Ga terug   Zwangerschapspagina > Na de geboorte > Baby en dreumes

Baby en dreumes Alles over je baby of dreumes (tot ongeveer 2 jaar) kun je hier kwijt.

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #1  
Oud 7 april 2010, 13:13
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Berichten: 243
Standaard cinababy druppels iemand ervaring?

hallo allemaal!!

Heb een dochter van nu 7 wk oud.
Slaapt overdag erg weinig meestal maar iets van 3 uurtjes helaas want als ze wakker is huilt ze alleen maar.
Heb het overlegt met de kraamverzorgster van mijn zus en die rade me aan om cinababy druppels te kopen want ze dacht dat ze last had van krampjes.
Dat heb ik dus maar gekocht maar wou graag weten of ook iemand ervaring hier mee heeft?

Groetjes Emmie
  #2  
Oud 7 april 2010, 13:22
Choco's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2006
Woonplaats: Friesland
Berichten: 1.190
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

Ik heb voor mn oudste dochter dit gebruikt en dat heeft toen bij haar geholpen. Bij mn jongste ben ik infacol gaan gebruiken en daar was ik ook tevreden over. Kijk goed naar je kindje, probeer het en kijk hoe die er op reageert.
__________________


Jasmijn 02-11-2007
Gabrielle 02-01-2010
  #3  
Oud 7 april 2010, 13:54
Elite member
 
Geregistreerd: 26 september 2007
Berichten: 4.521
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

wij gebruiken het ook en werkt volgens mij wel.. of hij is nu gewend aan de voeding, kan ook. maar altijd beter dan niets!
  #4  
Oud 7 april 2010, 14:53
Dragonfly
Niet meer actief
 
Berichten: n/a
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

Wij hadden infacol ter ondersteuning.
  #5  
Oud 7 april 2010, 15:05
mommy1983's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 30 maart 2009
Berichten: 12.513
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

Ik gebruik het ook alleen als hij echt krampjes heeft. maar volgens mij vind ie het alleen maar lekker en werkt het niet zo super. Ik gebruik nu wel inflacol erbij.
__________________

SEM 17-02-2010EVY 12-01-2012
PIM 29-01-2014
  #6  
Oud 7 april 2010, 15:22
palmie37's avatar
Elite member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Woonplaats: overijsel
Berichten: 4.837
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

Infacol werkte bij ons niet zo dus gebruiken we nu sinds een paar daagjes cinababy, en dat werkt veel beter!
__________________




Rust zacht mama, ik hou heel veel van je en Papa, Jeroen, en Chloé ook!
  #7  
Oud 7 april 2010, 15:25
mel78's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 12 februari 2008
Berichten: 6.408
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

Ik ben begonnen met infacol, maar ben al snel overgestapt op Cinababy, wrkt hier veel beter. Je kunt het standaard geven, en wat extra bij acute klachten. Mijn dochter is binnen 15 minuten van haar krampjes af.
__________________
Trotse mama van een dochter (2009) en zoon (2011)!
  #8  
Oud 7 april 2010, 15:27
mommy1983's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 30 maart 2009
Berichten: 12.513
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

maar wat een rotflesje zeg van die cinababy vooral als je kindje goed overstuur is en niet stil blijft liggen zitten al die druppels op zijn gezichtje
__________________

SEM 17-02-2010EVY 12-01-2012
PIM 29-01-2014
  #9  
Oud 7 april 2010, 16:00
Romy1979's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 20 november 2008
Berichten: 8.064
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

Oorspronkelijk geplaatst door ninja2 Bekijk bericht
maar wat een rotflesje zeg van die cinababy vooral als je kindje goed overstuur is en niet stil blijft liggen zitten al die druppels op zijn gezichtje
Hier doe ik de druppeltjes altijd op zijn speentje en dan hups, speentje erin.

Werkt prima!
__________________
'Sven 20-02-2010'
  #10  
Oud 7 april 2010, 16:09
voske's avatar
Member
 
Geregistreerd: 15 november 2007
Berichten: 228
Standaard Re: cinababy druppels iemand ervaring?

ik deed die druppels ook altijd ergens op, van een lepeltje pakken ze het ook beter. Hier ook goed geholpen, ook hebben we ortiflor gebruikt voor darmflora. heeft hier ook goed geholpen.
__________________
een * in dec 2007
en een mola* in dec 2010
de feestdagen brengen ons geen geluk!
STOER ONS MUPKE (jan '09) IS GROTE BROER!


Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Op
Smileys zijn Op
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl