Ga terug   Zwangerschapspagina > Algemeen > De lounge

De lounge Praat hier over onderwerpen die je niet kwijt kunt in één van de andere categorieën op de site.

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #1  
Oud 17 november 2009, 07:44
Iggylover's avatar
Elite member
 
Geregistreerd: 25 januari 2008
Woonplaats: labjesland
Berichten: 3.658
Standaard tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

1 e kerstdag komen mijn schoonouders bij ons gourmetten het idee is dan dat we een vis gourmet en een vlees gourmet gaan maken, vlees is wel makkie maar leuke orginele en lekkere tips en recepten zijn altijd welkom

alleen vis, daar heb ik de ballen verstand van... wie heeft er verstand van en kan me wat tips geven over vis gourmet ideeen...

kan ik het zeg maar ook in vriezen zodat ik een 2 weken voor de kerst alles in orde heb en dan alleen nog maar uit de vriezer hoef te halen, omdat ik zelf ook werk met de kerst
__________________
  #2  
Oud 17 november 2009, 08:01
sjors75
Niet meer actief
 
Berichten: n/a
Standaard Re: tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

Iggy, wat wij altijd op de gourmet hebben zijn stukjes zalm, stukjes tilapiafilet, stukjes ander witvis, stukjes tonijn en grote garnalen.
Zorg wel dat je een beetje vaste vis hebt, anders valt het te snel uit elkaar.
Veel plezier
  #3  
Oud 17 november 2009, 08:16
Iggylover's avatar
Elite member
 
Geregistreerd: 25 januari 2008
Woonplaats: labjesland
Berichten: 3.658
Standaard Re: tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

dankjewel sjors en kun je vis ook invriezen???
__________________
  #4  
Oud 17 november 2009, 08:20
Snoopy1983's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 11 februari 2008
Berichten: 7.069
Standaard Re: tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

Wat ook lekker is zijn gewoon van die visfrietjes lekker en makkelijk!

Verder zou je garnaaltjes kunnen doen
of pangafilet.

Wij doen altijd bij gourmetten naast vlees en vis nog

-minikaassouffle's (groot succes)
-aardappeltjes
-eitjes
-fruitsalade
-groente
__________________
L. 06-02-2009 ♥
R. 16-08-2012★ Voor altijd in ons ♥
D. 21-03-2014 ♥
en van een lief klein vlindertje ★ juli '11
  #5  
Oud 17 november 2009, 08:43
Majel24's avatar
Elite member
 
Geregistreerd: 21 mei 2007
Woonplaats: Bemmel
Berichten: 2.783
Standaard Re: tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

Oorspronkelijk geplaatst door Snoopy1983 Bekijk bericht

-minikaassouffle's (groot succes)
Wat doe je daar dan mee? Bak je die van te voren of gewoon zo in een pannetje?

Als je de vis wil invriezen is het verstandig naar de visboer te gaan omdat bij de supermarkt de vis vaak al ingevroren is geweest en je het niet nogmaals in mag vriezen.
Verder zijn er naast de vlees gourmet schotels bij onze ah ook altijd vis gourmet schotels. Vaak koop ik daar een kleintje van omdat alleen mijn man vis eet, maar het scheelt een hoop werk.
__________________
Luc 28 januari 2008
Tijs 5 juni 2010

Zwijgend hou ik je in mijn armen
Drie, vier, vijf minuten lang
Jij kunt zo mijn hart verwarmen
Met jou ben ik voor niets meer bang

www.leukepostenmeer.blogspot.nl
  #6  
Oud 17 november 2009, 10:49
Snoopy1983's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 11 februari 2008
Berichten: 7.069
Standaard Re: tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

Die hala je bevroren uit de vriezer en laat ze eventje ontdooien een half uurtje en dan met gourmetten lekker het pannetje in
__________________
L. 06-02-2009 ♥
R. 16-08-2012★ Voor altijd in ons ♥
D. 21-03-2014 ♥
en van een lief klein vlindertje ★ juli '11
  #7  
Oud 17 november 2009, 10:56
Lovely83's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Berichten: 16.304
Weblog berichten: 2
Standaard Re: tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

grote garnalen, bij de visboer kun je vaak lekker gekruid tilapiafilet krijgen of witvis deze in kleine stukjes snijden.
Mosselen zijn ook wel lekker, om bijvoorbeeld te bakken in pannetje met kruidenboter, maar dan wel uit de schelp.
__________________
One love 💜 One heart
  #8  
Oud 17 november 2009, 12:25
Majel24's avatar
Elite member
 
Geregistreerd: 21 mei 2007
Woonplaats: Bemmel
Berichten: 2.783
Standaard Re: tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

Oorspronkelijk geplaatst door Snoopy1983 Bekijk bericht
Die hala je bevroren uit de vriezer en laat ze eventje ontdooien een half uurtje en dan met gourmetten lekker het pannetje in

Klinkt goed. Dat ga ik proberen deze kerst.
__________________
Luc 28 januari 2008
Tijs 5 juni 2010

Zwijgend hou ik je in mijn armen
Drie, vier, vijf minuten lang
Jij kunt zo mijn hart verwarmen
Met jou ben ik voor niets meer bang

www.leukepostenmeer.blogspot.nl
Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Op
Smileys zijn Op
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl