Oktober 2010 mamma's deel 3!

Discussie in 'De mama's' gestart door CherryAyden, 19 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. CherryAyden

    CherryAyden Niet meer actief

    En we gaan weer verder :D.

    Hoi lieve mamma's!
     
  2. Yukl

    Yukl Niet meer actief

    Joehoe, deel 3 alweer!

    Haha CherryAyden, dat verhaal van de vis is echt grappig inderdaad. Wat een boefje dat kind van jou. :D Al helemaal omdat ie er zelf ook om moest lachen.
     
  3. Yukl

    Yukl Niet meer actief

    Ik had om 9 uur een afspraak, kom ik op de universiteit aan, lees ik dat mijn begeleidster dat niet gaat redden en er pas om 10 uur is. En ik kan werkelijk niets doen nu, want al mijn bestanden staan op mn laptop en die heb ik niet mee. ;) Ik wilde namelijk direct na de afspraak naar huis om bij te slapen (weinig geslapen vannacht, gaap), dus komt lekker uit zo.
     
  4. CherryAyden

    CherryAyden Niet meer actief

    Oh wat naar zit je daar een uur je tijd te verdoen terwijl je zo moe bent! Zou echt boos zijn. Maar hoe komt het dat je zo moe bent. Slapen je mannetjes slecht? Je zei laatst al dat ze zo vroeg wakker zijn he. Afschuwelijk is dat. Gaan ze daarna nog slapen of?
     
  5. Yukl

    Yukl Niet meer actief

    Mijn man zit deze week in Hongkong dus ik mag het 's nachts allemaal alleen doen. Normaal slaap ik met oordoppen in, maar dat kan nu dus niet. Daardoor kwam ik al moeilijk in slaap (ben al die geluiden niet meer gewend ;)) en vervolgens werd Pelle om half 4 wakker. Die viel om kwart voor 4 wel bij mij in bed in slaap (tot half 6), maar ik heb sindsdien niet meer geslapen...

    Ja ik ben wel geirriteerd ja, maar ik laat het maar niet merken. Wil d'r niet boos maken. ;) Ze moet wel mijn cijfer geven. ;)

    Pelle slaapt vaak om half 7 nog 3 kwartier, want hij is inderdaad nog moe. Tobe gaat niet meer slapen.
     
  6. CherryAyden

    CherryAyden Niet meer actief

    Pfff wat zwaar dan zeg! Vanacht dus weer :(. Echt zon week die snel voorbij moet zijn!
     
  7. Yukl

    Yukl Niet meer actief

    Nou inderdaad! :D Wat is het weer rustig hier. ;)

    Bespreking these ging goed. Ze had 2 hoofdpunten waarvan de eerste in een half uur is gepiept, de tweede in een dag denk ik (moet 1 onderwerp wat meer uitdiepen). Alleen... ze geeft echt zo weinig feedback. Ook praktisch geen positieve. Ze zei wel "voor de rest ziet het er goed uit" en ik heb nog gecheckt bij d'r "dus als ik deze 2 punten aanpas zit ik op de goede weg?". Dat beaamde ze. Maar ik kan er echt totaal geen peil op trekken wat ze er nou precies van vindt. :( Alsof het d'r niets interesseert. En ik ken dus verhalen van mensen die bij haar een these hebben geschreven en het allemaal goed ging totdat ze opeens een 6 kregen. Daar zou ik echt enorm van balen....
     
  8. Reina5

    Reina5 Fanatiek lid

    1 jun 2010
    1.153
    0
    0
    #8 Reina5, 19 jul 2011
    Laatst bewerkt: 19 jul 2011
    Wauw!! Deel 3 alweer!!! Gevonden! Moet nog een beetje bijlezen, dat komt later dames.

    Yukl: Dat is zwaar dan zeg en balen dat je zo weinig geslapen hebt! Maar denk je dan dat je niks meer hoort met oordoppen? Ik slaap met babyfoon naast me en heb altijd iets in m'n oren zitten (nou ja in het ene oor waar ik niet op lig), maar ik hoor toch nog alles van Mark hoor. Ze dempen alleen de dingen. En als je dat ding maar hard zat zet, komt het er wel doorheen. Zo doe ik het wel. Ik slaap anders ook niet met alle burengeruchten in de avond.
     
  9. InCognito

    InCognito VIP lid

    19 nov 2009
    5.722
    0
    0
  10. InCognito

    InCognito VIP lid

    19 nov 2009
    5.722
    0
    0

    Ja kijk, daar ben ik dus op geprikt en daar kwam niks uit..... :(

    Hoe zijn ze bij jou vriendin erachter gekomen, toevallig via een urine test? Zou je dat eens willen navragen voor me?

    Thanx alvast! :D
     
  11. InCognito

    InCognito VIP lid

    19 nov 2009
    5.722
    0
    0

    Whahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, lach me scheef, wat een geweldig mannetje!!!!!!
     
  12. InCognito

    InCognito VIP lid

    19 nov 2009
    5.722
    0
    0

    Oh SHIT! Wat ontzettend stom van me, SORRY :( Helemaal vergeten je succes te wensen............. hoe is het gegaan? SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY :)


    Excuses aanvaard?
     
  13. InCognito

    InCognito VIP lid

    19 nov 2009
    5.722
    0
    0
    Oh, fijn dat het zo goed ging!

    Maar balen dat ze zo'n vlak persoon is............... gek wijf zeg!

    Maar hee, jou kennende krijg je toch weer een 8 of een 9 :D
     
  14. InCognito

    InCognito VIP lid

    19 nov 2009
    5.722
    0
    0
    tsssssssssssssssssk wat een rust hier!
     
  15. CherryAyden

    CherryAyden Niet meer actief

    Incog ze hebben bij haar ook bloed afgenomen en daardoor kwamen ze er bij haar achter. Je kunt vragen om een second opinion?
     
  16. InCognito

    InCognito VIP lid

    19 nov 2009
    5.722
    0
    0
    Nou ja, ze hebben bloed afgenomen afgelopen donderdag en daar kwam dus niks uit. Al heb ik de precieze waardes niet gekregen, maar als de arts zegt dat het goed is, dan zal dat wel.... Ik weet t gewoon niet meer.....
     
  17. CherryAyden

    CherryAyden Niet meer actief

    Nee kan me voorstellen dat je even helemaal gestoord wordt van je lijf. Het is natuurlijk ook super frustrerend dat je weet dat je wat hebt maar niet weet wat. En je moet er wel achter komen want je kunt niet voor altijd zo doorgaan. Wat wordt nu ook alweer de volgende stap? Had je niet ergens een afspraak?
     
  18. Yukl

    Yukl Niet meer actief

    Hahaha jaaaa joh! :D Ik vergeet ook wel eens wat. ;)

    Maar nee hoor, ik denk niet dat ik een 8 of een 9 krijg! Ik denk een 7. ;) Wel jammer, want ik kan nog cum laude afstuderen namelijk (tot nu toe een 8, 8 en een 9 voor vakken). Moet ik alleen een 8,5 krijgen voor mn these en dat gaat bij haar volgens mij nooit lukken.

    @ reina: jaa we hebben de babyfoon niet aan 's nachts. Zou ik wel kunnen doen natuurlijk... Hm misschien wel een idee. :) Zonder babyfoon hoor ik het veel te laat als 1 van de jongens wakker wordt. Ik heb vaak totaal niet door als mijn man 's ochtends vroeg met de jongens op staat, hoor echt weinig met de oordoppen in. Tenzij ik licht slaap.
     
  19. Knijn

    Knijn Fanatiek lid

    3 feb 2011
    1.553
    0
    36
    NULL
    NULL
    #19 Knijn, 19 jul 2011
    Laatst bewerkt: 19 jul 2011
    Ook present! :D

    @Incog; heb vaker gehoord dat een niet goed werkende schildklier vaak niet gezien word. Ook niet in bloedonderzoeken, en word vaak onderschat.
    Zie deze link voor te trage werking; Schildklier - Te trage werking | Mens en Gezondheid: Diversen
    En deze voor een te snelle werking; Schildklier - Te snelle werking | Mens en Gezondheid: Diversen

    Dit stukje is dan vooral interessant; De laatste tijd komt echter steeds vaker naar voren dat dit bloedonderzoek niet altijd een duidelijk beeld geeft i.c. niet voldoende is. Het kan gebeuren dat deze test een uitslag geeft binnen de normaalwaarden, terwijl er wel degelijk sprake is van een verstoorde schildklierwerking. Meer informatie is te vinden in Schildklier Problemen Middelen & Tips .

    En dit stukje; Schildklier - te trage werking. Een te traag werkende schildklier (hypothyreoïdie) is een steeds vaker voorkomende schildklier-aandoening, die soms niet onderkend wordt. Dit komt o.a. omdat dit schildklierprobleem zich langzaam ontwikkelt, maar soms ook niet serieus genomen wordt. Een traagwerkende schildklier geeft eerst vage klachten w.o. een loom en kouwelijk gevoel. Andere symptomen zijn o.m: moe, duizelig, tintelingen, gewichtstoename, blauwe plekken, allergie, obstipatie, apathie en meer.

    Beide stukjes staan op de sites die ik eerder gaf.
    Geen idee of je er wat mee kunt hoor, maar toen ik niet lekker was ben ik ook hierop aan het zoeken geweest. Vond toen deze info.

    @Yukl; wat een raar mens zeg! Hopelijk haal je de 8,5! Cum laude is toch wel even vet cool :D:D:D

    Viel me op trouwens; de meesten van jullie zijn jonge mama's ja! Grappig :D (niet dat ik oud ben hoor ;))
     
  20. Yukl

    Yukl Niet meer actief

    @ knijn: hahaha ja best veel jonge mama's hier ja! :) En ook veel studerende mama's (elena, cherryayden, paloe en ik). Hoe oud (jong :p) ben jij?
    Cum laude zou inderdaad heel cool zijn. :D
     

Deel Deze Pagina