Dringende vraag over de pil

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Trutta, 18 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Trutta

    Trutta Lid

    18 apr 2012
    61
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo ik ben nieuw hier, en ik zit met een probleem.

    Ik was met pasen mijn pil vergeten (week 3) en die heb ik 35 uur later ingenomen. Daarna heb ik die dag de pil ingenomen die ik deze avond moest in nemen ingenomen, alleen binnen anderhalf uur uitgekots, en heb dus verder ook geen nieuwe pil/reserver pil ingenomen.

    Inplaat van deze maand 21 pillen te hebben geslikt heb ik er maar 20 gehad.
    Normaal word ik dan op donderdag ''ongesteld'' nu ben ik gisteren al ''ongesteld'' geworden. Kan het zo zijn dat ik alsnog zwanger ben ondanks de ''ongesteldheid ontrekkingsbloeding'' of moet ik er nu gewoon rekening mee houden dat aankomende maand mijn pil niet meer betrouwbaar is??

    Heb ook niet gedaan wat in de bijsluiter stond omdat ik daar te laat achter kwam, dus heb niet gelijk een stopweek gehouden, en heb ook niet de pil doorgeslikt! Kan ik hier aub zo snel mogelijk antwoord op krijgen..

    Hiervoor 8 jaar de pil geslikt, toen voor 2 jaar een mirena laten plaatsen, en nu sinds 4 maand weer aan de pil. Was trouwens de eerste keer dat ik hem ben vergeten/uitgekotst heb.. En ja het is dom maar dat weet ik al wel! :(
     
  2. Evangelie

    Evangelie Lid

    23 sep 2011
    45
    0
    0
    Duitsland
    In week drie is het niet zo erg dat je een pil vergeet, maar uiteraard is het lezen van de bijsluiter een must als je merkt dat je in de knoei bent geraakt met je pilschema. Maar goed, dat zijn vijgen na pasen.

    Je kunt overigens wel degelijk bloeden terwijl je zwanger bent, dus hop naar de drogisterij, al denk ik persoonlijk dat de test negatief zal zijn.
     
  3. Trutta

    Trutta Lid

    18 apr 2012
    61
    0
    0
    NULL
    NULL
    Maar is het nu niet zo dat ik dan aangekomende maand onveilig ben? Dat had ik namelijk ook ergens gelezen, maar overal staan weer andere dingen. En van mijn pil bijsluiter word ik ook niet wijzer, als ik gedaan zou hebben wat in de bijsluiter staat zou ik beschermt zijn. Dat heb ik dus niet gedaan, dus dan ben ik nog toch niet beschermt? Ja sorry als ik dom overkom hoor :D
     
  4. Evangelie

    Evangelie Lid

    23 sep 2011
    45
    0
    0
    Duitsland
    Als je keurig na zeven dagen stoppen weer met de pil begint, ben je veilig, ook al vergat je in de vorige cyclus een pil.
     

Deel Deze Pagina