Bleh. steeds de hele dag buikpijn

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door jipenjanneke, 26 jan 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jipenjanneke

    jipenjanneke Actief lid

    2 mei 2011
    260
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ff klagen :( ben nu bijna 6 weken zwanger en heb gewoon al 2 weken elke dag buikpijn. Zo'n irritant zeurend gevoel. Ik weet nog dat ik dit bij mn vorige zwangerschap ook had maar vind het zo vervelend. Als ik braaf niks doe heb ik geen last maar als ik ook maar iets doe ( was ophangen. Strijken of wat dan ook) dan begint het weer... Bleh ben het zat. De vorige zwangerschap heeft het de hele periode geduurd...
    nou klaar met klagen ;)
     
  2. Wendy blesing

    Wendy blesing Actief lid

    8 nov 2014
    305
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb hetzelfde als jou. Ook als ik teveel doe, krampen. Maar bij mij zijn het volgend mij me darmen. Tja het is niet anders. Heb er ook niet heel veel last van.
     
  3. Saskia1984

    Saskia1984 VIP lid

    19 nov 2008
    9.472
    422
    83
    Bij mij zeurt het af en toe ook. Zowel buik als onderrug. Al vanaf het prille begin. Het maakt me vooral onzeker.
     
  4. Ukkie77

    Ukkie77 Lid

    9 nov 2014
    20
    0
    0
    Hier hetzelfde, de hele dag, elke dag. En dan komt de misselijkheid en de honger er nog bij. Ik moet elk uur iets eten anders trek ik de misselijkheid echt niet. Ik weet nu (bijna) zeker dat de buikpijn van m'n darmen komt, ze vermoedden eerst een bbz zoveel pijn had ik.

    Ik probeer nu alleen lichtverteerbare- en volkorenproducten te eten, veel te drinken en ik ben magnesium gaan slikken. Vandaag gaat het eindelijk wat beter.

    Toch maakt het me af en toe wel bang hoor, die buikpijn. Hoe gaan jullie daar mee om?
     
  5. Saskia1984

    Saskia1984 VIP lid

    19 nov 2008
    9.472
    422
    83
    Klagen wil ik er trouwens niet over. Ik ben veel te blij, trots en dankbaar dat ik na 6 jaar zwanger ben.
    Maar inderdaad de onzekerheid. Het scheelt voor mij heel erg om te horen en lezen dat bijna iedereen dit had of heeft.
     
  6. BVS

    BVS Bekend lid

    28 nov 2014
    797
    0
    0
    V
    Ik heb precies hetzelfde "probleem". Ben er vanmorgen nog voor bij de HA geweest. Ik heb ook heel vaak diarree erbij helaas. Zo heb ik een paar dagen goede ontlasting, en dan ineens hele erge krampen en diarree. Ik voelde me er zo onzeker door dat ik vanmorgen een afspraak had bij de HA. Deze heeft me helemaal onderzocht en kon niks ernstigs vinden. Door de invloed van de hormonen en mijn toch al prikkelbare darmen is het alleen maar erger geworden. Je lichaam staat van binnen helemaal op zn kop. Ik leg me erg nu maar bij neer dat het nu eenmaal zo is. Ik word s'nachts soms zelfs wakker van de buikpijn, als ik dan even heb geplast is het weer goed.

    Succes ermee!
     
  7. jipenjanneke

    jipenjanneke Actief lid

    2 mei 2011
    260
    0
    0
    NULL
    NULL
    Het maakt mij ook erg onzeker. Nog een dikke week tot de eerste echo. Kan haast niet wachten.. Hoop zo dat het goed is... heb ook veel te veel stress nu. Baan gestopt en een hoop gezeik daardoor....
     
  8. Nenaten

    Nenaten Actief lid

    24 feb 2012
    364
    0
    0
    Ik heb ook krampen in me onderbuik en als ik gegeten heb, heb ik een opgeblazen gevoel in me maag wat dan dus ook drukt :(
    Ik moet dan even gaan liggen waardoor ik me beter voel! Ben ook al bij de dokter geweest en zeker omdat ik dit niet bij mijn eerste zwangerschap had, maar hij zegt dat er niets aan de hand is. Ik heb ook al 3 echo's gehad en bij de 2e al het hartje gehoord dus dat was in eerste instantie wel een geruststelling maar wat veel mensen zeggen, geniet van je zwangerschap heb ik nu helaas niet! Heb nu pas over 3 weken weer een echo en kijk daar ook wel naar uit! Gelijk nekplooimeting dus kunnen dan zien of alles in orde is, hoop het zo!
    Zit nu ook in de ziektewet, begin volgende week weer want de dokter zei dat ik momenteel wel gewoon rustig aan moet doen...
     
  9. Simone444

    Simone444 Actief lid

    5 dec 2013
    216
    0
    16
    NULL
    NULL
    Hoi dames.. ik wil ook ff mee "klagen".
    Morgen 7 wk zwanger maar al 3 weken extreem misselijk, veel overgeven en ontzettend moe :( Ook heb ik vaak last van zo'n ongesteldheidsgevoel, maar dan minder heftig.. ik ren dan altijd 100x op een dag naar de wc kijken of er geen bloed is... word er gek van maar gezien de vorige 2 miskramen denk ik wel normaal dat ik zo reageer. Ik hoop maar steeds dat ik me zo slecht voel omdat de kleine mup goed aan het groeien is.. ik slik nu wel sinds 3 dagen vitamiene b. Helpt nog niet echt.. vandaag gember thee gekocht, schijnt ook te helpen. Ben benieuwd! Succes dames.. we moeten nog maar even volhouden :)
     

Deel Deze Pagina