Verwijderen van acrylnagels?

Discussie in 'De lounge' gestart door prrrsam, 28 nov 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. prrrsam

    prrrsam Bekend lid

    1 jan 2009
    987
    1
    18
    Hoe zien je nagels daarna eruit?

    Ik heb ze nl. 2 weken geleden laten zetten, maar ze zijn behoorlijk slecht gezet. Ze laten los en er zitten veel luchtbelletjes in. Ik zit nu te twijfelen om ze mooier te laten maken (als dat kan?) of dan maar te laten verwijderen.

    Iemand hier ervaring mee?
     
  2. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    ik zou gewoon ermee teruggaan hoor. heb er geen ervaring mee maar lijkt me erg snel
     
  3. Speentje

    Speentje Fanatiek lid

    13 jan 2008
    1.343
    2
    0
    Twee weken is veel te snel, dus gewoon mee teruggaan. Het kan wel zo zijn (dat is mij in ieder geval altijd verteld door een nagelstyliste) dat onder invloed van hormonen de nagels kunnen gaan loslaten. Zeker als je een paar maanden geleden bevallen bent kan het zijn dat acrylnagels bij jou (nog) niet goed blijven zitten. Ik heb altijd acrylnagels gehad voor, tijdens en na mijn zwangerschap, maar na mijn zwangerschap vielen ze er na twee weken af, terwijl ik ze daarvoor altijd goed bleven zitten. Mij is verteld dat dit een hormoonkwestie, maar misschien zijn er andere meiden die hier meer verstand van hebben...
     
  4. prrrsam

    prrrsam Bekend lid

    1 jan 2009
    987
    1
    18
    Okay, dan zal het daar misschien wel aanliggen? Ik ga sowieso wel terug naar die salon..
     
  5. Toys

    Toys Fanatiek lid

    21 jul 2006
    3.326
    0
    0
    Zeker terug gaan hoor.

    Om je vraag te beantwoorden; als de styliste je nagels verwijderd laat ze je nagels weken in een soort badje waardoor de acryl oplost.
    Als je de nagels zelf los gaat trekken hou je bijna geen nagels meer over en duurt het vaak lang voordat ze er weer een beetje knap en glad gaan uitzien. Tenminste dat is hier zo ;)
     
  6. Toys

    Toys Fanatiek lid

    21 jul 2006
    3.326
    0
    0
    Bij mij bleven ze trouwens ook niet zitten tijdens de zwangerschap. Mijn styliste vertelde hetzelfde verhaal als die van Eline dus het zal wel kloppen.
     
  7. conny75

    conny75 Fanatiek lid

    18 jan 2007
    1.881
    0
    0
    tilburg
    Hoi, ik ben nagelstyliste en eigenlijk heeft Toys al het antwoord gegeven. Je kan ze het beste door een nagelstyliste laten verwijderen, dit is beter voor je nagels. De nagelstyliste kan dan gelijk een manicure doen zodat je natuurlijke nagels weer mooi worden.

    De hormonen kunnen inderdaad een invloed hebben op je nagels maar ik zie dat je al ruim 4 maanden geleden bevallen bent dus ik denk niet dat de hormonen nog invloed hebben.

    Zitten er luchtbelletjes in de acryllaag of bedoel je dat je lucht krijgt onder de acryl, dus dat je acryl los laat van je nagelplaat?
    Beide kan een kwestie zijn van de manier waarop het gezet is.
    Ik vermoed dat je helemaal niet tevreden bent met je nagels, dan zou ik zeker terug gaan. Je betaald tenslotte voor je nagels en dan verwacht je wel wat moois voor je geld.

    Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik 2 weken wel wat aan de late kant vind om terug te gaan. Vaak is de garantie 1 week, als ze heel slecht gezet zijn dan zie je dat al gelijk of een paar dagen na het zetten van de nagels.
    Heb je misschien een foto? Ik ben er wel benieuwd naar.

    Als je nog vragen heb dan beantwoord ik ze graag voor je,

    groetjes
    conny
     

Deel Deze Pagina