Babydump korting?

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Sandra G, 6 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sandra G

    Sandra G Actief lid

    20 sep 2009
    152
    0
    0
    Hallo allemaal,

    Morgen gaan we naar de Babydump, en eigenlijk wil ik daar het kamertje en de wagen kopen. Nou weet ik dat ik bij het kamertje een box krijg en bij de wagen (Stokke Xplory) een MC Cabriofix, maar kan ik hier nog meer korting uitslepen? Ze hebben toch ook wel eens acties dat je ook nog uitzoekkorting krijgt? Hebben jullie ervaringen met onderhandelen daar?? (Het kamertje zal waarschijnlijk rond de 1000 - 1100 euro uitkomen, de Stokke is 899 daar, dus ik zit al makkelijk op de 2000 euro). Als jullie tips hebben voor onderhandelen of extra korting bij Babydump hoor ik het graag! :D

    Groetjes,
    Sandra
     
  2. Nicky1983

    Nicky1983 Fanatiek lid

    31 okt 2009
    3.328
    57
    48
    Vrouw
    Noord-Brabant
    Je kunt altijd vragen of ze een mooi prijsje kunnen maken aangezien je daar voor een behoorlijk bedrag een aanschaf doet. Veel succes ermee!
     
  3. Brigitte1985

    Brigitte1985 Fanatiek lid

    29 nov 2009
    1.000
    202
    63
    ik ben pas bij de babydump geweest. Ik wilde daar de kamer en de bugaboo halen. Van te voren heb ik gekeken of er ergens anders iets goedkoper was en bij de bugaboo kwam ik ergens anders 150 euro goedkoper uit. Er werd bij de babydump ontzettend moeilijk gedaan over de laagste prijsgarantie die zij geven. Omdat er bij de wagen een maxi cosi zit ( waarvan zij claimen die gratis cadeau te doen zie de site) geldt de laagste prijsgarantie niet. Uiteindelijk na lang onderhandelen, wilden ze de wagen verkopen voor dezelfde prijs als ik ergens anders had gezien en dan zonder maxi cosi. Belachelijk............. de bugaboo met de accesoires die ik erbij wilde hebben zou rond de 1000/1100 kosten dus een beetje raar dat ze op zo'n bedrag zo moeilijk doen.

    Uiteindelijk alleen de kamer besteld. Ik had van te voren op verschillende fora gelezen dat de babydump geen extra kortingen etc. geeft dus heb het zelf niet geprobeerd bij de kamer.
     
  4. keizerin

    keizerin Niet meer actief

    Herkenbaar.
    Ik had mijn kinderwagen gekocht en zag hem later ergens anders goedkoper dus ik terug want ja ze hebben die prijsgarantie..nou niet dus.
    Die zogenaamde gratis maxi cosi is helemaal niet gratis wat ik echt belachelijk vind dan moet je dat ook niet zeggen.
    Toen ik dat zei zei die tegen mij ja dan had je die maxi cosi niet moeten nemen ik zo ja hallo die is toch gratis ik ga er niet vanuit dat jullie die maxi cosi even bij de prijs van de wagen rekenen en er is niet tegen mij gezegt als je die maxi cosi niet neemt trekken we dat van de prijs van de wagen af..nou volgens meneer is dat dus wel gezegt want dat doen ze altijd(een vrouw had ons geholpen toen we die wagen kochten en het is echt niet gezegt)
    Ik kon hoog of laag springen ik kreeg niks terug,vind het echt slechte zaak van Babydump.
     
  5. Bonkie

    Bonkie Fanatiek lid

    30 nov 2009
    2.518
    1
    0
    Make-up & Hair Artist
    Amstelveen
    Als ik het dus lees moet je het daar niet echt van service hebben.. Spijtig.. Het bederft al snel de voorpret in mijn ogen.
     
  6. Brigitte1985

    Brigitte1985 Fanatiek lid

    29 nov 2009
    1.000
    202
    63
    bij ons zeiden ze pas dat ze de maxi cosi eraf zouden halen na een telefoontje naar het hoofdkantoor.........


    ze mogen hun wagen lekker houden. Mijn geld voor een wagen krijgen ze niet meer:p, maar goed ook want nu ga ik w8en op de prenatal mazzeldagen:)
     
  7. wendyw80

    wendyw80 Fanatiek lid

    8 jan 2009
    2.189
    24
    38
    zeeland
    Ik heb juist een positieve ervaring met de service van Babydump.
    Wij hadden onze kinderwagen besteld tijdens de actie met de gratis maxi cosi.
    Nu hadden we al een maxi cosi dus vroegen we of we ipv de maxi cosi dan korting kregen op onze wagen of een luiertas of zo.
    Dat deden ze niet we kregen een kadobon twv 69. om te besteden aan een autostoel die na de m c komt.
    Toen we de wagen gingen ophalen was er net een actie met een gratis luiertas dus bij het afrekenen zeiden we tegen elkaar dat we beter hadden kunnen wachten dan hadden we wel een tas gehad.
    Zegt de verkoopster dat we daar wel recht op hebben.
    De wagen was wel besteld maar nog niet betaald dus kregen we
    een bijpassende luiertas kado.
    Dus zo kan het ook niet ieder filiaal is hetzelfde.
    Wij zijn dik tevreden met de Babydump
     
  8. lovelyme

    lovelyme Fanatiek lid

    12 jan 2009
    1.799
    8
    38
    Ik weet niet of je er wat mee kunt maar afgelopen zaterdag waren we in groningen bij de prenatal en daar verkochten ze het oude model van stokke voor €799 geloof ik. Er is net een nieuw model, weet niet of het je wat uitmaakt maar anders is het leuk meegenomen!
    Shopse en succes met afdingen ;)
     
  9. sassie25

    sassie25 Fanatiek lid

    15 nov 2009
    4.613
    0
    0
    bakkersmeisje
    Bleiswijk
    Babydump zal niet snel extra korting geven op producten. Wat ze wel doen is laagste prijs garantie geven. Als je een product ergens anders met dezelfde leveringsvoorwaarden hebt gezien, dan krijg je het voor diezelfde prijs. let wel op: MET DEZELFDE LEVERINGSVOORWAARDEN! Dus voorbeeld:
    een kinderwagen bij de Prenatal voor 500 euro en diezelfde wagen bij Babydump voor 600 euro. Alleen Babydump doet er een gratis maxi cosy bij, krijg jij toch die wagen niet voor 500 euro omdat het niet dezelfde leveringsvoorwaarden heeft namelijk de gratis maxi cosy. Heeft prenatal wel de gratis maxi cosy erbij en zit het onder de prijs van Baybump, dan krijg jij die wagen wel voor 500 euro. Deze laagste prijsgarantie geld inderdaad tot en met de geborte van jullie kindje.
    Verder hebben wij een uitzoekkorting gehad van bijna 200 euro bij de baykamer en een gratis box. Die uitzoekkorting is in de vorm van waardebonnen die je alleen bij Babydump kunt besteden. Wij hadden geloof ik 85 euro uitzoekkorting bij het ledikantje, 100 euro bij de kast en 15 euro bij het wandrekje.

    Verder werden we echt super geholpen, namen ze echt de tijd voor ons en werd alles gratis bezorgd en gratis gemonteerd! We kregen een kwaliteits certificaat, en een soort van waardebon dat als vrienden of kennissen via ons bij Babydump gaat kopen, dat we een knuffelbeer krijgen. We hebben nooit een aanbetaling hoeven doen en we hoefden pas te betalen op het moment dat ALLES in elkaar stond en naar onze wens was.

    Wij zijn heel blij met Babydump en raden het in onze vriendenkring echt aan!
     
  10. SaschaH

    SaschaH Actief lid

    13 aug 2009
    461
    0
    0
    Hier ook positieve ervaringen met babydump (sleeuwijk). Erg goed geholpen, goede tijdige levering.
    Het nieuwe model Stokke Xplory stond afgelopen maandag nog niet in de winkel, maar het oude model was een stuk goedkoper. Er stonden showroommodellen voor 699, compleet met alles erop en eraan (deken, voetenzak, etc).
    Alle verkooppunten van Stokke zitten trouwens vast aan vaste prijzen, dus overal zou je de zelfde prijs moeten krijgen. Ik kan me voorstellen dat bij andere merken dit wellicht ook zo is, maar dat je bij de ene winkel wat meer erbij kan krijgen dan bij de andere.

    Succes!
     
  11. Seth77

    Seth77 Actief lid

    1 jan 2010
    160
    0
    0
    Holland
    Tja, het komt uit de lengte of de breedte. We hebben uiteindelijk vanwege de service in combinatie met de prijzen gekozen voor Prenatal. Babyplanet heeft ook een heel goede service vind ik maar qua prijsstelling vind ik hen iets ongunstiger dan Prenatal.
    Babydump daar hebben we enkel het autostoeltje gekocht en het badsetje. Ik vind dat je bij Babydump goed terecht kan als je weet wat je hebben wilt. Dat reken je af en klaar. Voor de service moet je er niet wezen vind ik.
     
  12. kleinesam

    kleinesam Fanatiek lid

    15 mrt 2009
    1.409
    0
    0
    Ik vond juist de service bij Babydump super! Ze waren voor onze aankopen een stuk goedkoper en ze gaven veel korting. We kregen 175 euro uitzoekkorting en een box bij het kamertje. Dit bedrag werd van de kinderwagen afgehaald die we al hadden besteld. We hadden al een box besteld die iets goedkoper was dus kregen we nog extra uitzoekkorting. Daarnaast kregen ook wij de MC cabriofix gratis. We werden ook goed geholpen. Geen gezeik over welk matras, maar gewoon hun eerlijke mening. Ze wilden ons niet meteen het duurste verkopen. Dit was bij Prenatal wel het geval. Opmerkingen als: mevrouw als u echt om uw kindje geeft neemt u dit matras....en dan met het duurste matras aankomen. Daar krijg ik dus jeuk van.

    Begin mei komen ze leveren en ze zetten het complete kamertje in elkaar. Ben benieuwd!
     
  13. Poppe

    Poppe Bekend lid

    3 dec 2009
    504
    0
    0
    Rotterdam
    Ik vind het erg raar om te gaan klagen over de laagste prijsgarantie bij Babydump als je al een Maxi Cosi bij je wagen krijgt. Zo'n Cabriofix is zo'n 130 euro waard. Het is een of het ander... (Ja, er staat "gratis" Maxi Cosi erbij, maar even reëel, niks is zomaar gratis). En als een wagen elders wel 200 goedkoper is, dus zelfs nog meer verschil dan de waarde van de Maxi Cosi, dan haal je hem toch mooi daar...

    Ik ben juist heel tevreden over de Babydump. We hebben er het kamertje en de wagen besteld en nog veel dingen. Levering op tijd (zelfs vervroegd), op de 4e verdieping via trappen, zonder bijbetalen, en ze hebben gratis het hele kamertje in no time in elkaar gezet. Later heb ik nog een wiegje erbij besteld, dat zou pas in mei geleverd kunnen worden. Ik had online bij de opmerkingen ingevuld of ze het eerder wilden leveren indien ze het eerder binnenkregen, ivm uitgerekend in april. Dat lezen ze blijkbaar echt, het wordt nu morgen (8 april) al bezorgd.

    Op ons kamertje zat ook een uitzoekkorting (90 op bedje/commode en 90 op kast). In het kader van de vraag van TS, ik weet niet of je zo'n uitzoekkorting ook erbij kunt onderhandelen. Bij ons stond het er gewoon bij op de bordjes, dat er uitzoekkorting op zat.

    Oh ja, en net als bij Zwitsal hierboven bij Babydump ook eerlijk advies over een matrasje. Ze raadden aan om voor de wieg niet de duurste te nemen (verschil 39 vs. 69 euro ofzo). Toen we een keer bij de Prenatal waren en de Bugaboo Bee stonden te bewonderen, waarvoor de keuze echt al gemaakt was, wat ik ook zei tegen de verkoopster, probeerde ze ons nog over te halen tot een Cameleon.
     
  14. Sandra G

    Sandra G Actief lid

    20 sep 2009
    152
    0
    0
    Bedankt voor al jullie reacties!!!
    Ik ben heel benieuwd, we gaan zo pas vertrekken, dus ik laat wel weten als het wat is geworden (eerst maar eens kijken of we iets kunnen vinden wat we allebei mooi vinden...). En dan misschien nog een keertje terug nadat ik er weer over na heb gedacht (ben niet zo van het snelle beslissingen nemen ;) )
    Ik hoop dat die uitzoekkorting er dan ook nog bij zit, dat zou wel erg schelen!
     
  15. Janneke G

    Janneke G Actief lid

    31 okt 2008
    204
    0
    0
    Front office medewerker
    Venlo
    wij hebben ook goede ervaringen met Baby dump in Eindhoven, we werden uitgebried geholpen en geadviseerd, gratis box bij het kamertje en op de mutsy alles er op en eraan.
    wandrekje was geschadigd en was geen probleem kreeg meteen een nieuwe.
    wij zijn tevreden!!
     
  16. Bonkie

    Bonkie Fanatiek lid

    30 nov 2009
    2.518
    1
    0
    Make-up & Hair Artist
    Amstelveen
    Zo, vandaag in Almere geweest.. Wat een slechte service daar!! Ben je ook direct mooi klaar mee. Moet zeggen dat in Beverwijk daarintegen wel weer goede hulp is. Ze vragen daar echt of je hulp nodig hebt. In Almere hingen ze allemaal bij de kassa en met elkaar te spelen als het ware.. vond het echt geen stijl..

    Voortaan toch maar weer naar Beverwijk..
     
  17. Koekjeerbij

    Koekjeerbij Niet meer actief

    Ook wel goede ervaringen, ook qua laagste prijsgarantie.
    Wij hebben de mutsy transporter besteld, daar zat ook gratis een maxi cosie bij. Nu zag ik die ergens anders goedkoper ( ja ook met dezelfde gratis maxi cosie) en heb een nieuwe rekening gekregen, bijna 100 euro korting nu.

    Een vriendin heeft t ook geprobeerd maar die kreeg maar 30 euro korting....wij hebben denk ik gewoon geluk...
     
  18. keizerin

    keizerin Niet meer actief

    Nou ik kreeg er geen ''echte'' maxi cosi bij hoor maar een merkloze en die was echt geen 130 euro.
    Ik had mijn wagen al gekocht toen ik hem ergens anders goedkoper zag.
    Ik werd ook ronduit onbeschoft behandeld en heb ook het hoofdkantoor daarover gebeld maar ze konden er niks aan doen.
    En ik blijf vinden dat ze dan geen gratis moeten neerzetten als het niet gratis is,dat heet misleiding;)
     
  19. Romy1979

    Romy1979 Niet meer actief

    Hier ook heel erg tevreden over Babydump. Ik heb er geen wagen gekocht, maar alleen een babykamer.

    Ze hebben daar regelmatig acties als bijvoorbeeld een textielcheque twv 50 euro bij de babykamer. Van die acties mag je gebruik maken tot je kindje geboren is. Ook al is de babykamer allang besteld/betaald.

    Ons bedje werd geleverd met een kleine beschadiging. Zonder enige moeite kwam babydump het beschadigde deel omruilen en zelfs monteren. Zo zou het natuurlijk ook moeten zijn, maar je hoort wel eens anders.

    Hier dus volop tevreden over babydump.
     
  20. mnsy

    mnsy Bekend lid

    8 jun 2009
    811
    0
    0
    Wij zijn ook tevreden met Baby-Dump. Laatst onze bugaboo cameleon gekocht en er een gratis maxi cosi cabriofix twv 130 bij gekregen.

    Ik moet er wel bij zeggen dat de service in de winkel van Sleeuwijk slecht was. Gelukkig hadden wij de spullen online besteld, dus hoefden we het alleen op te halen en af te rekenen.
    Winkel zag er ook onaantrekkelijk uit, maar dat kan verschillen per filiaal.
     

Deel Deze Pagina