Vervolg luie baby ;-) knul of meid?

Discussie in 'Onderzoeken en echo's' gestart door ukoldaatje, 29 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. ukoldaatje

    ukoldaatje VIP lid

    2 feb 2008
    5.082
    0
    0
    Even een aanvulling op mijn vorige topic hier, luie baby?http://www.zwangerschapspagina.nl/onderzoeken-echos/337666-luie-baby.html

    We hebben gisteren de vervolg echo gehad, omdat ze niet met zekerheid durfde te zeggen dat het ene meisje is (de verlos dacht dit te zien met 15 weken en de echoscopiste dacht dta ook te zien met 17 weken)die kleine boef van ons..

    Gisteren was onze beeb heerlijk beweeglijk, wow wat ging die tekeer. Hoofdje boven en weer draaien hoofdje beneden, armpjes en beentjes behoorlijk in de gymnastiek haha.. niks geen luie beeb deze keer :)

    Het eerste half uur bleef ze zeggen dat ze de drie streepjes zag, maar kindje had er of een handje voor, of knelde de beentjes, en de navelstreng liep er weer voor.

    Na dat half uur, zag ze opene een verdikking wat ook nog wel eens een piemeltje en balzakje zou kunnen zijn..of de navelstreng..maar dan zou de kleine superfors geschapen zijn zei ze.

    Als ze dan het beeld liet oplichten zag je dat het de navelstreng was die dicht langs het geslacht liep. Gewoon er tegenaan zeg maar.



    Nou was dat de vorige keer ook, vroeg me of, kan die navelstreng daar ook vast zitten?

    De verdikking was niet hol en dat is wel zo met de navelstreng, die is hol op een echo. Maar als ze het kleurenbeeld aanzette, dan werd het wel blauw rood. Dus of de navelstreng ligt heeeeeeel dicht tegen het piemeltje aan waardoor het piemeltje hughe lijkt:D, of het is de navelstreng en toch voor het geslacht van een meisje.

    Maar wat is dan die verdikking als het toch een meiske is?

    Wij hebben een kindje geadopteerd met een special need zoals ze dat noemen. (schisis gr 3, vsd, en krom duimpje). Nu hadden wij ons ook in http://amnioticbandsyndrome.com/ verdiept. Dat is dat de navelstreng zeg maar om een ledemaat heen zit zodat deze niet kan groeien of zelfs afsterft.

    Vroeg me af of dat ook bij het geslacht kon zitten vastgegroeid?

    Nou heb ik 100000 keer liever die navelstreng tussen de benen dan ergens anders zoals jullie snappen, maar vroeg het me zomaar af.

    Poeh het maakt me geen fluit uit of het een knul of meisje is, maar ben wel benieuwd wat die verdikking kan zijn..

    En daarbij ben gewoon reuze nieuwsgierig hahaha:D;)

    Maandag mag ik voor de derde keer terug komen voor een geslachtsbepaling.

    Ze ging de fotos doormailen naar haar docente om te kijken wat zij er van kon maken. (ze is echoscopiste sinds 2007).

    Ben niet echt ongerust ofzo. Maar vraag me af wat die verdikking dan zou zijn en of die er wel hoort zeg maar;)..

    Volgende week vrijdag de 20 weken echo..zal blij zijn als we die gehad hebben zeg!
     

Deel Deze Pagina