Microgynon 50!

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door MamaVanGilani, 11 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MamaVanGilani

    MamaVanGilani Niet meer actief

    Wie heeft deze pil ook? Ik had altijd Microgynon 30, maar omdat ik door mn pil zwanger raakte heb ik een zwaardere gehad..
    Ik heb er alleen maar ongemak aan! Ben continu ongesteld.. en mn voorgevel reist ok de pan uit...:$:(
     
  2. Mamanama

    Mamanama Fanatiek lid

    10 apr 2009
    4.080
    65
    48
    Zoetermeer
    Ik heb 'm ook, maar ken (gelukkig) je klachten niet. Zou toch even langs de HA gaan........je kan niet weer zwanger zijn ? (innestelingsbloeding o.i.d.)
    Sterkte!
     
  3. MamaVanGilani

    MamaVanGilani Niet meer actief

    Hey meid, dat ik niet zwanger kan zijn zeg ik nooit meer;) zal morgen anders ff de HA bellen want word er nie goed van! Gelukkig heb jij geen last ervan! X
     
  4. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Ik heb hem ook gehad (nu pilvrij) Ik heb hem voorgeschreven gekregen aangezien ik met microgynon 30 continu doorbraakbloedingen kreeg, was dus niet sterk genoeg voor mij. Ik was er wel altijd tevreden over. Ik zou even terug gaan naar de ha als ik jou was.
     
  5. JenniferM

    JenniferM Lid

    24 nov 2010
    70
    0
    0
    Pedagogisch medewerkster (kinderdagverblijf)
    Zuid-limburg
    Hay Hay
    Ik heb deze pil ook omdat ik ook door de microgynon 30 ben zwanger geraakt.. Maar ik ben constant misselijk waardoor ik elke keer denk.. Nee niet alweer hè!? Haha maar ben echt niet zwanger! Ben sinds deze week wel gestopt met de pil om te kijken of de misselijkheid echt door de pil komt en gebruik nu dan maar een condoom.. Ik werd juist minder lang ongesteld door de microgynon 50 dus zou het toch even laten checken door de huisarts ;) succes!
     

Deel Deze Pagina