Al 6 maanden lang ongesteld en nu last van gekke kwaaltjes.

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Esmaraldaa, 6 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Esmaraldaa

    5 mei 2011
    88
    1
    0
    NULL
    NULL
    Hoi meiden ,

    Ik wil het een en ander kwijt en hoop dat ik met jullie er over kan praten.

    Het volgende , vanaf oktober november ben ik weer begonnen met de pil aangezien mij huidige relatie beëindigd was. Ik kreeg toen telkens doorbraakbloedingen tussen door en ben toen naar de huisarts gegaan hier mee en die adviseerde mij om de prikpil te nemen ik heb deze toen genomen in maart maar het werd alleen maar erger en erger ik ben vanaf die dag alleen maar ongesteld !! Er is geen 1 dag voor bij gegaan dat ik het een keer niet was elke dag weer bloed ik. De arts heeft mij toen doorgestuurd naar de gynaecoloog deze heeft er naar gekeken en zag dat mijn baarmoederslijmvlies veelste dun was en dat dit hoogstwaarschijnlijk de oorzaak er van is . In overleg met mijn huisarts heb ik de implanon laten zetten omdat de prikpil dus niet goed voor mijn lichaam is. Maar ik bleef nog steeds ongesteld , op 15 augustus werd ik weer doorgestuurd naar de gynaecoloog omdat mijn huisarts dit echt te lang vond duren! En ik ook! , ze hebben mij uitgebreid onderzocht en nog steeds was mijn baarmoederslijmvlies te dun , ik heb toen progynova gekregen om te kijken hoe het daar mee gaat (implanon nog steeds ) ik slik dit nu al 21 dagen en heb er nog 9 te gaan. Maar ben nog steeds ongesteld! Nu al 6 maanden achter elkaar! Maar het is gelukkig niet rood meer , maar bruine maar wel nog waterig niet dik in iedergeval. Maar nu sinds 3 dagen , heb ik zon last van me borsten ze zijn ook veel groter ineens en ben kotsmisselijk elke x na hèt eten , slaap onwijs lang gewoon 13 uur! Ben heel moe , steken in mijn onderbuik en al die gekke dingen.kan dit komen door de progynova ?
    Ik wil Tog over 1,5 2 jaar weer aan kinderen gaan denken maar hoe moet het nu verder? Ik moet 28 september terug naar de gynaecoloog maar ben bang dat ik weer het zelfde te horen krijg.

    Groetjes ,
     
  2. Chocola

    Chocola Actief lid

    2 apr 2012
    323
    0
    0
    Ik heb een beetje vergelijkbare klachten gehad met de mirena spiraal. Een paar maanden nadat ie geplaatst was, begon het bloedverlies (was gelukkig niet super veel hoor elke dag) en ik ben hiermee ook naar de gyn gegaan. Die heeft toen ook te dun BMS geconstateerd, omdat volgens hem de hormonen bij mij TE goed werken. Ik heb de spiraal vervolgens laten verwijderen en toen is alles gewoon weer hersteld uit zichzelf. Misschien kun je overwegen om helemaal te stoppen met alle hormonen zodat je lichaam weer BMS kan gaan aanmaken en dan overstappen op condooms?
    Succes ermee in ieder geval!
     
  3. mart

    mart Fanatiek lid

    2 jun 2012
    2.201
    0
    36
    NULL
    NULL
    Heb ik ook gehad.
    Was al heel lang van de pil af omdat ik er zo slecht op reageer. Maar zonder pil kreeg ik steeds meer last van mijn menstruaties en hormoonschomnelingen. Dus toch met de pil begonnen. Gevolg was elke dag bloedingen. Na 1,5 maand gestopt met de pil omdat ik er zo ziek van werd. Paar dagen later waren de bloedingen over en was mijn cyclus weer normaal. Voor mij nooit meer de pil, maar wij deden het gewoon met condoom.

    Sterkte!
     
  4. Esmaraldaa

    5 mei 2011
    88
    1
    0
    NULL
    NULL
    ja ik ga het inderdaad goed met mijn gynaecoloog er over hebben.
    ben nu 4 dagen al gestopt met progynova. Maar mijn borsten gaan steeds pijnlijker voelen. En ben nu telkens sávonds als ik in bed lig kots en kots misselijk ! Wordt er gek van!!
     
  5. Marieke1983

    Marieke1983 Niet meer actief

    Komt door de implanon denk ik! Had ook zulle klachten met vlagen én ik bleef ermee ongesteld. Snap dan ook echt niet dat jouw huisarts die heeft aangeraden! Ik zou me voortaan door de gyn laten voorlichten want jouw ha maakt vreemde keuzes vind ik.,
     

Deel Deze Pagina