Mirena en bloeden

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Juud74, 1 mei 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Juud74

    Juud74 Fanatiek lid

    15 jul 2010
    1.264
    0
    0
    Utrecht
    Hi ervaringsdeskundigen!

    Ik heb sinds 4 weken een mirena, heb 'm laten zetten op de 6de dag van mijn menstruatie. Het zetten vond ik een koekie en nagenoeg pijnloos, dus dat viel me alles mee. daarna een paar dagen bloedverlies gehad (rood, best veel, waarschijnlijk door het zetten).

    Daarna een paar dagen niets, toen continue spotting, varierend van bijna niets tot best veel donker slijmerig gedoe.

    Ergens vorig weekend ben ik denk ik (want je weet het niet meer zo als je de hele tijd bloedverlies hebt) echt ongesteld geworden. Opeens duidelijk meer bloed en ook weer rood en helder. En tjsa, dat is nu nog steeds zo. Dus ben al 10 dagen flink ongesteld, het wordt niet meer, maar ook niet minder. De lol is er inmiddels wel een beetje af, loop nu al weken met tampons en/of inlegkruisjes.

    Herkent iemand dit van de eerste menstruatie met mirena? Dat het zo lang duur dus, en ook best veel bloedverlies geeft? Ik geloof dat ik verder niet echt bijwerkingen heb, dus los van het bloedbad ben ik denk ik wel tevreden. Mits dat bloeden 's een keertje ophoudt!

    groetjes!
     
  2. Rozeroos

    Rozeroos Niet meer actief

    In het begin toen ik het spiraaltje had had ik ook een tijdje bloedverlies ong een maandje. Daarna was het weg en had ik pas 6maanden later weer wat bloedverlies. Daarna is het zeker ruim een jaar weggebleven. Omdat ik iedere maand het gevoel had dat ik zwanger was en mijn lichaam niet goed tegen hormonen kan heb ik het spiraaltje laten verwijderen.
     
  3. bijoux

    bijoux Fanatiek lid

    14 jun 2011
    1.237
    0
    0
    momenteel thuis , mijn man heeft een stucadoorsbed
    regio breda
    ik heb 3maanden flink gebloed.. 2 dagen wel , 3 niet , 5 dagen wel 2 niet enz..
    en ineens bleef het weg!


    rond de 5e maand werd ik elke maand "ongesteld " te weinig om eigenlijk iets tegen te gebruiken.. en duurde hooguit een halve tot hele dag......
     
  4. Kylietje

    Kylietje Actief lid

    15 dec 2011
    367
    0
    0
    Wetteren
    Hallo,
    Hier mijn mirena laten plaatsen in november...een 2 tal weken flink gebloed. Daarna is het gestopt en heb tot nu eigenlijk nog geen echte maandstonden gehad. Enkel elke maand een halve dag heel licht bloedverlies net zoals bijoux. Misschien kan je eens naar je gynaecoloog ofzo bellen of dit wel normaal is?
     
  5. Herrie28

    Herrie28 Lid

    11 feb 2012
    60
    0
    6
    NULL
    NULL
    Heb ook een maand geleden een mirena laten zetten. Ook continu gevloeid, wel verschillend en ook bruine afscheiding. Vanaf vorige week woensdag ook weer meer. Hoop ook dat het binnenkort een keer gaat stoppen dat bloedverlies. Heb verder ook geen bijwerkingen...
     
  6. moontjemoon

    moontjemoon Niet meer actief

    Heb 8 weken continu bloedverlies gehad. (1 dag niet!) nu elke 4 weken een bloeding die anderhalve week aanhoud... zie het nog even aan en anders is er geen andere optie dan sterilisatie... (Heb er ook veel hoofdpijn klachten bij)
     
  7. Juud74

    Juud74 Fanatiek lid

    15 jul 2010
    1.264
    0
    0
    Utrecht
    Ik zit inmiddels op 6 weken en heb gisteren en eergisteren voor het eerst geen bloedverlies gehad. Hoop dat dit doorzet....
     
  8. Metire

    Metire Niet meer actief

    Ik heb gisteren mijn mirena laten zetten, was niet ongesteld maar volgens de huisarts kort genoeg na de bevalling om het gewoon te kunnen doen.. (o mijn god deed pijn!!) maar nu heb ik echt helemaal nergens last van, alleen na het plaatsen een inimini beetje roze bij afvegen en geen pijn.. zou hij dan wel goed zitten? of heb ik gewoon heel erg geluk? werd er bij jullie nog gecontroleerd of hij goed zat? :(
     

Deel Deze Pagina