geen anticonceptie, last van eisprong

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Makkie, 13 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    weet niet of ik hier op het juiste gedeelte zit, maar ik zit nu twee maanden niet meer aan de nuvaring. Ik ben nu alleenstaand dus even niets in mn lijf. Ik merk alleen dat ik in het midden van mn cyclus (duurt 34 dagen dus rond dag 17) erge buikpijn heb, een hele dag lang. Ik neem aan mijn eisprong, want de dag erna is het weg en ook het slijm. Alleen ben ik de dag van de eisprong en na de eisprong erg misselijk. Daarna gaat het wel weer, maar ik ben er gewoon niet lekker bij. Dit heb ik dus al twee keer gehad.

    Is dit iets wat meer meiden herkennen?
     
  2. Daydreams

    Daydreams Actief lid

    31 okt 2010
    270
    1
    0
    Noord-Brabant
    Ja ik heb er soms ook erg last van. Ik kan er wel een paar dagen last van hebben, en ik voel soms ook al het eitje rijpen voordat hij springt.
    Op de dag zelf kan ik hele erge buikpijn hebben met een piek van een paar uur. Dan met ik echt paracetamol of iets dergelijks nemen.
    Mijn rechter eierstok lijkt altijd erger.:)
     
  3. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    okee! ja dat van buikpijn hoor ik van meer vrouwen. Maar de misselijkheid, kan dat dus ook?
     
  4. Daydreams

    Daydreams Actief lid

    31 okt 2010
    270
    1
    0
    Noord-Brabant
    Nou het is eigenlijk alleen de buikpijn die overheerst. En misselijk niet echt. Maar ja iedere vrouw is natuurlijk anders.
    Je kunt het in de gaten houden tijdens je eisprong. En als je dat nou vaker hebt dan weet je gewoon dat dat bij jou hoort. Hoe vervelend het soms ook is.
     
  5. Zonnebeertje

    Zonnebeertje Fanatiek lid

    1 jul 2007
    4.257
    0
    0
    ik had er ook altijd erg veel last van, meestal wel een dag of! Ik nam dan naproxen. Nu aan de pil omdat ik gek werd van 2 weken buikpijn per maand
     

Deel Deze Pagina