zwangerschaps badmode

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door mootjen, 6 mei 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mootjen

    mootjen Bekend lid

    10 mrt 2008
    575
    0
    0
    Hallo
    ik ben op dit moment bijna 9 weken zwanger en ga er toch wel vanuit dat alles goed gaat (alhoewel ik soms in paniek raak en denk dat het niet goed zit, maar krijg volgende week mijn echo)
    kijk ik stiekem al naar badmode voor de zomer... dan zou ik 20 weken zijn als we op vakantie gaan. volgens mij ga ik dan niet meer in mijn huidige bikinie passen met een buikje... nu zoek ik dus speciale badmode zo'n leuk topje met broekje of zo. Maar ik kan niet echt iets leuks vinden.
    Heeft iemand nog een tip?
    en zitten die tops zonder beugel bh wel lekker tijdens de zwangerschap? (aangezien je borsten toch wel wat zwaarder worden)

    alvast bedankt!
    groetjes Mo
     
  2. Liertjuh

    Liertjuh Lid

    6 mei 2008
    87
    0
    0
    Drenthe
    Kan je niet beter wachten met aanschaffen? Zou zonde zijn als je iets te groot of te klein koopt.
    Ik begon pas te groeien na 22 weken. En mijn bikini... Die pas ik nog steeds, en ben nu al 36 weken zwanger.
     
  3. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.491
    3.160
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    ik zou ook nog wachten hoor met shoppen! Bikini's blijven zowiezo wat langer passen. Maar als je er 1 met beugel hebt is het misschien wel fijner om eentje zonder aan te schaffen. Maar dat zou ik echt pas doen vlak voor je vakantie. En als je toch een bikini wil, zou ik niet bij de 'speciale' badmode kijken. Maar gewoon bij de gewone. Daar heb je ook zoveel verschillende modellen in.
    Verder: Er hangt nu al heel wat badmode, maar dat wordt voorlopig toch nog zeker niet minder! En je lichaam veranderd nog wel.

    Ik heb zelf toen ik 8 weken was, een pakket met positiekleding overgenomen van iemand, voor heel weinig. Indertijd paste een aantal dingen en andere waren te groot. En sommige pasten perfect alleen was de 'buikruimte' nog leeg zeg maar. Maar 2 erg mooie broeken, die eerst perfect paste, behalve nog bij m'n buik, daar om ik nu echt niet meer in. Terwijl iedereen toch zegt, dat ik (voor het oog) alleen maar bij m'n buik ben aangekomen. Nou die broeken blijven helaas toch echt op m'n kont hangen... Dus je weet niet waar je groeit zeg maar... Dus vandaar dat ik dus ook zou zeggen: Wacht nog eventjes!
     
  4. guppie81

    guppie81 VIP lid

    13 sep 2006
    12.334
    1
    0
    met 20 weken heb je nog niet een flinke buik hoor! Als je plat ligt dan merk je er niks meer van. Ik heb weleens foto's gezien van 20 weken echo's en die vrouwen hadden liggend nog helemaal geen buik.
    Ik heb ook tot 35 weken mijn oude onderbroeken gedragen, dus een bikinibroekje moet met 20 weken zeker lukken. Het kan zijn dat je borsten groter zijn.
     
  5. Patricia01

    Patricia01 VIP lid

    31 okt 2007
    6.577
    0
    0
    Office Manager/Freelance model
    Zuid Holland
    Denk dat het per persoon verschilt of je met 20 weken al een buikje heb of niet. Ik zou zelf ook even wachten met kopen, maar bij Prenatal kan je wel hele leuke zwangerschapsbikini's en badpakken kopen voor weinig geld. :)
     
  6. Anna1978

    Anna1978 Actief lid

    7 okt 2007
    419
    0
    0
    Den Haag
    Ik heb afgelopen weekend zonder problemen mijn bikinies van vorrig jaar aangehad. Dus ik zou wachten.
     
  7. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    15.463
    1.646
    113
    Brabant
    ik draag sowieso geen bikini's (tja, durfde ik niet echt...) maar tankini's (topje met broekje) en die past nu echt niet meer ook. Ja krijg hem wel aan, maar door mijn buik kruipt hij steeds erg omhoog.. En dan heb ik alsnog een bikini:) Dus ik ben op zoek naar de zw. tankini, iemand daar een tip voor?
     
  8. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.491
    3.160
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    tipje voor een tankini: Leg in het onderste zoompje een elastiekje. Dit kun je er zo doorheen rijgen als je het een beetje loshaalt.
    Ik ben zelf badjuf en kon ook niet echt slagen voor een fijn (betaalbaar) badpak. Maar ik had dus nog een tankini liggen en heb dat dus gedaan en nu zit het perfect.
    behalve dan dat de mijne nu dus al versleten is na 2 maanden, maarja, hij word dan ook wel vrij intensief gebruikt. Nog 3 weken ;) dan mag ik met verlof.

    Maar oke, misschien is het een optie, als je geen leuke zwangerschapstankini kunt vinden.
     
  9. Chebu

    Chebu VIP lid

    17 dec 2007
    7.174
    2
    36
    Midden-Oosten
    Ik heb alleen nog maar saaie bruine en donkerblauwe badpakken zien hangen... :(
     
  10. binnabinna

    binnabinna VIP lid

    19 dec 2007
    10.027
    1
    0
    kinderopvang
    krommenie
    nou ik ben 6 maanden en pas mijn gewoon bikinie nog.
     
  11. Konijn

    Konijn Niet meer actief

    We gaan zometeen voor een paar dagen op vakantie en ik heb gisterenavond even al mijn badkleding gepast (we zouden niet gaan zwemmen, maar met het mooie weer wil ik voor de zekerheid wel wat bij me hebben).

    Bikini paste nog prima: alleen het topje zat wat krapper dan normaal, maar eigenlijk juist zoals het hoort te zitten (ik heb normaal gesproken heel kleine borsten, dus ben het niet gewend). Overigens draag ik ook nog steeds mijn gewone ondergoed, dat valt onder mijn buik, dus geen enkel probleem.

    Mijn twee badpakken pasten ook nog gewoon: ze rekken gewoon mee om mijn buik heen en sluiten mooi aan. De mooiste zat alleen niet zo heel lekker en ik was bang dat mijn borsten eruit zouden vallen met zwemmen (moet nog steeds erg wennen aan mijn nieuwe cupmaat), dus nu heb ik toch maar mijn saaie blauwe Speedo-badpak meegenomen.

    Met 20 weken paste ik al mijn gewone kleding nog, maar voor iedere vrouw is dat anders.

    Mijn bikini laat ik trouwens thuis: ik durf toch echt niet met mijn grote buik bloot te lopen/zwemmen.
     
  12. mandy1

    mandy1 VIP lid

    31 jan 2007
    6.881
    1
    0
    restaurantmedewerkster
    baarn
    ik zie hiier iemand schrijven dat je met 20 weken nog geen grote buik hebt sorrie hoor maarwat een onzin! dat verschilt echt per persoon ik had met 20 weken al een flinke buik mijn zus is nu 21 weken zwanger en die heeft ook al een behoorlijke buik en kan haar bikini niet meer aan.
    bij H&M hebben ze ook ieder jaar wel iets van zwangerschaps badmode maar wel beperkt echt maar 1 soort badpak en 1 soort bikini dacht ik.
     
  13. ladyrabbit

    ladyrabbit Bekend lid

    13 apr 2008
    704
    1
    0
    Begeleider psychiatrie
    Noord-Limburg
    Ik paste met 15 weken al echt niet meer in mijn gewone kleding, en heb nu met 23 weken echt een enorme buik! Andere verandering: mijn borsten zijn ook zoveel gegroeid dat ik met geen mogelijkheid meer in mijn normale bikini's pas. Dus ik heb i.d.d bij de h&m een leuk setje gekocht voor bij ons in de tuin.
     
  14. elsa

    elsa Bekend lid

    14 mrt 2007
    693
    0
    0
    eindhoven
    ik ben vorig jaar ook rond de 23 weken op vakantie geweest, had toen ook best al een flinke buik en had toen na lang zoeken van anita een roze met bloemetjes. Best heel leuk, in ieder geval, voor zwangerschapsbadkleding.......... ;)

    uiteindelijk heb ik dus heel de vakantie mijn eigen bikini's aangehad, ging perfect! als ik niet met mijn buik wilde pronken deed ik er een hempje overheen en ik zorgde zowiezo dat ik zoveel mogelijk uit de zon bleef.

    het kaartje hangt nog aan het badpak, erg duur en de grootste miskoop tijdens mijn zwangerschap.
     
  15. mootjen

    mootjen Bekend lid

    10 mrt 2008
    575
    0
    0
    Hallo bedankt voor jullie reacties en tips.
    Ik weet dat ik er vroeg bij ben maar was gewoon benieuwd naar waar je deze badmode zou kunnen kopen. Ik heb ook allemaal vriendinnen waarbij je met 20 weken toch al wel een buik had... daarom vroeg ik mij dit af!
    betekent niet dat dat bij mij ook zo zal zijn maar je weet maar nooit

    groetjes Mo
     

Deel Deze Pagina