TURKSE RECEPTEN & TURKSE GERECHTEN MET FOTO En kookt/maakt er weleens wat van. Ik ben dol op de Turkse keuken, maar ben niet zo'n keukenprinses. Heb hier op het forum als een wat recepten gekregen (kofte enz.). Als ik naar de gerechten op deze site kijk loopt het water me in de mond Maar het is niet bepaald eenvoudig en tijdrovend. Geen probleem, maar dan wil ik wel weten dat het eindresultaat smakelijk zal zijn. Dus wie kent deze site? En raad je de recepten aan, of raad je ze juist af.
Heel fijne site, heb er al regelmatig gebruik van gemaakt en het valt goed in de smaak bij mijn turkse man en dat zegt heel wat, hij is nogal kieskeurig Succes met koken en bakken! Groetjes, sumeye
Als ik de recepten zo zie krijg ik er hongerrrrrrrrr van, volgens mij zijn het gewoon kloppende recepten hoor en je ziet ook reactie's van mensen die de gerechten gemaakt hebben... Echt tijdrovend is het niet vind ik...... Maar bedankt voor de tip ga er zeker wat van maken
O meiden, dat belooft wat..... Wat kunnen jullie aanraden???? (eh...ik lust alles, haha)! Maar dat ik bij het begin begin, en niet een of ander moeilijk gerecht kies om mee te beginnen. Ben blij dat de kofte aardig lukt tegenwoordig, haha! De turkse pizza lonkt ontzettend, maar dat schijnt heel moeilijk te zijn hoorde ik van iemand?!
Deze site kon ik nog niet...thanks ziet super goed uit...ga er binnenkort zeker wat van maken...krijg gelijk trek door je berichtje hahahaha
Echt hea heb nu gewoon zin gekregen om iets te maken Bloemmm wat raad je ons aan wat de deegwaren betreft TURKSE DEEGWAREN | Hamur Isleri | TURKSE RECEPTEN MET FOTO Alles ziet er lekker uit maar wat is het precies?
Ik ben gek op manti en pogaca. Turkse pizza is natuurlijk ook lekker, maar voor dit soort gerechten moet je wel even tijd maken. Het zijn gewoon gerechten waarbij je het deeg zelf maakt en vult met van alles.
Raden jullie de Su Boregi aan om mee te beginnen? Su Böregi | Water Börek | TURKSE RECEPTEN MET FOTO En moet dit perse met loempiavellen of kan het ook met Yufka?
Waar smaakt het dan naar? IK ben echt een kieskeurige eter vind het zo zonde als ik iets maak en het dan nergens naar smaakt
Ik vind su boregi heel zwaar door het gekookte deeg, ik zou zelf liever voor gewone borek kiezen. Edit; ik zie dat er geen recept voor gewone borek op de site staat, als je belangstelling hebt, heb ik dat recept wel voor je.
Ik heb nog nooit gekookt van de site, maar de recepten die erop staan en ik ken zien er goed uit. Wat ik zelf lekker vind en niet al te moeilijk te maken is: Revani (Revani | Basbousa | TURKSE RECEPTEN MET FOTO) Gozleme (Gözleme | Spinazie Börek | TURKSE RECEPTEN MET FOTO) alleen maak ik dit zelf met yufka want ik ben echt een ramp in deeg dun uitrollen Sigara boregi (S) Sucuklu yumurta (Sucuklu Yumurta | Uitsmijter Met Worst | TURKSE RECEPTEN MET FOTO) heerlijk als je snel eten op tafel wil hebben of als lunch
Als ik het goed begrijp kan je het deeg vervangen door Yufka. Is dat bij alle gerechten zo, of alleen bij deze borek???