Gaat het nu eindelijk een keer goed? #onzeker

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Sharonmenzo, 29 aug 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sharonmenzo

    Sharonmenzo Actief lid

    10 jul 2013
    275
    1
    18
    Maastricht
    Hallo dames! Afgelopen woensdag was m'n nod. Wij zitten al een hele tijd in de mmm. Nu had ik donderdag een positieve test en vandaag is hij iets duidelijker. Ik weet door de iui dat ik 15 aug m'n ovulatie heb gehad. Maar m'n cyclus is heel onregelmatig. Heb al een paar keer hele vroege miskramen gehad, daarom durf ik niet echt blij te zijn. Ik voel:
    - steekjes in m'n lies
    - hoofdpijn
    - met vlagen misselijk en duizelig

    Ik lees op dit forum dat sommige meiden veel duidelijkere en meer symptomen hebben.. Volgens mijn berekening zou ik 4 weken en 2 dagen zwanger zijn.. Klopt dit? Ik kan niet berekenen wanneer de eerste dag van m'n laatste menstruatie was, want dit weet ik niet exact, had het opgeschreven ergens maar ben het kwijt.
     
  2. olgademuurbloem

    olgademuurbloem Actief lid

    3 apr 2014
    163
    0
    0
    Ben zzp'er in de zorg en doe dit met passie en lie
    Roosendaal eo
    Hi meid,

    Ik ben 4+1 en voel nog helemaal niets.
    Wel duidelijke testen ; ) dus dat stelt gerust. Ik heb ook twee vroege miskramen gehad dus begrijp dat je niet 1,2,3 heel vrolijk kan zijn maar probeer toch het vertrouwen in je lichaam te hebben.

    Dit is beter voor jezelf en het vruchtje : )
    Stress is een minder goede stof dus ik test veel en regelmatig om bevestiging te krijgen. Als de testen gelijk blijven of oplopen kun je gerust genieten! Ik gebruik kv 2 voor 5 euro dat is het me wel waard.

    Veel succes. X
     
  3. Sharonmenzo

    Sharonmenzo Actief lid

    10 jul 2013
    275
    1
    18
    Maastricht
    Wauw! Gefeliciteerd! Wat leuk dat we gelijk lopen. Hoop dat we in mei allebei een gezonde kleine in de armen mogen krijgen. Heb jij dus ook ovulatie gehad rond 15 aug? Van de stress in inderdaad waar, ma ik kan het bijna niet van me af zetten, heel frustrerend :( vaker testen is misschien wel een goed idee inderdaad..
     

Deel Deze Pagina