ZEER slecht slapen door hoektanden? (1.5jr)

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Chrissie, 8 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Chrissie

  Chrissie Niet meer actief

  Mijn dochter is nu ruim 1.5 jaar en ze slaapt de laatste tijd ZO verschrikkelijk slecht. En dan bedoel ik echt uren wakker, heel veel huilen echt drama. Nu is ze bezig met het krijgen van hoektanden. Zou dit het probleem zijn?
  Ik heb alles al geprobeerd, zetpil, chamodent, dentinox maar het blijft drama.
  Ze heeft geen honger, dorst, koorst, vieze luier etc etc.
  Iemand een idee of tips? Want ik moet toegeven dat ik er ook een beetje kriegel van wordt :) (zelf niet fit, nieuwe baan en dan kun je die slaap savonds en snachts toch wel gebruiken ;) )
   
 2. Milo

  Milo Actief lid

  21 dec 2006
  390
  1
  16
  Brabant
  @chrissie: ik leef met je mee. Hier dezelfde situatie! Erg vermoeiend... Mijn dochtertje heeft er net 2 uur over gedaan om in slaap te komen, en hoor haar nu weer over de babyfoon... Ik gebruik dezelfde middeltjes als jou. Dus kan je verder helaas geen tips geven. Maar lees wel ff mee.
  Succes!
   
 3. Juud78

  Juud78 Actief lid

  5 okt 2009
  385
  272
  63
  Noord-Holland
  Klinkt inderdaad heel herkenbaar. Bij mijn zoontje gaven de hoektandjes ook de meeste problemen. Bovendien duurt het ook heel lang voordat de tandjes echt door zijn. We zijn nu toe aan de laatste hoektand.

  Als we denken dat hij echt last heeft, geven we hem een paracetamol zetpilletje, dat werkt hier meestal wel.
  Verder niet veel tips ben ik bang....

  Sterkte in ieder geval.
   
 4. Nikita23

  Nikita23 VIP lid

  31 jul 2006
  5.198
  0
  0
  Hier vier dikke rode bulten van hoektanden en sinds een paar dagen inderdaad ook weer wat gedonder. Kan niet wachten tot ze door zijn.
   
 5. Chrissie

  Chrissie Niet meer actief

  @ Milo. Ok, toch 'fijn' dat t herkenbaar is. Hier lag ze er op tijd in (18.45) Afgelopen nacht niet meer dan 3 uur geslapen, overdag max 1 dus ze was echt moe. Na 45 min begon t alweer, en nu is ze nog steeds met vlagen bezig. 1 hoektand is er nu helemaal door, 1 half half en 2 die wel puntje door zijn, maar nog wel bloeden met poetsen. Ik denk dus dat die 2 nu aan de beurt zijn en dat t daarom zo hopeloos is.
  Zat al te denken dat als t vannacht weer zo erg is, ik maar even samen met haar ga liggen op bed. Hou er normaal niet zo van, kids bij me in bed, maar ik merk dat als ze troost heeft het wel iets beter is, misschien slapen we dan ietsje meer vannacht...
  @ Juud. Ik hoop dat ze snel door zijn, ook voor jou. Rest van de tanden hier niet veel problemen gehad, maar die hoektanden, pff.
  @Nikita. Jij ook succes meid!
   
 6. Boefjesmamma

  Boefjesmamma Fanatiek lid

  23 jan 2010
  2.378
  0
  0
  Afgestudeerd en werk zoekende.
  Gouda
  Aaron heeft 3 maanden over alle vier zijn hoektanden gedaan. Toen de eerste 2 door waren, was het ergste voorbij. Toen moesten we er 3 a 4x per nacht heen. Na de eerste 2 nog maar 1 of 2 keer.
  Afgelopen nacht is de laatste helemaal door gekomen: ik heb 5,5 uur geslapen in 3 delen ;).

  Dus ik weet hoe je je voelt: maar er komt echt een einde aan. Probeer je daar aan vast te houden ;).
  Sterkte!
   

Deel Deze Pagina