Spiraaltje

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door bouncytigger, 19 aug 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. bouncytigger

    bouncytigger Bekend lid

    27 feb 2012
    861
    0
    0
    Ziin hier mensen die ervaring hebben met een hormoon-spiraal?

    Ik heb hem nu 3,5 week. Zo'n 2,5 week na het zetten werd ik ongesteld. Niks mis mee, want t was ook ongeveer mijn tijd. Alleen ben ik nu al 8 dagen aan het vloeien. Normaal ia het bij mij met 5 dagen echt wel over. Vind t nog te vroeg om de ha te bellen (al ga ik dat wel doen als t vrijdag nog niet over is).
    Zijn er mensen die dit misschien herkennen? Of het normaal is misschien? Alvast bedankt voor de antwoorden...
     
  2. Sterre82

    Sterre82 VIP lid

    23 sep 2008
    8.211
    3
    0
    In de wolken
    Ik heb 5 maanden gevloeid ;) Soms was het een paar dagen weg en daarna begon het weer. Ik werd er gek van. Ze zeggen wel dat je het 6 maanden, geloof ik, de tijd moet geven maar ik heb em met 5,5 maand er weer uit laten halen. De ha vond het na overleg ook een goede keuze.

    Maar ik hoor ook vaak goede verhalen hoor. Baal dus wel dat het bij mij niet gewerkt heeft want het was een fijne oplossing.
     
  3. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Er zijn veel slechte en goede verhalen.. Ik alleen slecht. Bloedverlies, buikpijn, puisten, haarverlies. Buikpijn werd zo erg dat ik door m'n benen zakte en niet meer omhoog kwam. De dokter wou mij niet helpen eerst ivm vakantie. Toen zei ik dat of hun het konden doen if ik hem er zelf uit ropte, toen mocht ik wel langskomen:p

    Ik bloedde ook heel veel, vreselijk vond ik het..
     
  4. bouncytigger

    bouncytigger Bekend lid

    27 feb 2012
    861
    0
    0
    Ohjee... dat klinkt niet best... Wat vervelend voor jullie!!! Ik heb gelukkig geen buikpijn of haaruitval of meer pukkels dan normaal. Maar dat vloeien is dus redelijk normaal... Best balen... Ml en ik zitten met smart te wachten op de dag dat t stopt...;)
     
  5. Username

    Username Niet meer actief

    Herkenbaar hoor. Ik heb hem nu twee maanden en vloeide ruim twee weken achter elkaar en nog eens bijna twee weken achter elkaar. Nu (fingers crossed) heb ik al wel een paar dagen een beetje menstruatieachtige kramp, maar geen bloedverlies. Dat geeft de burger moed :)
    Het schijnt echt wel even tijd nodig te hebben voor het gesetteld is inderdaad. Je kunt altijd even bellen om te informeren? Ik heb besloten het nog even de tijd te geven. Dit is mijn 3e Mirena en de eerste twee zijn heel goed bevallen. Kan me niet meer herinneren of ik hier toen ook last van had. De voorlaatste keer dat ik er een liet zetten is ook al bijna 7 jaar geleden.
     
  6. mammievan2

    mammievan2 Fanatiek lid

    31 mrt 2012
    1.207
    0
    36
    Ik heb volgens mij 3weken gevloeid en nu al 1,5 jaar niks meer heerlijk zeg
     
  7. Lili81

    Lili81 Fanatiek lid

    26 sep 2009
    1.306
    0
    0
    Ik heb 3 maanden (licht) gevloeid en nu al ruim een jaar maar 1 dag per 2 maanden ofzo. Het begin was even doorbijten, maar nu is het heel fijn!
     
  8. Loeki82

    Loeki82 Fanatiek lid

    9 apr 2012
    1.403
    835
    113
    Vrouw
    Pfff... ik heb ook eentje laten zetten zo'n 3 weken geleden.
    Vorige week moest ik ongesteld worden. Nou, het voelde alsof het de ergste ongi ooit op komst was. Veel buikpijn/kampen. Voelde de pijn het tot in mijn dijen. Vond het zo erg, en dat terwijl ik licht aan het vloeien was. Heb weet ik hoeveel pijnstillers ingenomen.

    Van de weekend veranderde het licht vloeien tot heftig bloeden. Hoorde inderdaad dat het tot 6 maanden na plaatsing je kan blijven bloeden. Ben benieuwd hoelang dit zal duren.
     
  9. caat

    caat Fanatiek lid

    5 sep 2012
    1.195
    1
    36
    pffft als ik dat allemaal lees. ik heb er gister 1 laten zetten, dus moet helemaal nog zien hoe het bij mij gaat
     

Deel Deze Pagina