huilen tijdens fles weet het even niet meer

Discussie in 'Flesvoeding' gestart door chriss2010, 6 okt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chriss2010

    28 nov 2010
    25
    0
    0
    NULL
    NULL
    mijn dochtertje nu 11 weken krijgt 5 flessen van 150/5 maar sinds een paar dagen is ze zo onrustig tijdens het drinken, ik laat haar tussendoor boertjes laten maar meestal begint het na het eerste boertje daarna word ze zo onrustig gaat huilen trekt haar beentjes en bovenlijfje naar elkaar toe gaat slaan met haar armpjes en als ik de fles er dan uithaal gaat ze nog harder huilen omdat ze wel wil drinken maar ze heeft duidelijk pijn/ergens last van zijn dit nou gewoon krampjes of wat anders? hierdoor drinkt ze ook slechter meestal rond de 100cc dus ben ik haar tussendoor flessen aan het geven om uiteindelijk op de 750 cc uit te komen die ze normaal krijgt
     
  2. Elines

    Elines Fanatiek lid

    23 mei 2010
    1.252
    1
    36
    Holland
    Heb je het idee dat ze buiten de voedingen om ook veel slikt, zuur ruikt, oprispingen heeft? Ruikt haar speen wel eens zuur? En huilt ze veel? Misschien is het verborgen reflux?
     
  3. chriss2010

    28 nov 2010
    25
    0
    0
    NULL
    NULL
    dat zou inderdaad weleens kunnen het lijkt wel of ik soms gewoon haar voeding omhoog hoor komen ze kwijlt ook veel en slikt ook inderdaad huilen doet ze niet overdreven veel gewoon normaal(alleen tijdens de voeding wel zoals ik al schreef). in het begin ben ik dus al een keer naar de huisarts geweest ook met het idee van reflux omdat ze veel voeding terug gaf en heel erg veel huilde alleen als ze bij mij was huilde ze niet als ik haar neerlag begon ze weer de huisarts zei toen dat er niks aan de hand was mits ze echt voeding eruit ging spugen als het met hele bogen eruit kwam, toen ben ik nutriton gaan gebruiken en sinds toen gaat het een heel stuk beter ze geeft bijna geen voeding meer terug en was echt tevreden alleen nu zit ik weer met dit
     
  4. Jente2010

    Jente2010 Fanatiek lid

    21 okt 2010
    1.430
    0
    0
    hoi

    exact hetzelfde probleem hier
    dochter is morgen 12 w. ze heeftr eflux en neemt medicatie.
    sinds dinsdag krijsen op de fles ze drinkt nog maar 400 cc per dag. ze dachten aan koemelkallergie dus andere melk nu.
    sinds deze morgen is ze opgenomen in ziekenhuis. omwille van het weinige drinken. nu gaan ze effe kijken hoe ze hier drinkt enzo en geven de verpleegsters de fles. en je raad het nooit om 12u30 drinkt ze me heel de fles leeg.

    sumptomen net zelfde hier. thuis haar neerleggen lukt ook niet of het is krijsen. snachts slaapt ze wel goed. nu ligt ze hier braaf in bedje. snap er niks van dinsdagnamiddag drinkt ze me hier in zh ( effe op consultatie gekomen omdat ze smorgens weigerde te drinken toen heeft ze 7 uur aan een stuk niks gedronken) toen dronk ze me hier ook de fles leeg en vandaag ook.

    succes en ik zou zeggen ga langs kinderarts en wacht ni te lang
     
  5. Elines

    Elines Fanatiek lid

    23 mei 2010
    1.252
    1
    36
    Holland
    Nutriton maakt het dikker waardoor het minder makkelijk naar boven komt. Maar vaak komt het dan wel in de slokdarm en slikt ze het dan weer weg. Dus ookal zie je geen voeding meer omhoog komen, het zou best kunnen zijn dat dat wel gebeurd. Als ze veel slikt buiten voedingen om, zou het best verborgen reflux kunnen zijn. Probeer eens te achterhalen of ze zuur ruikt als ze zo aan het slikken is.Als ze een speen gebruikt, daar dan ff aan snuffelen ;) En als je gevoel zegt dat het mis is; toch weer naar de huisarts gaan! Ik heb zelf lang aangekeken totdat ze grote delen van de dag huilde en ook de nachten niet meer goed sliep. Nu met medicatie gaat het stukken beter!
     
  6. yasmientje

    4 jan 2011
    38
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bij mijn dochtertje was het ook hetzelfde ben nu de laatste dag in het zieken huis ze heeft gisteren een ph-metrie gehad en er was niets van zuur te vinden wel kwam er in de bloedtest een aanwijzing voor allergie naar boven. Ze krijgt nu nutramigen melk tegen koemelk allergie. Tot nu toe lijkt ze het hier mee goed te doen. Maar ze heeft nog maar 3 flessen gehad. Dinsdag de dag voor ze werd opgenmen heeft ze nutrilon omneo gehprobeerd en toen waren de klachten ineens veel erger wat tot nu toe onbegrijpelijk is. Dan is ze opgenomen om verschillende onderzoeken te doen die tijd heeft ze wer nutrilon standaard gekregen. Eerst 100ml drinkt ze zonder problemen en dan begint ze te huilen spartelen overstrekken enz. Terwijl ze zeker nog honger had wantelke keer weer volle moed beginnen drinken en dan na een slok of 2 beginnen huilen. Hopelijk is ze nu goed met de nieuwe melk. Verder had ze geen symptomen van KMA behalve veel pijn tijdens het drinken en 2uur daarna krampen.
     
  7. Jente2010

    Jente2010 Fanatiek lid

    21 okt 2010
    1.430
    0
    0
    hoi
    yasmientje
    hier knal hetzelfde verhaal, wij zijn van dinsdag weer uit zikenhuis
    ook ph metrie gehad enzo, mijnj dochter nam al wel weken omeprazomle.
    ze dronk eerst omneo krijsen krijsen na paar weken, dan npovarice ( voor koemelkallergie) maar deze melk wil ze dus helemaal niet.
    dan woensdag hebben ze gastroscopie nog gedaan. en nu moek de gewone nutrilon geven en stoppen met medicatie. deze melk drinktz e super graag, alleen komt hij er terug uit. dik ik met anderhjalf lepeltje in komt hij eruit, dik ik met 2 lepeltjes in krijgt ze deze niet uit de fles.
    ook geeft het allemaal pap en klonters. heb al alle soorten manieren van mengen en opwarmen geprobeerd.
    dus nu drinkt ze, maar geeft alles over ( spuit uit haar mondje en neuw) bijgevolg ze dus nog afvalt.
    eerlijk ik weet het ook niet meer en denk dan toch maar vanaf volgende week al met groentepap te beginnen. mss houd ze dat binne, zodat ze ten minste niet blijft afvallen

    gr
     
  8. mama079

    mama079 Fanatiek lid

    30 apr 2010
    1.065
    30
    48
    Hier ook een dergelijk probleem. A. dronk altijd erg gulzig, maar na een paar weken oom gillen en huilen na de eerste heflt van de fles. (ter info dysmatuur geboren met 36+4 en 2160 gr) Uiteindelijk naar de HA geweest en die dacht dat hij verstopt zat. laxeer meegekregen, maar het werd niet echt beter. Had toen al bij de HA aangegeven da ik dacht aan verborgen reflux. Dit kon niet want hij spuugde niet zei de HA. afgelopen dinsdag zelfde klachten weer en uiteindelijk vrijdag weer naar HA. Tich zantac voor zuur meegekregen. Ging 2 dagen goed en nu sinds gisteren avond hetzelfde verhaal weer. A. liet ee hele akelige boer waar hij even in bleef en sindsdien drinkt hij weer slecht. Ik moet hem haast 8 voedingen geven om op zijn minimum intake te laten komen. Over 4 weken moet ik weer werken en ik zou het fijn vinden als we er achter zijn wat er aan de hand is, want van de roze wolk is nu weinig over.
     

Deel Deze Pagina