Ga terug   Zwangerschapspagina > Weblogs > Veritas87

Rating: 2 votes, 5,00 average.

Vrouwen en hun lichamen... STOM!

Voeg "Vrouwen en hun lichamen... STOM!" toe aan Google Voeg "Vrouwen en hun lichamen... STOM!" toe aan NUjij Voeg "Vrouwen en hun lichamen... STOM!" toe aan Twitter Voeg "Vrouwen en hun lichamen... STOM!" toe aan Facebook
Geplaatst 31 maart 2012 om 08:39 door Veritas87

Ik wil eigenlijk beginnen door te zeggen dat het eeuwige wachten begonnen is, iedereen hier kent het, de periode tussen den ei en den (als het allemaal goed gaat) innesteling.

Kijken hoe verf droogt gaat naar mijn mening sneller. Een olifant begraven met een theelepeltje heb je minder geduld voor nodig...

Weten jullie wat ik wel super goed kan? Mijn lieverdje zwanger praten... ja echt. Ze had rond haar eisprong allerlei pijntjes en kwaaltjes dus dan ga je zoeken, ja hoor de symptomen van een eisprong (lang niet bij alle vrouwen). Ow, het zijn ook symptomen van ontpillen...

Nu komen we richting de eventuele innesteling en ze is behoorlijk ziek geworden, denk aan keelpijn, hoofdpijn, erg moe. IK GA WEER ZOEKEN!!! Het klinkt wat overdreven maar zo gaat het door mijn hoofd. Hey, dat is goed nieuws, redelijk wat dames hadden hier ook last van in deze periode. Ow, het zijn ook symptomen van gewoon een griepje of ontpillen.

Jullie vrouwen en jullie lichamen zijn zooooooo stom! Zo, dat is eruit. Waarom, zit er niet gewoon een extra orgaantje in de vrouw die "DING DING DING" zegt wanneer het raak is. Meteen vanaf de bevruchting. Maar nee, het vrouwenlichaam denkt: "Hoe kan ik zo goed mogelijk twijfel zaaien en allerlei symptomen vertonen, maar wel in elke fase dezelfde! MOEHAHAHAHA".

Vrouwen zelf zijn natuurlijk niet stom, ik hou van mijn meissie!

Ik ben gewoon heel slecht in wachten...
Geplaatst inStandaard
Bekeken 2690 Reacties 6

« Vorige     Index     Volgende »
Totaal reacties 6

Reacties

 1. Old Comment
  chantal85's avatar
  Sterkte, het vrouwenlichaam is nu eenmaal complex! Zorg goed voor je vrouwtje!!
  Geplaatst 31 maart 2012 om 08:44 door chantal85 chantal85 is offline
 2. Old Comment
  Veritas87's avatar
  Dank Chantal Ik zorg altijd supergoed voor mijn lieverdje, althans dat zegt ze altijd. Het vrouwenlichaam is inderdaad complex, maar laten we eerlijk zijn dat mag ook wel als je bedenkt wat er allemaal in plaatsvindt!
  Geplaatst 31 maart 2012 om 09:00 door Veritas87 Veritas87 is offline
 3. Old Comment
  dinh's avatar
  Het leuke is, de innesteling is pas volgende week. Als ik je vorige blog lees, was de eisprong afgelopen donderdag. Volgende week is dan de innesteling. Het is geen racemonster en de reis naar de baarmoeder duurt gemiddeld vijf tot zeven dagen.

  Nu is het eigenlijk wachten, wachten en wachten. Wel kunnen vanaf nu de zwangerschapshormonen op gaan spelen. Maar die zijn nu nog zo pril, de meeste vrouwen merken daar nog weinig van.

  Ja, ook ik vind het wachten maar niks. Maar die twee weken tot de ongi-dag duurt lang en pas nu over drie weken kun je eigen pas gaan testen.

  Het zou toch makkelijk zijn, als je een raampje in de buik van mama in kan bouwen. Niet?
  Geplaatst 31 maart 2012 om 10:13 door dinh dinh is offline
 4. Old Comment
  Chanan's avatar
  Haha. Heerlijk om te lezen. Ik zit nu ook in mijn wachtweken en ja ik denk dat mijn man precies zo denkt. :-)
  Geplaatst 26 juli 2013 om 15:30 door Chanan Chanan is offline
 5. Old Comment
  MAO's avatar
  Super leuk geschreven en zooooo herkenbaar!
  Geplaatst 26 januari 2016 om 21:22 door MAO MAO is offline
 6. Old Comment
  Daphje's avatar
  Hihi, leuk om ook eens de ervaring van de papa in spe te lezen. Die staan er toch een beetje buiten aangezien de mama alles voelt en alles juist niet voelt. Om gek van te worden ! Ook ik moet nog een week wachten, ook ik voel van alles maar durf het niet te voelen, whaaa ik wil ook zo'n alarmpje die afgaat dat het raak was. ��
  Geplaatst 5 augustus 2016 om 20:56 door Daphje Daphje is offline
 

© 2005 - 2016 Zwangerschapspagina.nl