Zonnebank

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door mandy, 15 mrt 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mandy

  mandy Lid

  23 feb 2005
  6
  0
  0
  Nijmegen
  Even een vraagje:
  Ik ben net zwanger, en vraag me af of ik nu wel onder de zonnenbank mag. Ik kan het antwoord nergens vinden. Kan iemand mij misschien helpen?

  Mandy
   
 2. Beheer

  Beheer Administrator
  Medewerker

  11 feb 2005
  15.274
  2.058
  113
  Hoi Mandy,

  Ik ben geen deskundige, maar op een aantal sites heb ik gezien dat je best onder de zonnenbank kunt gaan. Het is alleen wel mogelijk dat je als gevolg van je zwangerschap minder goed tegen de warmte kunt, maar dan ga je er wat korter onder.

  Lotte
   
 3. Niet meer actief

  :(: Hallo; kan iemand mij vertellen hoe snel na je bevalling je weer onder de zonnebank mag?
  Het is misschien ijdeltuiterij maar ik voel me zo witjes!!!Ik heb nogal wat bloed verloren tijdens de bevalling en wil er tijdens een feestje over twee weken toch een beetje als vrouw uitzien. Een beetje kleur op mijn lijf zou goed zijn voor mijn zelfvertrouwen
   
 4. Beheer

  Beheer Administrator
  Medewerker

  11 feb 2005
  15.274
  2.058
  113
  Hallo Corine,

  Ik heb een paar jaar bij een zonnestudio gewerkt en daar kwamen ze soms al na een week of 2 weer zonnen. Het is maar net hoe je je voelt!
  Je zou ook een goede zelfbruinende creme kunnen kopen.
  Wanneer is je feestje?

  groeten,
  Lotte
   
 5. mandy

  mandy Lid

  23 feb 2005
  6
  0
  0
  Nijmegen
  Ik ga maar niet meer onder de zonnebank en ik wacht wel tot na de zwangerschap. Ik krijg toch allerlei vlekken in mijn gezicht (lijken wel sproetjes) en ik las hier dat de kans aanwezig is dat het blijvend is dus ik neem maar even het zekere voor het onzekere.

  Groetjes een witte mandy ;)
   
 6. Beheer

  Beheer Administrator
  Medewerker

  11 feb 2005
  15.274
  2.058
  113
  Hoi Mandy,

  Vorig weekend was het erg mooi weer en toen heb ik heerlijk buiten gezeten (ook onder de parasol), maar ik hoor van een aantal mensen dat ik nu al moet gaan oppassen voor een zwangerschapsmasker. En aangezien het weekend heel mooi en warm gaat worden moet ik maar iets kopen met factor 60. Dat gaan dat masker wel tegen.

  Lotte
   
 7. mandy

  mandy Lid

  23 feb 2005
  6
  0
  0
  Nijmegen
  Ik ben toch verder gaan vragen en zoeken en heb pigmentcreme van Biodermal gekocht, dit vermindert de pigment aanmaak van binnenuit en heeft een hoge beschermingsfactor. Het is wel duur maar ik wil toch wel lekker in de zon kunnen zitten straks.

  Mandy
   
 8. talia

  talia Fanatiek lid

  27 nov 2005
  2.561
  0
  0
  kapster
  belgie
  onder de zonnebank gaan tijdens de zwangerschap is erg ongezond zeker voor je kindje die niet tegen de warmte kan sauna en een heet bad zijn ook niet goed net als koorts bij de moeder
   

Deel Deze Pagina