wie had dit ook?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door jetje7891, 20 jun 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jetje7891

    jetje7891 Actief lid

    19 sep 2014
    142
    1
    18
    vraagje: ik ben gelijk na een miskraam weer zwanger geworden, ongeveer 8 weken nu. heb een goede echo met kloppend hartje gehad met 6,1 week. Dit ook ivm bloedverlies. Deze acht weken flink misselijk, moe en duizelig geweest, vorige zwangerschap hg gehad dus was heel bang deze zwangerschap t weer te hebben. Maar vanaf zaterdag minder misselijk, vooral s avonds nog, nog wel moe, geen zere borsten meer en nog steeds af en toe wat bruinverlies.... heb dinsdagavond gelukkig echo en voel me nog wel zwanger, maar ben toch beetje bang dat t niet goed zit. ..zijn er meer mensen bij wie t zo ging en toch goede echo?
     
  2. jetje7891

    jetje7891 Actief lid

    19 sep 2014
    142
    1
    18
    Niemand ervaring?
     
  3. Raaf92

    Raaf92 Niet meer actief

    Ik heb precies hetzelfde gehad als jou, ook gelijk zwanger na een miskraam. Ik was indd vanaf week 6 tot ongv week8/9 heel beroerd en daarna een stuk minder! Gevoelige borsten had ook sowieso heel snel niet meer, ik heb toen gewoon de verloskundige gebeld, kan je even je verhaal kwijt en kan ze je gerust stellen! Ik ben nu alweer 14 weken dus t hoeft zeker niet wat te betekenen;)
     
  4. Lilly

    Lilly Fanatiek lid

    1 jun 2006
    4.842
    0
    36
    Vegan blogger, vloger en coach!
    Bussum
    Ik heb exact hetzelfde.

    April mk en gelijk zwanger geraakt, nu 9 weken.

    Ik heb me de afgelopen weken ontzettend beroerd gevoeld en sinds een dag of 3 gaat het stukken beter. Niet optimaal maar wel een wereld van verschil.

    En weet je, het nare is, ALLES kan.
    De allergrootste kans heb je nog dat je gewoon nog zwanger bent.
    En als het mis is,is het mis.
    En helaas merk je dat dus niet altijd ergens aan.

    Voor nu zou ik er gewoon vanuit gaan dat alles goed is. Ik weet echt hoe lastig dat kan zijn hoor. Ik kon tot aan vorige week met de 1e echo niet blij zijn, was constant bang dat het mis kon zijn.

    En nu ook weer soms, zeker als die symptomen opeens afzwakken, maar het zegt gewoon helemaal niks.

    Dit is een van die ongrijpbare dingen in het leven, je kan niks anders dan gewoon afwachten. Morgen heb je een echo en als die ook goed is is de kans nog kleiner geworden dat het mis zal gaan.

    over een paar weken zul je je kindje gaan voelen en zal het vertrouwen groeien, het heeft gewoon tijd nodig. Probeer als het lukt aan andere dingen te denken. Succes morgen!
     
  5. jetje7891

    jetje7891 Actief lid

    19 sep 2014
    142
    1
    18
    Ja ik weet het, tis gewoon afwachten tot de echo morgenavond... Blijf t spannend vinden, komt ook door eerdere miskraam denk ik.
    Hadden jullie ook bruin bloedverlies?
     
  6. Raaf92

    Raaf92 Niet meer actief

    Nee ik had geen bruinvverlies , maar zolang het niet rood is kan het geen kwaad!
     
  7. Keekje

    Keekje Actief lid

    15 feb 2016
    183
    0
    0
    Dit dus, hoe zenuwslopend ook.

    Misschien stelt het je gerust.. Hier na een MA ook meteen weer zwanger geraakt. In die zwangerschap van week 6 tot week 15 boedverlies gehad (geen bruin, maar rood, heel veel incl. stolsels) en uiteindelijk bevallen van een gezonde meid. Vermoedelijk de helft van een tweeling verloren, maar dit hebben ze nooit medisch kunnen onderbouwen.
    Sterkte!
     

Deel Deze Pagina