Iemand hier ervaring met Evra pleister?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door denicepino1, 1 mrt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. denicepino1

    denicepino1 Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.763
    0
    0
    HUISVROUWTJE
    Kerkrade
    vraag staat er eigenlijk al boven... en hopelijk plaats ik dit lange verhaal dan ook goed??


    Iemand hier ervaring met Evra pleister?

    Ik heb hem hier nu bijna 8 maanden. Ben er zeer tevreden mee...

    maar...

    Nu afgelopen zondag. plakte ik me tweede pleister in de ochtend op. Links.
    En in de nacht van zondag op maandag kreeg ik me daar toch krampen in me buik helemaal onderin. leken wel weeen zo heftig.. Leek alsof me baarmoeder steeds aan het samen trekken was.

    Ik maandag ochtend naar de dokter gegaan, Die heeft gevoeld. Pijn had zich inmiddels verplaatst naar rond de navel en rechts van de onderbuik.

    medicijnen mee gekregen voor een beter darmwerking ( pds medicijnen stond op verpakking ) Had er daar 1tje van genomen.. volgende ochtend nog ene .. kreeg ik daar maagpijn van !!! ;) ook niet de bedoeling neem ik aan. Maar pijn in buik rechts en rond de navel was nog altijd.Dus nog een keer naar de dokter. gestopt met de medicijnen he. Niks gegeten wel een koffie nog op ik daarheen. Werd ik door gestuurd door de dokter... Blinde darm ontsteking zei die...

    Ik aangekomen in t ziekenhuis ( 10 uur ). vervolgens bloed prikken, infuus me arm in , urine inleveren, echo maken van de buik ( helaas me blinde darm niet te zien, ik 750 ml contrast vloeistof drinken ( inmiddels al 2 uur in de middag ) lag op de opname spoedhulp inmiddels ook. Ct scan maken van de buik, en in het infuus werd nog eens contrast vloeistof gespoten( leek wel alsof ik daarna in me broek ging piesen:p maar was niet zo )
    Zijn ze eindelijk klaar met al dat gedoe ik nog altijd pijn in me buik...

    Niks geen blinde darm ontsteking...

    maar waar komt de pijn dan vandaan?? Het is nu afgezakt en te doen met paracetamol.. En ben met veel gedoe toch naar huis mogen gaan ( moest eigenlijk blijven maar had geen oppas voor de kinderen als ik daar was... heel lang verhaal.. )

    Maar nu om een lang verhaal beetje korter te maken..

    Voor de gebruiksters die deze pleister hebben. is dit herkenbaar na een aantal maanden dat er opeens pijn in de buik is???

    Want de dokters weten het dus niet wat er aan de hand was/is... kan dit door de pleister komen ?? en is het gewoon een nare bijwerking?
     
  2. denicepino1

    denicepino1 Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.763
    0
    0
    HUISVROUWTJE
    Kerkrade
    helemaal niemand die dit herkent?
     

Deel Deze Pagina