Wat is jouw favo babywinkel en waarom?

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Marjolijn, 16 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marjolijn

    Marjolijn Fanatiek lid

    22 aug 2010
    1.154
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik ben benieuwd wat jullie favoriete babywinkel is en waarom?

    Mijn favoriet is de BabyDump omdat zij de laagste prijsgarantie hebben.
     
  2. rinnie

    rinnie Bekend lid

    11 apr 2008
    660
    0
    0
    Mag het ook een online winkel zijn O:) ?
    Van Alles Van: alles van Barbapapa, I <3 Barbapapa!!! :)
     
  3. Arual83

    Arual83 Fanatiek lid

    11 jan 2012
    3.530
    0
    0
    Zuid-Holland
    Voor veel dingen babydump ivm laagste prijsgarantie. Koffiehoekje en de broodjes die uitgedeeld werden waren op dat moment wel welkom ;).
    Kleertjes vind ik weinig keuze dus daar kijk ik overal een beetje voor. Vanaf 20,- gratis thuisbezorgen vind ik ook wel fijn!

    Babyentiener vind ik ook wel leuk.

    Prenatal vind ik niet zo'n fijne zaak, vaak iets prijziger en ik tref vaak niet al te vriendelijk/behulpzaam personeel. Vind de keuze die bij mijn smaak past te beperkt. Bij het warenhuis in Barendrecht wel veel kleertjes en positiekleding.

    Babypark vond ik wel leuk om te gaan kijken omdat de vestiging waar we geweest zijn erg groot was en wij ons nog aan het orienteren waren op dat moment.

    Voor accessoires en kleertjes vind ik kleine zaakjes ook leuk. Hema vind ik wel handig voor wat standaarddingen (rompertjes, badcapes en hydrofielen) maar ben ik niet heel erg wild van wat ze verder hebben. Sommige kleertjes vind ik wel leuk maar dan voor de net iets grotere kindjes.

    Ik struin veel op internet :).
     
  4. Roxyroxx

    Roxyroxx Niet meer actief

    Babydump! Eerst had ik zoiets met die naam van ehm ok... Eerste keer toen ik er binnenliep had ik ook niet echt fijn gevoel erbij omdat alles toch een beetje op elkaar gepropt staat, maar personeel is aardig en de laagste prijsgarantie heeft mij al heel wat voordeel opgeleverd! Daarnaast ligt de babydump ook op 5 minuutjes lopen waardoor je er toch sneller binnenstapt!

    Kleertjes heb ik vooral van Lief, via diverse internetwinkels.

    HEMA ligt ook dichtbij en hier haal ik de basisspulletjes voor de uitzet, aankleedkussen, rompers etc. kleine dingetjes dus vooral!

    Prenatal ben ik echt geen fan van. Ondeskundig en vooral onvriendelijk personeel... Lijkt wel alsof die vol hormonen zitten ipv ons zwangere vrouwen! Nee daar heb ik alleen wat Lief-kleertjes gekocht tijdens Mamamazzeldagen, maar that's it! Veelste duur ook met heel veel dingen.

    Babypark vind ik ook een prettige zaak, maar ik ben heel eerlijk, ik kan bij de Babydump 100-en euro's besparen, dus daar heb ik de meeste dingen gekocht (Aerosleep, Bugaboo, Box, Maxicosi), ondanks dat ik Babypark ook een erg fijne zaak vind maar hij ligt ook wat verder weg (auto pakken enzo), dan loop ik liever ff naar Babydump!
     
  5. Bailey07

    Bailey07 Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.165
    1.740
    113
    Als ik het nu zou moeten zeggen is het Babydump. Die komen afspraken tenminste wel na. Baby en Tiener kom ik nooit meer, wat een 'service' hebben zij zeg. Bah! Wij hebben een klacht ingediend in juli en tot op heden (ook na herhaaldelijk bellen/mailen en binnenstappen) gebeurt er niets. Daarnaast ook arrogant behandeld in de winkel en dat soort dingen... Nee, geen Baby en Tiener meer voor ons.
     
  6. ukkie11

    ukkie11 Actief lid

    18 dec 2010
    256
    0
    0
    BABYDUMP is echt mijn favoriet gelukkig woont mijn vriendin er bijna langs en kom ik er regelmatig in de buurt. BAbypark vindt ik echt verschrikkelijk. Natuurlijk koop ik ook wel wat dingen elders zoals textiel bij hema en kleertjes overal en nergens.
     
  7. Chaii

    Chaii Niet meer actief

    Ik heb een gloeiende hekel aan baby winkels, geen een dus.
    Ik hou meer van winkels die van alles wat hebben zoals, H&M, Hema, Bijenkorf, etc..
     
  8. Roxyroxx

    Roxyroxx Niet meer actief

    En je baby-uitzet? Volgens mij kun je die niet bij H&M of de Hema krijgen?
     
  9. Soekebullie

    19 apr 2012
    45
    0
    0
    Wij hebben echt heel erg leuk spul gevonden op Marktplaats.. Net duur, lekker dicht in de buurt en hartstikke vriendelijke bediening hahaha.. Van te voren weten hoeveel je kwijt bent.. Erg handig :)
     
  10. Lady7

    Lady7 Niet meer actief

    Ik ben niet zo van de babyzaken, vaak erg duur spul.

    Prenatal vind ik vaak duurder als andere winkels
    Babydump geeft elke verkoper je een ander advies
    Babypark ook soms wat prijzig en veeeeel te veel keus :)

    En toch kom ik t meest bij prenatal, leuke kleertjes en de enige winkel hier dichtbij haha
    Maar t meeste koop ik in andere winkels!
     
  11. Lady7

    Lady7 Niet meer actief

    Op je meubeltjes na, kun je bijna alles bij de Hema kopen!
     
  12. Nynke Jellie

    Nynke Jellie Bekend lid

    1 okt 2008
    745
    0
    0
    Ik ga het liefst naar Babyplanet. Het personeel is daar vriendelijk en behulpzaam, maar laten je wel eerst rustig even rondkijken. En ondanks dat het bij ons in de buurt niet zo'n hele grote winkel is hebben ze wel veel.
     
  13. Linana

    Linana Niet meer actief

    baby meubels heb ik allemaal van de ikea
    Voor kleertjes ben ik wel een fan van de h&m en kleertjes.com (al is dat toch echt een online winkel :p).
    Maar een echte babyzaak: babydump!

    Lekker ruim, vriendelijk personeel, goed klimaat (prenatal is bijvoorbeeld bloedheet), ruim assortiment, echt heerlijke zaak
     
  14. Loki09

    Loki09 VIP lid

    2 okt 2009
    7.631
    2
    38
    Brabant
    Wij hebben het meeste gekocht bij de babydump en daar zijn we ook tevreden over. In het begin ook wezen kijken bij de prenatal maar daar werden we zo belachelijk geholpen dat ik er geen grote aankopen heb gedaan.

    Overigens vind ik het veel gezelliger shoppen in een kleine particuliere zaak, alleen die zijn een heel stuk duurder maar gaan bij grotere aankopen vaak ook mee met een babydump ed als je een beetje praat en prijsbewust bent :)
     
  15. Within

    Within Niet meer actief

    Tot nu toe baby dump! Heb er alleen nog maar online besteld maar altijd goede service, snel bezorgd en een hele goede klantenservice!
     
  16. LieveMamaTrix

    LieveMamaTrix Fanatiek lid

    12 mrt 2012
    2.806
    0
    36
    Ik heb goede ervaringen met Babydump... Ze hebben er praktisch alles en inderdaad tegen de beste prijs. Ook met terugbrengen of ruilen zijn ze absoluut niet moeilijk. Wij hadden een box gekregen, die in elkaar gezet, bleek beschadigd en wat ons betreft ook niet helemaal solide genoeg... Weer uit elkaar gehaald en op de bonnefooi terug. Ze namen het zonder problemen terug ( we hadden de schroefjes zelfs in een Ah diepvries zakje gedaan :p ). Erg fijn dus!

    Baby en Tiener vond ik ook wel goed. Is wat duurder, maar uitgebreid keus en fijne overzichtelijke winkels. We konden een mooie deal met ze sluiten voor de Bugaboo met een Maxi Cosi en Family Fix Systeem. Personeel was uiterst behulpzaam!

    Verder hou ik erg van de basic dingen van de Hema. Vind er altijd wel wat en het is prima, degelijk spul.

    Prenatal kom ik ook minder graag... Ik vind ze vooral erg duur. Geen meerwaarde tov Babydump. Maar voor even snel een dingetje halen, zoals flesjes ofzo kan het prima ( zit er hier eentje in de stad nl ).

    Verder ga ik voor kleertjes graag naar Zara.
     

Deel Deze Pagina