zwanger?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door ellendoll, 25 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. ellendoll

  ellendoll Lid

  25 jul 2007
  48
  1
  8
  goeievanond dames,

  Mijn man en ik zijn ondertussen al 16 maanden aan het proberen voor ons 2de kindje (1e kindje van de eerste ronde raak) ik heb me hier ingeschreven omdat de moed me stilletjes aan aan het ontgaan is :( en ik mss nog wel mensen hier ontmoet die inhetzelfde schuitje zitten...

  Nu wilde ik toch even jullie meningen horen, want ik denk soms dat ik gek aan het worden ben :) Zaterdag in de vroege avond had ik opeens een vreselijke scharpende pijn in men baarmoeder (innesteling?) en nu sinds maandag (vooral savonds) misselijk gevoel met vooral brandend maagzuur, verstopping, vaker plassen, borsten zijn ietsje groter geworden (geen pijn) ik ben 2 kilo aangekomen op 1,5 week en men familie en vrienden zeggen dat ik er maar "platjes" uitzie de laaste dagen :rolleyes: ik heb een cyclus van 25-30 dagen en zit vandaag op dag 28, heb een testje gewaagd, maar deze was negatief :cry: wat denken jullie hiervan? Wat moet ik doen? en weten jullie hoelang na de innesteling je kan testen?

  alvast heel erg bedankt voor jullie reacties!

  veel liefs en succes aan jullie allen ;)
   
 2. Danjo

  Danjo VIP lid

  25 feb 2007
  18.363
  19
  38
  Vrouw
  ja meis het kan beide kanten op
  weet hoe je je voelt hier na 2 jr nog niks wel een mk gehad met 10 weken
  Hoop voor je dat het raak is hoop blijven houden meis
  testen meen zon 14 dagen na je ei ong dan weet je zeker dat je niet te vroeg bent
  Maar ik persoonlijk zou wachten tot ik en paar dagen overtijd zou zijn
   
 3. ellendoll

  ellendoll Lid

  25 jul 2007
  48
  1
  8
  thx voor je reactie meid , het geeft me ergens toch een steun te weten dat er nog mensen zijn die al zo lang op een wondertje wachten :cry: ikzelf heb een mk gehad op 6 weken (2de ronde) en sindsdien lijkt het maar niet te lukken... Ik heb me vorige maand helemaal laten onderzoeken en bij mij was alles tip top in orde, gyne zei zelfs dat ik een heel vruchtbaar iemand zou zijn (ivn baarmoeder, eisprong, bmslijm enzo)

  Hoop dat het voor jou ( en iedereen natuurlijk) snel raak mag zijn ;)

  veel succes !
   

Deel Deze Pagina