Vraagje 16 weken zwanger

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Sylvia29, 24 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sylvia29

    Sylvia29 Fanatiek lid

    2 jan 2010
    1.996
    0
    0
    Hoihoi :)

    Bijna vanaf het moment van innestelen ben ik al misselijk, vooral in de ochtend, beetje in de middag en dan vooral in de avond als het wat later word.
    Mijn bloeddruk word goed in de gaten gehouden, en begon eigenlijk heel erg snel te stijgen. Bij de huisarts voor zij mij door verwees nog 75 bij 125 en de laatste keer was het dus 93 bij 147.
    Ik loop sowieso bij het ziekenhuis vanwege mijn vorige zwangerschap, en heb nu 3 echo's achter de rug, maandag de vierde.

    Twee weken geleden werd de misselijkheid iets minder, wat lekker was, een weekend zonder misselijkheid :D
    Echter na het weekend nam het toe, en het is toe blijven nemen, tot op dit moment waarop ik eigenlijk de hele dag door op de gekste momenten misselijk kan worden.
    Bukken, fietsen, lopen, te hard lachen, te hard naar boven roepen, te snel praten: Allemaal redenen om misselijk te worden.
    Of gewoon, net als nu, zittend achter de laptop met mijn buik zacht tegen de tafelrand...misselijk.
    Tot aan de stop werkte het om dan wat te eten, maar na de stop werkt dit ook niet meer, of in ieder geval niet lang genoeg meer. Na elk kwartier eten trek ik echt niet, en mijn buik voelt op sommige momenten aan alsof er een harde ballon in zit, vooral aan de bovenkant van de buik, paar cm onder de borsten.

    Nu ga ik as maandag toch naar het zkh, dus ga dit zeker ook allemaal voorleggen, maar dacht misschien hebben jullie alvast wat tips...het zit me echt tot aan mijn oren. Ik ben vreselijk moe, constant misselijk zijn en kokhalzen eisen echt hun tol, en mijn buik die dan niet lekker aanvoelt maar zwaar en gespannen, ik kan me dit niet herinneren van de eerste keer, zeker niet met 16 weken.
    Van langer op bed blijven liggen word ik alleen maar nog moeier, krijg er hoofdpijn van en de misselijkheid komt ook in bed...

    Ik wil graag op een roze wolk feest vieren, maar op dit moment lijkt het meer op een donderwolkje :)
    Iemand ervaring of tips?
     
  2. Drieka

    Drieka Niet meer actief

    Ik heb geen ervaringen want was zelf vanaf de 12de week niet meer misselijk maar wil je sterkte wensen en misschien kunnen ze je medicijnen voorschrijven, heb ik vanaf de 6de t/m de 10de week ook geslikt en dat hielp echt goed. Ik had Emesafene.
     

Deel Deze Pagina