ook nog in handen hebben. ik ben niet het afwachtende type wat achter over hangt en hoopt dat alles ooit eens goed komt.

  Tis dat ik haar moet hebben ivm de schuldhulpverlening, anders was het aan mijn kant allang klaar geweest. Elke stap die zij nu zet, ben ik haar 1 voor.
   

Deel Deze Pagina