Gestopt met microgynon 30 in feb,nog steeds niet ongi!

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Jummymummy, 5 jul 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jummymummy

    Jummymummy Bekend lid

    2 jul 2013
    511
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik ben dus nu al 5 maanden gestopt met de pil en nog steeds niks. Ik slikte hem best wel onregelmatig, had gewoon helemaal geen nut en zin meer en vandaar ook gestopt. Nu sinds 1,5 weken doen we het ook onbeschermd met het idee dat we klaar zijn voor een kleintje.

    Morgen naar de HA om hetniet ongesteld worden te bespreken.nu we eenmaal de knoop hebben doorgehakt ben ikzo ongeduldig! Wil t liefst gisteren al zwanger zijn :) .

    Nu vraag ik me af of je ook eisprongen kan hebben tijdens het ontpillen, zonder ongesteld te worden? Laatste test die ik heb gedaan was minstens een maand geleden. Morgen voor de HA een early predictor doen,maar ikverwacht er niks van. (Al voel ik van alles!)

    Kan het zo zijn dat ik door het onregelmatig slikken van de pil mijn hormonen helemaal heb gemolesteerd voor de komende maanden? Ik vergat vaak een dag en slikte dan dubbel etc.
     
  2. Boeffie2011

    Boeffie2011 Bekend lid

    4 aug 2011
    864
    0
    0
    Noord Brabant
    Hoe lang heb je de pil geslikt?
    Het kan goed zijn dat je lichaam eerst de eigen hormoonhuishouding weer op orde moet krijgen en dat het daarom wel een tijdje duurt....
    Maar goed dat je toch naar de HA gaat want je hoeft er niet mee rond te blijven lopen

    succes!!
     
  3. Bizzy

    Bizzy Fanatiek lid

    30 okt 2007
    2.828
    2
    36
    thuisblijf moeder
    rotterdam
    Het kan normaal al een poos duren voordat je weer ongesteld word na pil gebruik laatst staan als je lichaam al niet wist waar het aan toe was met onregelmatig pil gebruik :)
    Denk dat je lijf flink van slag is en je echt toch zal moeten afwachten wanneer je eigen cyclus weer begint en ook dat kan onwijs onregelmatig wezen.
    Ik was een trouwe pil slikker ( qua regelmaat bedoel ik dan he ) en werd 36 dagen na mijn laatste pil ongi zelf ongesteld , toen weer 36 dagen later en vorige maand na 34 dagen.
     
  4. Jummymummy

    Jummymummy Bekend lid

    2 jul 2013
    511
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb 3 jaar de pil geslikt. De huiarts zei dat ik het og 3 maanden moest aankijken, dan kijken we evt verder. Ze weet dat ik zwanger wil worden en zei dat een hormoonkuur om een ongestelheid te forceren de eigen huishouding alleen maar in de war zou gooien. Dus tot dat t losbreekt "gewoon" elke maand een test doen, want ik kon wel al eerder een eisprong krijgen.

    Ik heb nu wel vitamines gehaald voor als je zwanger wil worden, om zo de kansen te vergroten en evt mijn lichaam wat te helpen. Ik heb sondevoeding, dus daar zou alles in moeten zitten. Maar toch...

    Zou het zin hebben om af en toe een ovu test te doen? Ik heb ze besteld van z&k, maar ik heb geen idee hoe vaak ik ze moet doen om een ovulatie te spotten. Dus niet om te kijken wanneer ik t meest vruchtbaar ben. Als ik t eens in de 3 dagen zou doen zou ik hm dan spotten?

    Vanochtend trouwens een early predictor test gedaan en deze was negatief.
     
  5. sunshineS1976

    sunshineS1976 Niet meer actief

    Ik werd na de pil n jaar lang niet ongesteld.
    Ook doorgestuurd naar de gyn en bleek pcos te hebben; geen eisprong uit mezelf.
    Medische molen ingegaan om zwanger te worden .
    Je lijf moet miss wennen aan t ontpillen maar ik moet zeggen dat ik t wel lang vind sinds februari en drie jaar pillen vind ik niet eens zo lang.
    Je kunt ovu testen proberen. Schijnen overigens bij evt pcos niet betrouwbaar te zijn.
    Succes hoor hoop dat je snel n wonder mag verwachten!
     

Deel Deze Pagina