Info gevraagd Hoppop babybad

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door christacloots, 9 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. christacloots

    4 sep 2011
    93
    0
    0
    #1 christacloots, 9 jun 2012
    Laatst bewerkt: 9 jun 2012
    Ik wil graag het babybad van Hoppop gaan bestellen. Nu lijkt het me handig om het badje straks in de badkamer te gaan gebruiken in verband met spetteren en water sjouwen.

    Maar omdat wij een erg kleine badkamer hebben is de enige plek waar ik het badje zou kunnen zetten over de wc heen.

    Nu vroeg ik me af of iemand me kan vertellen hoeveel cm er tussen de vloer en die onderste stang van de badstandaard zit?
     
  2. jewe

    jewe VIP lid

    16 feb 2009
    9.544
    0
    0
    verkoopster baby artikelen
    noord brabant
    Hoe hoog de stang precies zit weet ik zo niet precies uit me hoofd, gok op een goede 90 cm of hoger. Maar heb je wel plek dan om je shampoo's en andere badspullen bij de hand te zetten zodat je zo kunt pakken zonder je kindje los te hoeven laten?

    Bij het badje wordt standaard een afvoerslang geleverd die je aan de badstop bevestigd zodat je heel makkelijk het bad leeg kunt laten lopen in een emmer en die emmer makkelijk kunt legen in de badkamer.
    De eerste maanden valt het ook wel mee met spetteren van zo'n kleintje en kun je vlakbij de commode blijven staan zodat je niet met je kindje naar een andere ruimte hoeft als het net uit bad is zodat het ook niet te veel afkoeld.
    Tegen de tijd dat ze echt gaan spetteren kun je het bad altijd in je eigen bad of douche zetten of misschien vind je het dan wel fijn om samen met je kindje onder de douche te gaan.
     
  3. Janna

    Janna Fanatiek lid

    Heb hier ff gemeten en het is 46.5 cm. Het smalste punt tussen de poten is 51 cm.
     
  4. KateK

    KateK VIP lid

    26 dec 2008
    5.185
    0
    36
    Drenthe
    Badje bevalt ons erg goed is hoog genoeg en stevig. Wij hebben hem op de baby kamer staan en vullen het met 2 emmers water, luierrmmer gebruik ik meestal. Ik gebruik de slang nooit, emmer eronder, stop eruit en het loopt in één harde straal weg. Badje is echt super mooi ook, ben er erg blij mee. Ik droog hem uit met een handdoek.
     
  5. Suusjeuh

    Suusjeuh VIP lid

    4 jul 2010
    13.212
    13
    38
    Verpleegkundige/gastouder
    Maar dit is zo persoonlijk... Ik heb nog maar 3x in 1,5 jaar tijd dr haartjes gewassen, voor de rest doe ik gewoon een drupje badolie of badmelk in 't badje en zet ze daarin. Leg gewoon een handdoek over mn borst/schouder, kind tegen me aan en in de handdoek wikkelen en loop naar de babykamer. Ik heb nooit 't voordeel gezien van met emmers water naar de babykamer sjouwen om je kindje op de slaapkamer te badderen.
     
  6. KateK

    KateK VIP lid

    26 dec 2008
    5.185
    0
    36
    Drenthe
    .
    Bij ons adviseerde de kraamverzorgster om in het begin wel op de slaapkamer te badderen omdat ze kunnen afkoelen onderweg naar de kamer..
     

Deel Deze Pagina