Tekenen voor aankondiging van de bevalling

Discussie in 'De bevalling' gestart door mysore, 3 dec 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mysore

    mysore Actief lid

    29 dec 2008
    345
    0
    16
    student
    Gelderland
    Waarschijnlijk is dit onderwerp al een behoorlijk aantal keren de revue gepasseerd.. maar ik kan het niet laten alsnog een topic hierover te starten.

    Natuurlijk kan niemand mij vertellen wanneer ik ga bevallen.. maar ik ben zo op zoek naar tekenen, want ik kan niet meer wachten!

    Ik ben op het moment 38w en 2dg, en heb de indruk dat mijn lichaam aan het veranderen is, maar ook het gedrag van mijn kindje. Eergisteravond was mijn kindje zo ontzettend druk in mijn buik, dat ik niet wist wat me overkwam. Normaal gesproken is ze vrij rustig. Maar ze was nu zo aan het draaien en doen dat mijn navel plots niet meer te zien was (helemaal uitgestrekt!). Sindsdien is ze nog steeds drukker dan anders en in tegenstelling tot de afgelopen 38 weken, doet ze me nu ook pijn. Ik vraag me af of dit betekent dat ze er uit wil, dat ze duidelijk ruimte te kort komt.

    Daarnaast was ik diezelfde dag zo ontzettend moe, dat mijn lichaam gewoon niet meer op mijn benen kon staan.. ik moest echt liggen.

    Afgelopen nacht heb ik een paar uur wakker gelegen omdat iedere houding die ik aannam pijnlijk was. Ongesteldheidskrampjes, rugpijn, zware benen, noem maar op. Plus dat ik gewoon in staat was om midden in de nacht op te staan om mijn huis nog even te boenen, omdat ik het niet schoon genoeg vond... gelukkig heb ik mezelf daarvoor weten te behoeden :)

    En vandaag heb ik steeds pijntjes, krampjes en steekjes, maar weeen zijn het niet, want iedereen zegt dat je het wel weet als die eenmaal beginnen.

    Dus ik ben nu steeds aan het poesten, opruimen en strijken, om alles wel schoon te krijgen. Desnoods ga ik tot errug laat door.. moet er niet aan denken dat het niet schoon is als ik wel zou moeten bevallen vannacht!

    Tot vorige week dacht ik nog Ach, ze mag van mij wel nog een paar weken blijven zitten.. maar sinds een week kan ik echt niet meer wachten..

    Herkent iemand dit? Vast wel.. haha.. maar heeft het ook iets betekent bij iemand?

    Oja.. sinds een paar dagen pijnlijkere borsten.. alsof ze groeien..
    SInds een week echt meer slijmerige afscheiding, maar geen bloed ofzo. En toch regelmatig darmkrampjes en meer moeten poepen dan anders (sorrie voor detail).. maar geen diarree..

    Ben benieuwd naar reacties!
     
  2. Loesje86

    Loesje86 Niet meer actief

    Ik lees met je mee! Kan je helaas niet helpen, maar voel wel veel wat jij voelt :p En helaas....ook hier nog steeds niets aan de hand....
     
  3. Superstring

    Superstring Actief lid

    3 feb 2011
    172
    0
    0
    sorry dames maar ik voelde echt helemaal helemaal niks. werd de dag ervoor met 41+3 gestript en de vk meldde mij dat ik voorlopig nog niet zou bevallen omdat ik nog pot en potdicht zat en de volgende dag zou worden ingeleid toen sochtends toch mijn vliezen braken was dat ook even heel erg schrikken ( lees mijn verhaal in dit topic genaamd wat een hel! ) succes met de laatste loodjes! liefs nienke
     
  4. Kitty07

    Kitty07 Fanatiek lid

    5 jan 2011
    2.296
    25
    38
    Financieel administratief medewerker
    Ergens in Limburg
    Ik ben ook 38 weken en 2 dagen zwanger dus we lopen exact gelijk! :D
    En ik herken ook veel van je "klachten".
    Maar eerlijk...ik heb een voorgevoel dat onze jongen nog wel even blijft zitten....;)
    Heb sinds deze week idd ook meer last van menstruatie-achtige krampen en als hij nu beweegt is het ook gewoon heel erg pijnlijk.
    Maar dat heeft vlgs mij meer te maken met het feit dat hij erg groot en zwaar is....
    Ach ja, als ik precies de 15e beval ben ik dik tevreden hoor...en iedere dag eerder is mooi meegenomen! :)
     
  5. sSanneke

    sSanneke Actief lid

    21 mei 2010
    196
    0
    0
    Ik ben een week voor de bevalling de slijmprop verloren. vanaf toen tot aan de bevalling verloor ik gigantisch veel slijm.
     
  6. grietje

    grietje Fanatiek lid

    16 okt 2009
    1.918
    0
    0
    Bij mijn eerste was het eerste teken het verliezen van de slijmprop, en 2uur later in volle gang.
    Nu ben ik al 2 weken aan het rommelen, allemaal voorwerk maar wanneer het nu echt gaat beginnen geen idee!
     
  7. redchevy

    redchevy Actief lid

    23 aug 2010
    199
    0
    0
    zuidholland
    ik lees ook ff mee. ben nu 39.4.

    Hier niet echt tekenen vind ik zelf. Herken wel een hoop in je verhaal qua nesteldrang maar heb zelf niet het idee dat ie al eruit wil. Dinsdag naar de VK , ben benieuwd:D
     
  8. heppiedepeppie

    heppiedepeppie Fanatiek lid

    6 apr 2011
    3.296
    1
    0
    leerkracht
    Eindhoven
    Ik lees ook even mee!
    Ik ben vandaag uitgeteld maar zoals je ziet is er nog niets....

    Hier voel ik ook van alles maar niets waarvan ik denk: dit is het (tenminste dat is wat ze steeds zeggen, dat je het wel herkent).

    De hele zwangerschap heb ik gedacht dat ons manneke 28 nov zou komen, nou dat kan niet meer :D

    Iedere ochtend als ik wakker wordt, hoop ik dat mijn bed nat is hihi:), of dat al ik naar de wc ga, mijn slijmprop er ligt of dat ik bloed verlies...

    "klachten" die ik nu heb:
    - de beeb is super druk, mijn buik gaat de hele dag enorm op en neer,nu ook zelfs als ik sta
    - ik slaap al weken heel slecht, heb ontzettend veel bekkenpijn in bed en last van zwangerschaps ichias, waardoor ik continue kramp heb in mijn heupen tot aan mijn tenen. Draaien in bed gaat ook nauwelijks meer....
    - ik heb voor mijn gevoel de hele dag doorlopend een harde buik. Ze komen en gaan niet maar zijn er gewoon constant.
    - de hele dag het gevoel dat ik moet plassen omdat de beeb helemaal ingedaald is en al met zijn hoofdje vast ligt in mijn bekken
    - gisteren heb ik heel veel moeten poepen (sorry:)) maar dat schijnt ook een voorteken te zijn...
    - ik merk de laatste dagen als ik opsta en ga lopen (vanaf de bank of uit bed) dat ik echt voel dat de beeb in mijn bekken ligt. Dit voelt niet fijn en heel zwaar.

    Dinsdag heb ik weer een afspraak met de gyn staan, en dan gaat hij toucheren om te kijken of er al iets verweekt is. Ik hoop het zo, want ik zou zo graag willen dat ons kleintje uit zichzelf komt, en niet via inleiding.....
    Duimen dus!!
     
    wianhalu vindt dit leuk.
  9. will39

    will39 Lid

    3 jan 2011
    90
    0
    6
    Hey meiden,

    Ik had ook al vanaf een week of 38 het idee dat ik op het punt stond te bevallen... Zelfde klachten als jullie enzo...
    Maarja iedere dag dat ik op stond was er voor mijn gevoel weer 1 teveel..!! Ik heb uiteindelijk 9 dagen overgelopen en ben bevallen met 41+2.. Deze tekenen zeggen dus helaas niets over wanneer je bevalling gaat beginnen. Ik had zelf op de dag dat mijn bevalling begon 41+1.. nog geen enkel signaal gekregen dat het serieus was. Tot dat daar tussen de middag spontaan de weeen begonnen.

    Maar meiden geniet... onze zoon is nu al weer bijna 2 maand en soms mis ik dat gevoel nog wel eens van het zwanger zijn en het bevallen... Ja echt ik mis mn bevalling.. erg he..:p:$...!!

    Succes allemaal als het straks voor jullie zover is..
    Groetjes
     
  10. BabyD

    BabyD Fanatiek lid

    30 jun 2010
    1.289
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik denk dat die schoonmaakdrang gewoon in je hoofd zit en niets te maken heeft met wanneer de baby nou komt.. Ik had deze zwangerschap de drang al heel vroeg (heb het nog maar moet me rustig houden..).
    En dat de rest komt omdat het al rommelt? Ik herken het nl. wel en mijn bm is verweekt heb alleen gelukkig nog geen ontsluiting.

    M'n gyn zei me dat èchte tekenen zijn wanneer je veel slijm of bloed verliest.

    Van m'n 1e had ik al ontsluitingsweeen, maar de volgende dag de vk gebeld omdat ik toen bloed verloor. Zonder dat zou ik niet door hebben gehad dat het gewoon begonnen was.. Dus dat ze altijd maar zeggen "je weet wel wanneer het echt is" klopt ook lang niet altijd. Of ja ik had het ook niet verwacht met 34 weken.
     
  11. heppiedepeppie

    heppiedepeppie Fanatiek lid

    6 apr 2011
    3.296
    1
    0
    leerkracht
    Eindhoven
    misschien een rare vraag: maar wordt met veel slijm verliezen, afscheiding bedoeld? want dat verlies ik heel erg veel, maar dat is al een hele tijd.
     
  12. BabyD

    BabyD Fanatiek lid

    30 jun 2010
    1.289
    0
    0
    NULL
    NULL
    Anders even op google kijken. Van mijn 1e zwangerschap heb ik nooit een slijmprop opgemerkt.
     
  13. redchevy

    redchevy Actief lid

    23 aug 2010
    199
    0
    0
    zuidholland
    morgenochtend naar de VK.....ben dan 39.6.

    ben benieuwd:D geen tekenen zover
     
  14. mysore

    mysore Actief lid

    29 dec 2008
    345
    0
    16
    student
    Gelderland
    Hey meiden, het blijft spannend, he? Hier heb ik steeds meer last van harde buiken, hele dag door. Maar het opvallendste vind ik nog dat ik continu een pijnlijke buik heb. kan het denk ik het beste omschrijven als een combinatie van darm- en menstruatiekrampen, maar dan zonder tussenpozen. Draaien in bed doet me erg veel pijn, opstaan ook. Met lopen is het net alsof ik mijn kindje voel liggen en is alles behalve prettig. Snachts moet ik er wel 5 keer uit om te plassen en als ik ook maar een beetje moet plassen moet ik echt gaan, want anders doet mijn buik nog meer zeer. Ik probeer te genieten van mijn kindje die beweegt, maar ik heb gewoon continu pijn en dat frustreert mij enorm..
     
  15. BabyD

    BabyD Fanatiek lid

    30 jun 2010
    1.289
    0
    0
    NULL
    NULL
    @ Mysore, Heb je geen blaasontsteking???
     
  16. Orchidee26

    Orchidee26 Niet meer actief

    Maar kan het vaak naar wc gaan voor (ontlasting) een teken zijn dat de bevalling eraan komt?

    Ik had het bij de eerste moest echt paar dagen eerder naar de wc het leek of mijn lichaam zich helemaal leeg maakte en voorbereide..
     

Deel Deze Pagina