Zwanger? Starten letrozol?

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door Mabe91, 26 dec 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  Dag dames,
  Ik heb afgesproken met mijn arts dat ik zou beginnen met letrozol indien ik ongesteld zou worden. Nou is mijn situatie als volgt: 17 dagen na positieve ovulatietest, temperatuurstijging en eitje dat ging springen op echo begon ik te vloeien nadat mijn temperatuur is gezakt (beide vloeidagen lage temperatuur) en ik ook een negatieve zwangerschapstest had. Dit heeft 1,5 a 2 dagen aangehouden maar is inmiddels gestopt. Als dit een menstruatie was zou ik morgen moeten beginnen met letrozol. Maar was dit wel een menstruatie of zou het ook een innesteling kunnen zijn?

  De fertiliteitskliniek is morgen gesloten ivm weekend, dus die kan ik niet om raad vragen..

  En sowieso, hoe weet je nou zeker (elke maand) dat het menstruatie was en niet innesteling? Ik ben bv eerder zwanger geweest (bbz) waarin ik net zo lang vloeide, vanaf mijn NOD, als tijdens een normale menstruatie. Dus wat als je nou met letrozol begint maar wel zwanger bent??!
   
 2. Jippie

  Jippie VIP lid

  3 feb 2007
  11.626
  542
  113
  Ik zou ervan uitgaan dat het je menstruatie was. Een bloeding bij een innesteling komt niet vaak voor en tevens is de innesteling eerder dan 15-17 dagen na je eisprong. Je hebt bloedverlies gehad, je temperatuur is gezakt en je zwangerschapstest was negatief. Dus ik zou morgen met de letrozol beginnen. Succes!
   
  Mabe91 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina