wie ook nacurretage?

Discussie in 'Miskraam' gestart door charlie01, 20 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. charlie01

  charlie01 Bekend lid

  22 mrt 2007
  503
  0
  0
  amsterdam
  hallo allemaal,

  is er hier iemand die ook incomplete curretage heeft gehad en nieuwe curretage heeft gehad?
  Ik heb 15 juni curretage gehad en toen bleek een paar dagen later dat er misschien nog wat zat. ze hebben toen gezegd dat ik menstruatie moest afwachten en dan kijken of het weg was. uiteindelijk heb ik week later misoprostol gehad om het op te wekken. dit hielp helaas niet, dus toen heb ik 11 dagen primolut geslikt om menstruatie op gang te helpen.
  gisteren in het ziekenhuis bleek het echter toch nog niet weg te zijn en ben ik gelijk opgenomen. smiddags geopereerd en gelukkig savonds weer naar huis.

  ik ben benieuwd of meer mensen dit meegemaakt hebben en of ze daarna wel weer zwanger zijn geraakt. wordt er nl beetje hopeloos van. wist echt niet dat een miskraam zo heftig was.

  veel groetjes,
  charlie
   
 2. acissej

  acissej Bekend lid

  17 jun 2007
  674
  0
  0
  Bejaardenverzorgster
  Velsen
  Jeetje meid wat klinkt dit erg. Ik heb dit niet meegmaakt en kan me voorstellen dat het allemaal teleurstellend moet zijn voor je.

  Ik neem aan dat je gewoon weer zwanger kunt worden want de arts heeft gewoon iets over het hoofd gezien wat hij wel gewoon makkelijk had kunnen testen maar ja dat terzijde.

  Ik vind dat ze je lang hebben door laten lopen en kan me voorstellen dat je het dan even allemaal gehad hebt.

  Ik wens je veel sterkte toe en ik weet het zeker je kan gewoon weer zwanger worden. Dat kan met een `normale`curretage ook gewoon dus bij jouw ook.
   
 3. miriam25

  miriam25 Fanatiek lid

  9 jan 2007
  3.072
  0
  0
  cal center medewerkster
  jeetje wat een ellende meis.

  ik heb ook twee curetages gehad in december.
  vlak achter elkaar de eerste 22-12-06 en de tweede 26-12-06 ook omdat er nog iets zat geen tabletten. doen ze hier geloof ik niet.

  ook heb ik vorig jaar juni 17 een miskraam gehad en ook toen ben ik gerurateerd dus daarna wel wee zwanger geworden. nu duurt het allemaal wat langer.
  maar we moeten blijven geloven dat het een reden heeft allemaal. liefs miriam
   
 4. charlie01

  charlie01 Bekend lid

  22 mrt 2007
  503
  0
  0
  amsterdam
  hi,

  bedankt voor jullie antwoorden.
  uiteindelijk had ik liever na een paar dagen toen ze zagen dat er iets zat meteen nacurretage gehad, dan was ik er sneller vanaf geweest, maar ja ze hebben dit alleen maar gedaan om mij een extra curretage te besparen. jammer dat het niet lukte.
  hoe lang duurde het trouwens bij jou dat je HCG uit je lichaam was. ik heb gewoon 7 1/2 week na de constatering van MA nog steeds HCG in mn lichaam. ze zeiden dat dit waarschijnlijk kwam omdat er al die tijd nog steeds weefsel in mn lichaam zat.

  Miriam: ik wil je jou ook nog veel sterkte wensen. ik volg je verhalen wel en kan me nu ook heel goed voorstellen hoe dat dit weekend was. ik zal met nieuwjaarsdag ook wel een traantje laten denk ik zo.

  veel liefs charlie
   

Deel Deze Pagina