Ga terug   Zwangerschapspagina > Algemeen > De lounge

De lounge Praat hier over onderwerpen die je niet kwijt kunt in één van de andere categorieën op de site.

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #1  
Oud 3 januari 2010, 14:01
FairyLaughs
Niet meer actief
 
Berichten: n/a
Question Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

hallo

ik krijg net de nieuwsbrief van de kruidvat binnen, en daarin staat de Steammop Elite voor maar 30€ (hij koste eerst 80€)
Steammop Elite (stoommop, elite, stoom, mop, dweil)

heeft iemand hier ervaring mee?

ik heb in de keuken, wc, gang en badkamer tegels liggen.
in de woonkamer heb ik laminaat.
en boven heb ik vinyl en vloerbedekking...

is het dan handig om deze te kopen.. ???

want doordat het stoom zo heet wordt lijkt het mij dat het vuil veel sneller en gemakkelijker wordt verwijderd..
of zal het laminaat dan gaan opzetten door de stoom ???

heeft iemand deze mop ook (of gehad).. en kan mij hier iets over vertellen ??
  #2  
Oud 3 januari 2010, 14:04
lalalindsay's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 19 juni 2007
Berichten: 6.324
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

ik lees even mee...
__________________
  #3  
Oud 3 januari 2010, 14:11
bosi333's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2006
Woonplaats: Parallel universum
Berichten: 27.790
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Ik ook

Lijkt me wel een goed product.
__________________
I. 7 jaar (april 2007) en J. 4 jaar (juli 2010)



  #4  
Oud 3 januari 2010, 14:11
Linda86's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Woonplaats: Grens Brabant - Gelderland
Berichten: 10.132
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Hihi, hier nog een meelezer. Schiet wel op zo
__________________
Milan - 27 juli 2008
Isabelle - 6 september 2010
J* 12-6-2009 (12 + 5 weken)! Dag lief klein schatje, papa en mama houden ontzettend veel van jou!
  #5  
Oud 3 januari 2010, 14:26
Poohbeer2's avatar
Elite member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Berichten: 4.054
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Ik wil er ook wel wat meer over weten. Hij is nu lekker betaalbaar!
__________________


29-27-23-27-28-24-24-26-27-27-25-26-28-22-28-28-28-26-25-25-27-27-28-28-28-24
http://www.fertilityfriend.com/home/38ce2f

Grote Zus: 18 juli 2008
Klein zusje: 22 december 2012
  #6  
Oud 3 januari 2010, 14:37
ProudMum
Niet meer actief
 
Berichten: n/a
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Ik heb hem gekocht en na 3 weken terug kunnen brengen want hij deed het niet goed meer.
lekken en hij werd niet meer warm.

Ze komen vrij vaak terug met deze gebreken....
  #7  
Oud 3 januari 2010, 14:41
bosi333's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2006
Woonplaats: Parallel universum
Berichten: 27.790
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Ja lekken dacht ik ook gelijk aan.

Jammer.
__________________
I. 7 jaar (april 2007) en J. 4 jaar (juli 2010)



  #8  
Oud 3 januari 2010, 14:46
Marni's avatar
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 april 2007
Berichten: 740
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Ik heb 'm ook gehad maar kan 'm nu niet meer gebruiken omdat ik nu laminaat heb, maar mij beviel het prima, alles wordt goed schoon, je hoeft niet met je handen in het sop en de doekjes gooi je gewoon in wasmachine. Heb er ook 1 van Wehkamp gehad en die was vrij snel kapot maar die van Kruidvat deed het super.
__________________
Na 3 jaar, 6 IUI's en 1 keer IVF is Tristan (2006) grote broer van:

  #9  
Oud 3 januari 2010, 15:04
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2007
Woonplaats: Nijmegen
Berichten: 847
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Wat een handig ding inderdaad, en nu goedkoop. Ik zie m wel eens bij tell sell of zoiets maar daar is ie veel duurder.
  #10  
Oud 3 januari 2010, 15:28
Umm85's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 18 juni 2007
Woonplaats: Zuid-Holland
Berichten: 23.465
Standaard Re: Steam Mop Elite van de Kruidvat.. Ervaringen gevraagd???

Ik heb een soortgelijke..
Bij het begin beviel hij goed maar na een tijdje ging het toch tegenstaan. De doeken gingen kapot en merkte al snel dat de vloer niet echt schoon meer werd of dat ik er erg lang overheen moest gaan met de stoommop.
Ben nu weer overgestapt op mijn oude vertrouwde mop (zo'n stok met zo'n verwisselbare doek) in combinatie met blue wonder - groen voor alle vloeren. Werkt toch het beste
__________________

dochter 6-2008
zoon 7-2010

zoon 3-2012
Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Op
Smileys zijn Op
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl