Zwangerschap bij E. was ik vegetariër, nu eet ik terug vlees. Waar moet ik overal op letten? Ben niet imuun voor toxo.
Heerlijk doorbakken dus. Zo zonde van zo'n lekker biefstukje. En die rosbief en ossenworst ook laten staan. Mocht je het toch willen eten moet je het twee dagen invriezen en dan kan het wel. Maar ik heb het nog niet aangedurfd
Ossenworst, nog nooit van gehoord qua zin in vlees: ben 4 jaar vegetariër geweest, dus 8 maanden is peanuts over sommige dingen twijfel ik dan weer, zoals boterhamworst, hesp, droge worst, zwanworstjes, blokpaté, smeersalades voor boterham, McDonald's ed..
Bizar wat zo'n baby met je kan doen. Van vega naar vleeseter. Hesp en zwanworstjes ken ik dan weer niet. Met pathé zou ik heel matig zijn ivm vit A. Droge worst zijn de meningen over verdeeld. Het is rauw vlees maar door het zoutgehalte worden de toxo bacteriën gedood. De rest is volgens mij geen probleem. Voor de hesp en zwanworstjes moet je iemand anders raadplegen.
Ik ben in mijn eerste zwangerschap 2 jaar geleden ook weer begonnen met het eten van vlees. Vooral eigenlijk gehakt, en zolang het goed gebakken is kan het geen kwaad. Geld dus ook voor hamburgers in fast food restaurants (deze komen volgens mij al gaar binnen en worden op de plaat gedaan voor kleur en warmte) En kwa worst is het geloof ik alleen leverworst en salami wat niet tot weinig mag
Hesp is ham volgensmij. Dat kan prima, zolang het geen rauwe ham is zoals serranoham bijvoorbeeld. Zwanworstjes weet ik niet maar in ieder geval geldt dat je geen rauw vlees mag eten.