Zwanger! Leuke manieren om te vertellen aan vrienden?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Marcellaa, 7 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Marcellaa

  Marcellaa Lid

  5 okt 2014
  35
  0
  0
  NULL
  NULL
  Zwanger zijn is geweldig, je wilt het het liefst van de daken schreeuwen, maar nog even wachten. Voor de aanstaande opa's en oma's weet je al hoe jullie het gaan vertellen. Maar wie weet iets leuks of origineels om het te vertellen aan vrienden? Denk me al dagen suf haha ... Kom maar op :)
   
 2. Roderoosjes

  Roderoosjes Fanatiek lid

  13 apr 2012
  1.077
  100
  63
  Mijn zwager en schoonzus wisten het als eerste en toen ze het hun zoontje vertelden deed hij zijn knuffel in zijn shirt en zei dat hij net als zijn tante een baby in de buik had. Mijn schoonzus heeft dat opgenomen en zo hebben wij het onze vrienden verteld
   
 3. Marcellaa

  Marcellaa Lid

  5 okt 2014
  35
  0
  0
  NULL
  NULL
  Haha ja dat is ook een leuke. We hebben een neefje van 5 jaar, dus de ideale leeftijd om hem dat te laten zeggen :D Toppie, bedankt.
   
 4. RSL

  RSL Fanatiek lid

  16 okt 2008
  2.352
  42
  48
  Overijssel
  Ik heb teksten gemaakt. van de eerste letter van iedere zin maakte dat er kwam te staan: hoera ik ben zwanger
   
 5. Gentle

  Gentle VIP lid

  10 okt 2007
  6.979
  0
  36
  Overijssel
  Ik heb bij de eerste aan een vriendengroep van school van vroeger gevraagd: 'Weten jullie trouwens wie er van onze school inmiddels nog meer zwanger is?' Ze hebben bijna iedereen opgenoemd, tot ik zei: 'Ik!!!' Ze weten het nog steeds, dat ik het zo vertelde!
   
 6. Marcellaa

  Marcellaa Lid

  5 okt 2014
  35
  0
  0
  NULL
  NULL
  Die van school kan idd bij mij opgaan ... Zie ze nog geregeld :) Teksten is zeker ook om over na te denken. Thans meiden x
   
 7. tifa

  tifa Bekend lid

  6 jan 2014
  512
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik heb kaartjes gemaakt met daarop wij zijn in verwachting en uitgrrekende datum enzo.
  En gewoon opgestuurd
   
 8. babylove 85

  babylove 85 Fanatiek lid

  22 mei 2013
  1.632
  0
  36
  ik heb een foto gemaakt hier thuis van een beertje met daarin de test gestopt en dan de maand waarin het uitgerekend is erbij gezet. die foto dan in een mooi kadertje gestopt met een strikje errond en voor de oma en opa een tutje eraan gehangen en dan nog een mooi tekstje erbij gezet :) echt heel leuk wij hebben het de ouders al verteld (enkel men vriend zen mama moet nog vertellen maar die zien we niet zo vaak zij komt eind oktober bij ons logeren) en ze vonden het super leuk :)
  ik heb hier nog 1 kadertje liggen voor men vriend zen mama zal eens kijken of ik een fotootje kan maken :) dan post ik het wel even
   
 9. babylove 85

  babylove 85 Fanatiek lid

  22 mei 2013
  1.632
  0
  36
  aan vrienden gaan we een foto op facebook zetten dat we allebei een ballon opblazen en als de ballon opgeblazen is staat er danop de 1ne ballon een tekst(moeten nog even uitzoekn welke tekst ;) ) en op de andere de 1 ste echo geplakt :) maar dat is voor later ;)
   
 10. blijven hopen

  blijven hopen Actief lid

  2 mrt 2014
  462
  0
  16
  NULL
  NULL
  ik heb een krans gemaakt met een speen rompertje mutsje enz erop..

  en mijn ouders hadden toevallig een bordje liggen voor in de auto met baby on board erop ik heb gevraagd of ik deze mocht hebben.. voor mijn moeder was het gelijk duidelijk mijn vader vroeg zich in 1e instantie af wat ik er mee moest :p
   
 11. elliepellie

  elliepellie Fanatiek lid

  28 jun 2014
  1.884
  1.003
  113
  Vrouw
  Pedagogisch medewerkster
  Venlo
  Voor de vrienden hadden we het op facebook gezet.... Ik heb een foto gemaakt 😄

  Voor de opa's en oma's hadden we een lijstje met "under constuction" met de echo foto erin.... Mijn moeder moest wel even een traantje wegpinken.
   

  Bijgevoegde bestanden:

  • image.jpg
   image.jpg
   Bestandsgrootte:
   36,4 KB
   Weergaven:
   7
 12. spannendetijden

  spannendetijden Fanatiek lid

  9 jun 2008
  4.817
  830
  113
  medewerkster management ondersteuning ( en daarbij
  bij mn grote liefdes
  Wij wisten t zelf net een uurtje en waren met onze naaste vrienden groepje op vakantie en zaten aant ontbijt.
  Ik zei iets over ons dochtertje en man zei heel subtiel ja en dan hebben we er straks nog zo'n dondersteen bij. 1 van de vrienden hoorde dat en die riep meteen echt? Echt waar? Echt? Toen moest ik glunderen en zo wist iedereen het.
  T was nie helemaal verrassend dat ik zou testen want had voor we op vakantie gingen ivf terugplaatsing gehad. Maar dat t meteen raak was....is nogsteeds niet te geloven.
  Mn ouders heb ik meteen gebeld. Zussen persoonlijk verteld bij thuiskomst.
  Bij de eerste had ik mn zus en broertje een kaartje gestuurd met daarom gefeliciteerd en binnen in je wordt oom/tante. En op fb hadden we na 1wweken de echo foto gezet met leuke tekst.
  Nu wil ik met 13 weken mn dochter t op familiedag laten zeggen. En op fb wil ik een collage maken met div fotos van dochter die tekst en echo laat zien. 1 met pssst 1 met ik wil wat zeggen en 1 met ik word grote zus en laatste met echo foto van 12weken
   

Deel Deze Pagina