jou spookverhaal

Discussie in 'De lounge' gestart door DarkAngel25, 8 jul 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. DarkAngel25

    DarkAngel25 VIP lid

    6 jul 2011
    7.732
    1
    38
    hey,

    Ik vond t topic van die babyfoon interessant.. eng..en denk niet dat ik kan slapen vanavond :D.. maar aangezien ik dus wel altijd dat soort verhalen wil lezen omdat ik TE nieuwsgierig ben...

    dusssssss kom maar op met jullie creepy enge spookverhalen

    ik begin wel..

    bij mijn vader in huis moest je altijd aan de badkamerdeur gaan hangen wou je hem in t slot krijgen. nu was deze deur op slot zonder dat er iemand op de badkamer was... brrrr

    hier in huis zat de wc deur op slot terwijl er niemand op de wc zat..is een schuifslot aan de binnenkant.

    en t engste onze zolderlamp kan alleen maar uit en aan gemaakt worden op de zolder zelf. en aangezien wij geen vaste trap hebben naar zolder, en de flisotrap eruit was gehaald (dus geen enkele manier meer om op zolder te komen) was deze lamp altijd uit... tot ik op een gegeven moment boven kwam en de zolderlamp ineens aan stond.. mijn man moest via de muur en t gat van de flisotrap naar zolder klimmen om hem uit te maken... brrrrr..
     
  2. Esther15

    Esther15 VIP lid

    20 apr 2006
    7.918
    7
    38
    thuis
    OW lekker dit!!

    We zijn inmiddels verhuisd (nee niet hierom), maar in ons vorige huis lag ons zoontje in bed te slapen (2 jaar toen). Opeens hoor je hem brabbelen en lachen, nou goed die is wakker, dacht ik.
    Ik naar boven, hij springt op uit bed:
    "mama mama kijk daar kijk daar!!!!!" En wijst naar een stuk muur net naast de deur. Ik kijk en zie natuurlijk een muur. Dus reageer nogal moederlijk "oh ja mooie muur bla bla bla".
    "Nee mama, DDDAAAARRRR liefe frouw!!!
    "Een lieve mevrouw?"
    "JJJAAA!!! DDDAAARRRR!!!"
    "En wat doet die mevrouw hier dan?"
    "mij wakker maakt en mij speluh"......
    Het ging mij meer om de manier hoe hij het vertelde dan wat hij me vertelde. Hij kwam zo zeker van zichzelf over.
    En ja ok......ik weet het ook niet, maar zolang hij aangeeft dat ze lief is vind ik alles goed.

    Ook in onze vorige woning: we hadden een tussendeur met glas erin. En elke keer 's avonds als je de deur zowat vanuit je ooghoek kon zien, leek het wel alsof er iemand achter de deur stond, wat dus niet zo was.

    Toen mijn zus in Engeland woonde en ik op bezoek was, was er een kamer waar continu de jaloezieën open en dicht gingen, radio aan terwijl niet in stekker ingestoken en geen batterijen. Het is dat ik het zelf heb gezien anders zou ik denken dat iemand een grapje uithaalde.

    Oh en nog wel vanalles....waarheid, toeval, goede fantasie, ik weet het niet en kan het niet bewijzen. Geloven? Ja dat dan weer wel.
     
  3. DarkAngel25

    DarkAngel25 VIP lid

    6 jul 2011
    7.732
    1
    38
    oeh eng.. ik zou t toch ook echt niet fijn vinden als mijn dochter (als ze wat ouder is dan) me zou vertellen dat er een mevrouw op haar kamer is.. brrrrrrrr....
     
  4. Esther15

    Esther15 VIP lid

    20 apr 2006
    7.918
    7
    38
    thuis
    Moest ook even 2x nadenken hoor, maar hij was zo heilig overtuigd van zichzelf, zwaaide ook nog even toen we naar onder gingen.
    Veel meegemaakt in dat huis, maar nooit bang gevoel gehad gelukkig.
     
  5. Kiekies

    Kiekies Fanatiek lid

    17 sep 2012
    2.264
    0
    0
    Leerling VIG
    Waar liefde is
    Mijn schoonvader en vriend zijn opa komen regelmatig langs. Schoonvader laat het licht boven de tafel knipperen tot je vraagt of hij ophoud en opa geeft een hele sterke lucht in huis die alleen vriend kan ruiken. Zijn opa was een zware shag roker en had altijd een aparte geur. Zodra ik praat is die lucht weg en word vriend boos :D

    Wij hadden ook een kamertje waar wij nooit kwamen (nu muur uitgebroken) en die verwarming daar moest ook echt ontlucht worden. Deed het dus niet. Tot op een dag ik wat moest pakken en het stikheet was daar, verwarming stond uit. Nu was het bij mijn vriend zijn opa en oma ook altijd minimaal 26 graden in huis. Dit is nu hun overlijden gebeurd.

    Toeval of niet? Maar dit soort dingen geven mij dan wel een fijn gevoel. Vooral omdat mijn vriend zijn vader altijd langskomt als ik verdrietig ben en ik ken die beste man nog geen eens :)
     
  6. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Als ik in de spiegel kijk dan zie ik altijd een lelijke heks:$:$
     
  7. Kiekies

    Kiekies Fanatiek lid

    17 sep 2012
    2.264
    0
    0
    Leerling VIG
    Waar liefde is
    Haha!
     
  8. Kolibrie

    Kolibrie VIP lid

    29 jun 2008
    5.736
    415
    83
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Whahahaha maffe doos! :D
     
  9. DarkAngel25

    DarkAngel25 VIP lid

    6 jul 2011
    7.732
    1
    38
    oeh creepy! :D
     
  10. DarkAngel25

    DarkAngel25 VIP lid

    6 jul 2011
    7.732
    1
    38
    zo heb ik ook een keer gehad dat ik in de keuken smorgen voor t werk mijn boterham aan t smeren was, en mede dat ik me om draai ruik ik mijn oma's lucht.. (rook altijd kei lekker daar in huis) vond t maar eng...
     
  11. brownielover

    brownielover VIP lid

    9 mrt 2009
    7.561
    2.543
    113
    Nederland
    Wij hebben een zolder met vlisotrap. Ging ik snachts naar de wc, stond de zoldertrap naar beneden!! We hebben niks gehoord, en ik word overal van wakker. De kastdeur was gebroken door de val maar we hbben niks gehoord terwijl dat normaal wel moet als die naar beneden valt, brrrr
     
  12. Micchan

    Micchan VIP lid

    24 jan 2012
    22.458
    2.258
    113
    Vrouw
    Wenen
    Proest!

    Ooooh, verschrikkelijk dit topic, maar ik MOET alles lezen, word er zo sterk toe aangetrokken.. Maar goed dat het geen man is. ;)

    Gelukkig komt vriendlief bijna thuis.. :)
     
  13. Krissie85

    Krissie85 Niet meer actief

    Mijn spookverhaal....

    Mijn dochter zegt altijd welterusten en daaag tegen dr beer en aap.
    Toen ik haar eens's ochtends uit bed haalde lagen ze anders dan ik ze bij haar had gelegd. ..

    Zelf denk ik dat ze 's nachts tot leven komen. ..
     
  14. Biccy

    Biccy Fanatiek lid

    28 jul 2008
    2.056
    14
    38
    Ierland
    Wij waren vorige week in het kinderziekenhuis, een weekje. Is echt een heeeeeel oud ziekenhuis, echt een doolhof. Zoveel trappen, op de meest vreemde plaatsen.
    Ik ging om 3u 's nachts een sigaretje roken, dan moet je naar buiten. Toen ik terug kwam en een van die trappenhuizen inging, liep ik de trap af en had ik zicht op een grote spiegel. Daar zag ik, dacht ik, de reflectie van een meneer. Maar eenmaal de trap af, zag ik niemand meer. Was heel apart, maar mijn hoofd stond er niet echt naar, dus ik zei maar gewoon hardop hallo en heb er niet meer aan gedacht, tot ik dit topic zag.
     
  15. Biccy

    Biccy Fanatiek lid

    28 jul 2008
    2.056
    14
    38
    Ierland

    Knuffels zijn dan ook niet te vertrouwen! :D

    Ik moet sowieso niets hebben van poppen, brrr
     
  16. DarkAngel25

    DarkAngel25 VIP lid

    6 jul 2011
    7.732
    1
    38
    oh ik heb dat ook.. hoe eng ik sommige dingen ook vind.. ik MOET t lezen, kijken...

    zo met die films paranormal activity... mijn man heeft me dagen vast moeten houden in bed hahaha.. en als hij dan opstond om naar t werk te gaan, stond ik mee op omdat ik niet in mijn eentje boven wou zijn.:):D
     
  17. Biccy

    Biccy Fanatiek lid

    28 jul 2008
    2.056
    14
    38
    Ierland
    Ik heb daar gelukkig geen last van, vind het vaak voorspelbaar. Ik moet wel eerlijk bekennen dat na het zien van 'mama', ik me wel wezeloos ben geschrokken van mijn peuter die in het donker in de gang naar me stond te kijken, zonder geluid, midden in de nacht. Volgens mij ging ik drie keer dood toen.

    (overigens vind ik die film wel een aanrader :D )
     
  18. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Een aantal zaken na het overlijden van mijn vader;

    Deuren die open en dicht vlogen op de slaapkamers boven. Zelfs als je de deur eerst op slot had gedraaid, dan hoorde je hem (of zag je hem) voor je neus dichtklappen om vervolgens de klink te rammelen en hij toch ineens op slot bleek te zitten. Voetstappen op zolder die er niet hoorde te zijn. Sterke shaglucht alsof hij nog steeds af en toe zat te paffen. Ik zag zijn gezicht in het raam van de erker en hij waarschuwde mij voor een inbreker die op dat moment via de achterdeur binnen probeerde te komen. Verder dacht ik dat ik psychotisch werd, toen ik hem in de tuin zag staan 's avonds, maar niet lang daarna kregen we een brief van het crematorium dat zijn lichaam die dag gecremeerd was... Mijn nichtje van 2 jaar oud riep 's avonds dat 'opa in het vuur' was - terwijl ze van niets wist.

    Vervolgens stak ik de weg over (in een bocht, stom, ik weet het) en hoorde ik zijn bulderende stem: 'BLIJF STAAN, BLIJF STAAN', en bleef ik verschrikt staan. Er kwam een auto met 120 de bocht om gescheurd. Ik ben 1x teruggeworpen op het busstation omdat ik voor een bus langs over wilde steken en de bus op dat moment optrok. Ik had de blauwe plekken in mijn schouders staan van de onzichtbare vingers. En toen was ik het een beetje zat en heb ik contact gesloten met een medium en let ik voortaan enkel op mijzelf :)

    Voor de rest heb ik nog wel een aantal andere zaken meegemaakt, maar heb ik mijzelf daarvoor afgeschermd. Ik ben een verkapte non-believer, punt. Het bezorgde mij namelijk teveel stress en ik was bang dat ik er zelf aan onderdoor zou gaan en inderdaad psychotisch zou worden. Vooral ook omdat mijn tante een medium is en regelmatig bij het juiste eind zit en vervolgens ook mijn kant op liep te fladderen over 'kind, doe niet zus of zo, jij bent net zo' etc. En ik daar gewoon geen trek in heb. Ieder huis waar ik in woon wordt bij voorbaat gereinigd met salie en spiritueel ontlast, al is het maar een gevoelskwestie zodat ik verder mijn verstand op nul kan zetten en de non-believer uit kan hangen :D
     
  19. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Dat is inderdaad een goede film ja!

    Mijn partner deed dat ook een keer :) Ik sloeg hem toen keihard :D
     
  20. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.180
    6.711
    113
    Waarom vinden mensen spoken altijd eng...

    Hier vanmiddag nog. Mijn dochter wijst naar de bank...kijk daar zit een oma.

    Ok...leuk. :D

    Wat doet ze dan. O gewoon zitten.

    Nou prima, gezellig. :)
     

Deel Deze Pagina