babyslaapgids

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door wuppie, 25 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. wuppie

    wuppie Bekend lid

    16 jul 2006
    621
    0
    0
    Onze zoon slaapt nog niet door en dat begint ons aardig op te breken. Nu las ik vandaag op het internet dat je een boekje kan downloaden. De babyslaapgids, met daarin adviezen en een methode van 10 stappen en het zou binnen een week moeten werken. Heeft iemand ervaring met deze methode? En werkt het echt zo snel? Het kost nl. 17,95 euro.

    gr.
    wup
     
  2. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.343
    189
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    Onze Demi slaapt ook pas sinds een week door. Wie weet met een beetje geduld dat jullie manneke ook door gaat slapen?
     
  3. mama33

    mama33 Actief lid

    11 sep 2006
    255
    0
    0
    Achterhoek
    verwacht niet teveel van de alle standaarden. Elk kindje is anders. Onze oudste sliep pas door met 9 maanden, de middelste met 6 en onze jongste met 3 maand. Ik heb destijds ook van alles geprobeerd maar helemaal niks hielp. Komt zoals het komt!
     
  4. Salapio

    Salapio VIP lid

    15 jan 2007
    13.917
    0
    0
    Zuid-Holland
    Het is heel normaal dat een kindje van 4 maanden nog niet doorslaapt.

    Maar dat is niet je vraag ;)

    Ik zou naar de bieb gaan en kijken of je het boekje daar kunt vinden. Andere boekentip:
    - Lekker slapen zonder huilen van E. Parley

    Sterkte!
     
  5. Marieltje84

    Marieltje84 Nieuw lid

    14 jul 2008
    4
    0
    0
    Heel toevallig ben ik op het moment bezig met de babyslaapgids! Op aanraden van een vriendin heb ik hem gedownload.
    Onze dochter van 4.5 maand slaapt wel door, maar kan niet zelf in slaap vallen en wilt nooit alleen in bed slapen. Tot zaterdag sliep ze altijd tussen mijn vriend en ik in.
    Ik ben op dit moment bezig met de 2de nacht, en ze ligt nu te gillen in haar bed, om de 10 minuten ga ik naar binnen om even te checken. Gisteren (De 1ste dag dus) heeft ze 2 uur aan 1 stuk door gehuild, maaar viel toen uiteindelijk zelf in slaap en is snachts slechts 1 keer wakker geworden, maar gelukkig zelf meteen weer in slaap gevallen. Hier dus wel een positieve reactie op de babyslaapgids. Succes!

    Gr. Mariel
     
  6. Kisbaba

    Kisbaba Fanatiek lid

    23 sep 2007
    3.211
    1
    0
    moeder, huisvrouw, en ik heb een B&B voor fietsgas
    Gezelligste stadje i
    Ik weet niet of je borstvoeding of fles geeft...
    Maar helpt een extra schepje voeding voor de nacht ook niet?
    Of in geval van borstvoeding: een stukje liga weken in water en dat laten opeten?
     
  7. Marieltje84

    Marieltje84 Nieuw lid

    14 jul 2008
    4
    0
    0
    ps. gisteren duurde het 2 uur. En nu na 1 uur en 40 minuten ligt ze heerlijk te slapen :D
     
  8. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Fijn zeg! Het lijkt dus te helpen.
     
  9. MamaMirella

    MamaMirella Fanatiek lid

    6 jul 2006
    2.564
    0
    0
    Den haag
    Jeetje, lijkt me moeilijk om Damani te laten huilen, vooral 's nachts, ik weet als ik een speentje geef dat hij weer even zoet is !
    Maar het cb zei hetzelfde, NIET METEEN ERHEEN GAAN !
    Ga het vannacht toch eens proberen...
    (Maar hij KAN krijsen :|)

    -X-
     
  10. marjan123

    marjan123 Actief lid

    10 feb 2007
    171
    0
    0
    Ja echt, hoe erg het ook is, er niet meteen heen gaan is toch de truc hebben wij ervaren. En ook, vooral, niet uit bed halen! Toen wij er echt genoeg van hadden dat onze kleine 's avonds wel wilde slapen, maar niet in z'n eigen bed, alleen bij ons beneden op schoot, hebben we een hele strategie uitgedacht om dat te veranderen. Dat was incl. vast bedritueeltje, afspraak om hem in principe te laten huilen, maar om wel elke 10 minuten naar boven te gaan om te troosten (in ons geval niet met een speen maar met pink want hij wil geen speen) zonder hem uit bed te halen. Dat ging heel goed. Eigenlijk meteen. Wel even doorbijten de eerste dagen maar al bij dag 3 waren we max een kwartiertje met hem zoet. En inmiddels geen centje pijn meer, hij gaat altijd zonder problemen lekker slapen vanaf 19:30 tot de volgende ochtend. Succes!
     
  11. Marieltje84

    Marieltje84 Nieuw lid

    14 jul 2008
    4
    0
    0
    Nog even een aanvulling; vandaag dag 3, ze ligt nu na 40 minuten al te slapen :( Ik sta er nu zelf ook van te kijken. En de truc is inderdaad niet oppakken! Het is inderdaad ontzettend moeilijk. Bij die kleine van mij is het niet eens meer huilen te noemen, maar echt krijsen. Dit zullen julie ook vast wel herkennen ;) . Maar ik moet zeggen, vandaag viel het met het krijsen reuze mee. Bovendien slaapt ze nu nog langer door dan normaal. Vannacht 12 uur doorgeslapen en dat met 4 maanden. Ik merk dat ze dit echt nodig heeft, ze is namelijk vele malen vrolijker overdag :)

    Iedereen die met hetzelfde probleem kampt, kleine wilt niet in eigen bed/kan niet zelf in slaap vallen/slaapt niet door probeer het alsjeblieft. Het is even doorzetten, maar uiteindelijk is het niet alleen voor de kleine het beste maar ook voor jou en je vriend/man. Nog een kleine tip; Ik leg mijn dochter zodra ze moe word na haar fles van 18:00 in bed. Tot nu toe slaapt ze nog als het tijd is voor haar laatste fles, deze geef ik dan ook gewoon in haar bed als ze nog slaapt. Gewoon de speen in haar mond en ze begint automatisch te drinken. Ondertussen verschoont mijn vriend haar. Dan hoef ik haar niet wakker te maken om waarschijnlijk weer overnieuw te beginnen maar slaapt ze lekker door. Dit hebben wij ook met de eerste fles s'ochtends gedaan, kan ik nog lekker terug in bed kruipen :D
     
  12. Daantje84

    Daantje84 Actief lid

    25 sep 2007
    159
    0
    0
    in t mooie twente ;-)
    @marieltje84: Hoe doen jullie dat dan met het laten boeren van de kleine? Ik had het wel eens met Lana dat ze aan de borst in slaap viel op ons bed, dan liet ik haar lekker liggen, maar meestal na een half uur werd ze wakker en zat er een flinke boer dwars...

    en over die doorslaapgids, ik weet niet in hoeverre er een copywrite op is, maar wellicht dat er wat tips uit de gids op het forum kunnen worden gezet?
     
  13. Marieltje84

    Marieltje84 Nieuw lid

    14 jul 2008
    4
    0
    0
    Ja dat is inderdaad wel een aandachtspuntje....mijn dochter boert niet zo vaak na een flesje. En ik heb zoiets van, als ze moet boeren word ze wel wakker. Heb het tot nu toe nog niet gehad dat ze er snachts wakker van is geworden, maar mocht dit gebeuren heb je toch geen keus dan de kleine op te pakken en te laten boeren. Maar ik zou haar wel meteen weer neerleggen in de hoop dat ze meteen weer doorslaapt? Ik denk dat dat een kwestie van uitproberen is. By the way, heb haar net neergelegd voor een middagdutje, kwartiertje en ze was weg :D.

    Ik kan wel even een korte samenvatting geven. Het principe is dat je je baby in 3 nachten zelf in slaap leert te vallen en leert door te slapen. Een belangrijk punt is dat de baby minimaal 3 maanden moet zijn en boven de 4.55 kg moet wegen. Je bouwt de tijden dat je bij je huilende baby gaat kijken per avond op.

    Voor de details raad ik jullie aan de babygids gewoon te downloaden, hij is nu 17.95 op www.babyslaapgids.nl en al wassie 3x zo duur had ik het nog gedaan! Het heeft namelijk echt geholpen. Als je trouwens niet tevreden bent met de gids kan je binnen 7 dagen je geld terug krijgen staat er op de site. Succes allemaal!
     

Deel Deze Pagina