Werken als consulente voor houten speelgoedparty's.

Discussie in 'De lounge' gestart door minniemouse25, 10 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. minniemouse25

    minniemouse25 VIP lid

    31 okt 2009
    5.712
    68
    48
    Vrouw
    disneyworld
    Hoi meiden,

    Zojuist keek ik in mijn mailbox en ik had een mailtje van een consulent van houten speelgoed. Via een kennis ben ik aangedragen om via thuisparty's houten speelgoed te verkopen.

    Ik heb me hier nooit zo in verdiept. Toch ben ik benieuwd of er hier meiden zijn met ervaringen met die thuisparty's voor houten speelgoed of die juist zelf consulent zijn voor die party's. Hoe bevalt het? Heb je geregeld party's en wat zijn de verdiensten?

    Thanx alvast. Minniemouse25
     
  2. Wijffie75

    Wijffie75 VIP lid

    26 jun 2009
    5.330
    0
    36
    Midden v/h land
    Ik heb geen ervaring met houten speelgoed, maar wel met geven van party's met sieraden en met kleding. En hoewel ik het voorbereiden en geven van zo'n party onwijs leuk vond, vind ik het leuren en zeuren om aan nieuwe party's te komen toch wel het grote minpunt. Want eigenlijk moet je uit elke party toch wel minstens 2 nieuwe party's halen, om een beetje actief te blijven. En op een gegeven moment heb je je eigen kennissenkring al gehad en is je netwerk op. En dan? Dan moet je dus heel actief nieuwe klanten gaan zoeken. Sommigen zijn daar heel goed en 'agressief' in. Ik niet, dus ben ik er mee gestopt :)
     
  3. Wijffie75

    Wijffie75 VIP lid

    26 jun 2009
    5.330
    0
    36
    Midden v/h land
    Oh en verder..let op de 'voorwaarden'. Moet je zelf investeren? Hoe haal jij er je verdiensten uit? Hoeveel party's moet je minimaal geven? Wat moet je verder doen/bijhouden naast de party's. Hoe is een en ander vastgelegd. Wie draagt risico's? Etc etc..
     
  4. singa

    singa Niet meer actief

    Ik ben wel eens op zo'n houten speelgoedparty geweest maar ik vond het erg tegenvallen. Het speelgoed was erg duur en ik heb dus alleen maar 1 ding uit de opruiming gekocht.
    De anderen die op de party waren kochten helemaal niks en kwamen alleen maar om een kapot speelgoedje te melden. Volgens mij moet je veel party's hebben wil je er een beetje leuk mee verdienen.
     
  5. kippiekip

    kippiekip Niet meer actief

    Ik moet heel eerlijk bekennen dat zo'n feest me nou niet zou aantrekken, lijkt me ook niet echt makkelijk om een hele avond vol te moeten praten over hout speelgoed, maar goed. Zoals iemand anders al zei, kijk goed naar alle voorwaarden.
     

Deel Deze Pagina