Vreemde menstruatie, rare klachten, help?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door chila, 26 jul 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chila

    chila Niet meer actief

    Hallo dames,

    Zoals jullie kunnen lezen ben ik 7 maanden geleden bevallen van m'n lieve dochtertje :D omdat ik bv wou proberen heb ik cerazette geslikt. De bv liep niet zoals het hoorde dus toen ik op fb ben overgestapt ook we m'n eigen pil genomen. Ik was tot nog toe netjes iedere keer ongesteld.

    Maar nu de laatste keer, een week of anderhalf geleden. Het duurde heel lang in de stopweek toen ik ongesteld werd, en een echte menstruatie kan ik het niet noemen. Want het enige wat ik verloor was donkerachtig oud? Bloed. En het duurde maar twee dagen. Normaal gesproken ben ik het veel heftiger en duurt het ook langer.

    Ik heb nu dus ook steeds buikpijn, ben misselijk en heb van die lage onderrug pijn. Om het zekere voor het onzekere te nemen heb ik een dag of twee geleden een test gedaan. Negatief. Maar mijn klachten gaan niet weg en m'n buik is volgens m'n man erg opgezet ;)

    Sowieso wil ik voor de klachten maandag wel even naar de huisarts maar wat denken jullie. Is dit normaal nog zo lang na de bevalling?
     
  2. BabyAngel

    BabyAngel VIP lid

    21 dec 2011
    17.861
    14
    38
    Hier hetzelfde verhaal..alleen geen bv.
    Mijn menstruatie duurde ook maar 2dg,zeer weinig en oud bloed.
    Onmiddels ben ik wel maar gewoon weer met de pil begonnen en volgende week nog maar eens een testje wagen aangezien ik veel lees over innestelingsbloedingen ;)

    Succes en ben benieuwd wat je ha zegt maandag!
     

Deel Deze Pagina