Adverteren

Zwangerschapspagina.nl leeft en bruist. Landelijk is het forum een begrip geworden voor vrouwen die informatie zoeken en delen op internet op het gebied van zwanger worden, de zwangerschap en baby’s. Nog steeds groeit het aantal bezoekers explosief. Zoekmachines vertonen Zwangerschapspagina.nl bovenaan bij zoektermen als ‘zwanger forum’ en ‘baby forum’. Iedere maand worden er gemiddeld 2 miljoen bezoeken geregistreerd. Tijdens deze bezoeken worden er meer dan 10 miljoen pagina’s bekeken. Bezoekers schreven ruim 20 miljoen berichten.

De omzet van online thuiswinkelen is in 2016 gestegen naar een omzet van ruim €20 miljard. Dit is een stijgingspercentage van 23% ten opzichte van het jaar daarvoor. Een trend die zich waarschijnlijk blijft voortzetten. Graag springen wij in op deze ontwikkeling. Wij bieden u dan ook een belangrijke advertentieplek op ons forum aan.

Voor bedrijven die producten of diensten verkopen, die gerelateerd zijn aan zwangerschap, baby’s, jonge vrouwen en gezinnen is een plek op het forum bijzonder interessant. Behoren zij tot uw doelgroep, dan is Zwangerschapspagina.nl de plek waar de trefkans met uw potentiële klant maximaal aanwezig is. Nergens anders vindt u een internetforum van deze omvang met zo’n unieke groep bezoekers. De vrouwen die Zwangerschapspagina.nl bezoeken maken op korte termijn belangrijke keuzes voor een nieuwe fase in hun leven. U treft een unieke doelgroep met een grote bestedingskracht. Ook u kunt hiervan profiteren!

Zwangerschapspagina.nl biedt u zeer diverse mogelijkheden afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contact formulier of uw vragen te stellen, wij staan u graag te woord.